Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bende yaptırcam konyaya dönünce ama elif soft farabi ve kızılay bsk hastanesi arasında kaldım gidince görüşücem meyra'cım banada gönderir misin tatlım iğneliyede ihtiyacım olacak lazerden sonra
tabiki canım, atarım birazdan.
Mrb arkadaslar tesadufen dolasirken gordum de.Ben de konyadayim ve igneli yaptiriyorum cok da memnunum.Favoriyle basladim dudakustu kol gobek her yerime yaptiriyorum :) cok ama cok memnunum.daha once lazer-zede biri olarak her seansta en az yuzde ellisinin bittigini gormek beni dunyanin en mutlusu yapiyo! yaptirmayi dusunenlere gittigim yeri tavsiye edebilirim..eger korkulariniz varsa kucuk bi bolgede deneme de yapiyolar daha sonra memnun kalirsan gelip yaptiriyosun.ben kollarimi bitirdikten sonra bacaklara basliycam ins :):teytey:
Arkadaşlar ben yeni üye oldum lazer epilasyon yaptırmak istiyorum yüzüne çene altına belirli bir bölge var konyada bsk hastanesina yada farabiye giden var mı lazer epilasyon için varsa nasıl buldunuz tavsiye edermisinz. lütfen yardm ediin
arkadaslarım gecen gun form guzellıkten randevu aldım genıtal ıcın bunları okuyunca korktum sızce nasıl yanık fln olmasında =((
yasak değilmi canım? değilse yazarım, tabiki herkes faydalansın.