• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Konyada lazer epilasyon yapan yerler

selam kızlar bende yaptırcam konyaya dönünce ama elif soft farabi ve kızılay bsk hastanesi arasında kaldım gidince görüşücem meyra'cım banada gönderir misin tatlım iğneliyede ihtiyacım olacak lazerden sonra

ve ve ve kızlar bana hastanede yaptırmak en mantıklısı gibi gelio ama hastane fiyatları nasıl bilenler yazsın lütfen BSK ve farabininki özellikle ve kızılaydan bahsetmişsiniz orada ne kadar yazarsanız çok sevinirim cicişler opuyorumnanaktan

selam kızlar bende yaptırcam konyaya dönünce ama elif soft farabi ve kızılay bsk hastanesi arasında kaldım gidince görüşücem meyra'cım banada gönderir misin tatlım iğneliyede ihtiyacım olacak lazerden sonra

tabiki canım, atarım birazdan.

kızlar benim tavsiye ettiğim güzellik uzmanına gideniniz olursa, iğneli epilasyona yada başka bir işlem için; sonuçlarını, kendi fikirlerini buraya yazarsa çok sevinirim...
bende benim uzmana giden olursa, sonuç ne olacak çok merak ediyorum.
gidenler olursa, sonuçların hep olumlu olması ümidiyle...opuyorumnanaktan

meyra gittiğin yerin ismini banada atarsan sevinirim.birde birkaç soru sormak istiyorum dk ücreti ne kadar ve siz kaç seansta sonuç aldınız

Mrb arkadaslar tesadufen dolasirken gordum de.Ben de konyadayim ve igneli yaptiriyorum cok da memnunum.Favoriyle basladim dudakustu kol gobek her yerime yaptiriyorum :) cok ama cok memnunum.daha once lazer-zede biri olarak her seansta en az yuzde ellisinin bittigini gormek beni dunyanin en mutlusu yapiyo! yaptirmayi dusunenlere gittigim yeri tavsiye edebilirim..eger korkulariniz varsa kucuk bi bolgede deneme de yapiyolar daha sonra memnun kalirsan gelip yaptiriyosun.ben kollarimi bitirdikten sonra bacaklara basliycam ins :):teytey:

Arkadaşlar ben yeni üye oldum lazer epilasyon yaptırmak istiyorum yüzüne çene altına belirli bir bölge var konyada bsk hastanesina yada farabiye giden var mı lazer epilasyon için varsa nasıl buldunuz tavsiye edermisinz. lütfen yardm ediin:(

Mrb arkadaslar tesadufen dolasirken gordum de.Ben de konyadayim ve igneli yaptiriyorum cok da memnunum.Favoriyle basladim dudakustu kol gobek her yerime yaptiriyorum :) cok ama cok memnunum.daha once lazer-zede biri olarak her seansta en az yuzde ellisinin bittigini gormek beni dunyanin en mutlusu yapiyo! yaptirmayi dusunenlere gittigim yeri tavsiye edebilirim..eger korkulariniz varsa kucuk bi bolgede deneme de yapiyolar daha sonra memnun kalirsan gelip yaptiriyosun.ben kollarimi bitirdikten sonra bacaklara basliycam ins :):teytey:

canım sen nerde yaptırıyorsun bende iğneliye baslıyacam.iyi bir yer arıyorum.

Arkadaşlar ben yeni üye oldum lazer epilasyon yaptırmak istiyorum yüzüne çene altına belirli bir bölge var konyada bsk hastanesina yada farabiye giden var mı lazer epilasyon için varsa nasıl buldunuz tavsiye edermisinz. lütfen yardm ediin:(

minikistan ben önce farabıye gıttım.ama lazer yapılan ortamı ve doktoru hıc beğenmedim vazgectım.şimdi dr.Rabia ya gidiyorum.yüzde 100 memnun değilim ama idare ediyorum işte.
im

arkadaslarım gecen gun form guzellıkten randevu aldım genıtal ıcın bunları okuyunca korktum sızce nasıl yanık fln olmasında =((

Form güzellikten coğu kişi memnum.sanırım özellikle iğneli epilasyonda cok ıyılermiş

walla şoklardayım .. üşenmedim tüm sayfaları sonuna kadar okudum bi allahın kulunun da eliften bahsettiğini duymadım.. Allah allah.. garibime gitti doğrusu.. acaba dedim ben mi hata yapıyorum elif e gitmekle. ama ben memnun kaldığım için gidiyorum. başka yere ihtiyaç duydurmadılar ,duysam belki ben de arardım değişik adresler.

