yeni gördüm mesajını, tabiki canım şimdi atarım.
Arkadaşlar Farabi hastanesine gittim bugün alexandre cihazı var fakat ortamını beğenmedim. Kapıyı kilitlemiyorlar erkek bile rahatlıkla girebilyo. Perdeyle çevrili bölmeleri var orda yapıyolar fakat ne kadar güvenilir? Tek bi kişi olduğu için ve o kişide lazer epilasyon yaptığı için dışardan gelenler perdeyi açabilirler diye düşünüyorum. Yapan kişide dr değilmiş. Off yaa ben hem iyi bi ortamlı bi yer istyom hemde dr yapsın istiyom yok mu öylesi acaba? Yardım edin arkadaşlarrrrrr
farabideki cildiye uzmanı mı yapıyor?
Dilek Hanım dimi
merhaba
ben herada 1,5 yıl harcadım boşa gitti tüm emeklerim
şimdi kızılay hastanesine gidiyorum yüz ve kol altı için ilk seansımdı ndyağ kullanıyorlar
dermatolog yapıyor alex e göre biraz acıdı kol 60 yüz 90 dı sanırım ama kolaltı genital ve tüm bacak 1950 imiş kardeşim de ona başlayacak kredi kartına 10 taksit yapıyorlar
memnun musun deseniz yorum yapamam önemli olan seans sonu değil ben ilk gittim yerden önceleri çok memnun kaldım 2 ayda bir gidip yaptırıyordum 2 ay çok rahat dolaşıyordum sanki azalmıştı giderken ama tatil yüzünden 3 ay ara vermek zorunda kalmıştım bronzlaşmışsın biraz ara verelim dediler sonra bir baktım 1,5 sene sonra kol altı % 50 azalma bile yok yüzüm deseniz ince tüyler iyice siyahlaştı ilk başladığımda sarı olanlar siyahlaşmış burayada uzun aralıklarla gideceğim gerçek sonucu görmek için ara vermek gerekiyor bence tavsiyem sık aralıklarla seans yaptırmayın ki sonucu takip edebilesiniz...
elif güzellik merkezi soğuk hava üflemeli ALEXANDRITE kullanıyo çok araştırdım ablam ve kuzenim oraya gitti memnunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?