• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Konyada lazer epilasyon yapan yerler

ütüleme epilasyon teknolojisinden olan Spa SHR var Konya'da bir yerde arkadasim gitmisti o makineye gidin kesinlikle. Tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar Farabi hastanesine gittim bugün alexandre cihazı var fakat ortamını beğenmedim. Kapıyı kilitlemiyorlar erkek bile rahatlıkla girebilyo. Perdeyle çevrili bölmeleri var orda yapıyolar fakat ne kadar güvenilir? Tek bi kişi olduğu için ve o kişide lazer epilasyon yaptığı için dışardan gelenler perdeyi açabilirler diye düşünüyorum. Yapan kişide dr değilmiş. Off yaa ben hem iyi bi ortamlı bi yer istyom hemde dr yapsın istiyom yok mu öylesi acaba? Yardım edin arkadaşlarrrrrr

Arkadaşlar Farabi hastanesine gittim bugün alexandre cihazı var fakat ortamını beğenmedim. Kapıyı kilitlemiyorlar erkek bile rahatlıkla girebilyo. Perdeyle çevrili bölmeleri var orda yapıyolar fakat ne kadar güvenilir? Tek bi kişi olduğu için ve o kişide lazer epilasyon yaptığı için dışardan gelenler perdeyi açabilirler diye düşünüyorum. Yapan kişide dr değilmiş. Off yaa ben hem iyi bi ortamlı bi yer istyom hemde dr yapsın istiyom yok mu öylesi acaba? Yardım edin arkadaşlarrrrrr

farabideki cildiye uzmanı mı yapıyor?
Dilek Hanım dimi

farabideki cildiye uzmanı mı yapıyor?
Dilek Hanım dimi

dilek hanım farabi hastanesinin dermatoloji doktoru kızlar, seanslara girmiyor. sadece acil bi durumda müdahele olayı için.
Kızlar bu kadar tedirgin olmayn derim ben. biraz cesaretli olun. bu devirde doktorlar ameliyatlara ,doğumlara bile asistanlarını sokmaya başladılar. hangi doktor senin kılınla tüyünle uğraşır ki... tek dikkat etmeniz gereken steril bir ortam mı, çalışanların bilgisi, deneyimi ve kullanılan makine. onun dışında çok fazla panik yapmayın.
Bİrde benim arkadaşım 5 yıldır bu işi yapıyor çok nadir rastlanan yanma vakalarında bile bi sıkıntı olmadığını bir süre sonra iz bırakmadan geçtiğini kendinde bile gözlemlemiş.

merhaba
ben herada 1,5 yıl harcadım boşa gitti tüm emeklerim
şimdi kızılay hastanesine gidiyorum yüz ve kol altı için ilk seansımdı ndyağ kullanıyorlar
dermatolog yapıyor alex e göre biraz acıdı kol 60 yüz 90 dı sanırım ama kolaltı genital ve tüm bacak 1950 imiş kardeşim de ona başlayacak kredi kartına 10 taksit yapıyorlar
memnun musun deseniz yorum yapamam önemli olan seans sonu değil ben ilk gittim yerden önceleri çok memnun kaldım 2 ayda bir gidip yaptırıyordum 2 ay çok rahat dolaşıyordum sanki azalmıştı giderken ama tatil yüzünden 3 ay ara vermek zorunda kalmıştım bronzlaşmışsın biraz ara verelim dediler sonra bir baktım 1,5 sene sonra kol altı % 50 azalma bile yok yüzüm deseniz ince tüyler iyice siyahlaştı ilk başladığımda sarı olanlar siyahlaşmış burayada uzun aralıklarla gideceğim gerçek sonucu görmek için ara vermek gerekiyor bence tavsiyem sık aralıklarla seans yaptırmayın ki sonucu takip edebilesiniz...

ben de heraya gidiyorum bir yıldır faydası olmadı mı yani???:59:

elif güzellik merkezi soğuk hava üflemeli ALEXANDRITE kullanıyo çok araştırdım ablam ve kuzenim oraya gitti memnunlar

ben yaptırıorm bıyık 20 çene altı ve çene 30 koktukaltı 100 genital popo arası harç 130 ben bi yüzü orda yaptırıorm bana dierleri pahalı geldi hatta yüzede elife geçeblrm

Back