nyse arkadaşlar konyada anladığım kadarıyla ve benim ismini bile daha duymadığım demek ki bi sürü yer varmış. ben geçen yıl eylül ayından beri genital ve kol altı için elif e gidiyorum. koltuk altım 60 lira ile başladı genital de 150 lira ile ve 3. seanslarından sonra ufak ufak düşmeye başladı fiyatlar.. mesela kolaltım 5.seans en son 30 lira verdim ve bitti artık 5-6 tane ( ancak iyice yaklaşınca görülecek incelikte tüylerim) var onların da icabına bakarım zaten.
ve kol altımda ne yanma ne bi karartı bi değişiklik olmadı.
genital desem o da öyle. bölge bölge dökülmeler oldu baya baya da tüyler inceldi ama daha 4-5 seansa ihtiyacım vardır herhalde.. ama genitalimin rengi dokusu hala aynı bi kötü durum yok yani.. alexandrite kullanıyorlar.. atış gücünü benim dayanma gücüme göre ve kılların çıkış rengine ve yapısına göre değiştiriyorlar. üstlerde çok dayanamıyorum mesela daha hafif yapıyorlar o yüzden..
kısacası elif de iyi sonuçlar veriyo.. bence deneyebilirsiniz..

POİSA yazmıslar sanırım yüzümüzd eyanma oldu elife gittiğimiz için dıye..
ben heraya gıdıyorum fıyatları okuyunca orada cok aldandıgımı anladım.tüm bacak 500 dıyorlar cok fazla degılmı..1 bucuk sendedır gıdıyorum kolaltım coka zaladı genitalım eh işte bacakda azalma yok ayrıca kollarımdada azalama yok ve fıyatı cok bana göre

merhaba
ben herada 1,5 yıl harcadım boşa gitti tüm emeklerim
şimdi kızılay hastanesine gidiyorum yüz ve kol altı için ilk seansımdı ndyağ kullanıyorlar
dermatolog yapıyor alex e göre biraz acıdı kol 60 yüz 90 dı sanırım ama kolaltı genital ve tüm bacak 1950 imiş kardeşim de ona başlayacak kredi kartına 10 taksit yapıyorlar
memnun musun deseniz yorum yapamam önemli olan seans sonu değil ben ilk gittim yerden önceleri çok memnun kaldım 2 ayda bir gidip yaptırıyordum 2 ay çok rahat dolaşıyordum sanki azalmıştı giderken ama tatil yüzünden 3 ay ara vermek zorunda kalmıştım bronzlaşmışsın biraz ara verelim dediler sonra bir baktım 1,5 sene sonra kol altı % 50 azalma bile yok yüzüm deseniz ince tüyler iyice siyahlaştı ilk başladığımda sarı olanlar siyahlaşmış burayada uzun aralıklarla gideceğim gerçek sonucu görmek için ara vermek gerekiyor bence tavsiyem sık aralıklarla seans yaptırmayın ki sonucu takip edebilesiniz...

arkadaşlar ben de yaklaşık 1 senedir elife gidiyorum ve hiçbir sıkıntısını görmedim, açıkçası ben tavsiye ediyorum. genital bölgeme yapıyorum ve ciddi şekilde de faydasını görüyorum. hatta sırf karşılaştırma maksatlı mavi ışık güzellik merkezine gittim ama oradan kesinlikle memnun kalmadım.

tüm bacak ve kol 1600 lira kızılayda yaptırıcam kızlar. 8 seans yapıyorlar, bitmezse yine bikaç seans yaparız sorun değil dediler. Fiyat uygun mu sizce?

bana mavi ışıkta genital yarım bacak ve kol altına 10 seans 1250 demişlerdi, diye hatırlıyorum.

pink_panter!!!!! bana mesaj atmışsın fakat henüz yeni olduğum için özel mesaj atamıyorum, ve siteyi anlamaya çalışıyorum :D umarım buradan görürsün:DD
Merkezin adı "elif polikliniği" zaferde (şu taşıtların girmedği cadde) polarisin sokağına girdin mi biraz yürü ileride göreceksin. tel:xxxxxxxxx
yalnız bir şey belirtmekte fayda var seanslara doktor girmiyo, doktoru var ama pek orda bulunmuyor sanırım; ama ben şimdiye kadr bir sıkıntı yaşamadım. doktorlar hiçbir merkezde direkt seansa girmiyor zaten. bütün merkezlerde zaten dr zorunluluğu var.şimdiden hayırlı olsun :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Back