• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Konyada lazer epilasyon yapan yerler

ecemciğim sph shr cihazı konyada nerde var söylermisin lütfen. çünkü ben çok araştırdım bulamadım.
kızlar eğer sizin bu konuda bir fikriniz varsa söylerseniz sevinirim.

kızlar konyada diod lezer yapan yer var mı?
alexandrite yaptırıyorum ben.. ama çok inceldiler ve diod incelere daha iyimiş oyüzden dioda devam etmek istiyorum..
varsa bildiğiniz bi yer yazar mısınız?..

Merhaba arkadaşlar, ben koltukaltına Form'a gidiyorum 2 seans bitti. En yakın arkadaşımın tavsiyesiyle gitmeye başladım. O da öncelikle Activia'da başlamıştı sonrasında Aliye Hanım'ın Form'a gitmesiyle Form'da devam etti. Ben 4. seanstan sonra koltuk altını gördüğümde çok şaşırdım çünkü sadece bir kaç tane ince tüy çıkmıştı. Ve bu durumu görerek bende başladım dediğim gibi 2. seansım bitti. Gerçekten çok memnunum. Ve bu nedenle bacaklarım ve genital bölge içinde randevu aldım. Bu bölgeleri Form'a yaptırıp memnun kalan var mı? Koltuk altında böyle güzel netice aldığım için diğer bölgelerdede işe yarıyacağını düşünüyorum siz ne dersiniz??

Merhaba arkadaşlar, ben koltukaltına Form'a gidiyorum 2 seans bitti. En yakın arkadaşımın tavsiyesiyle gitmeye başladım. O da öncelikle Activia'da başlamıştı sonrasında Aliye Hanım'ın Form'a gitmesiyle Form'da devam etti. Ben 4. seanstan sonra koltuk altını gördüğümde çok şaşırdım çünkü sadece bir kaç tane ince tüy çıkmıştı. Ve bu durumu görerek bende başladım dediğim gibi 2. seansım bitti. Gerçekten çok memnunum. Ve bu nedenle bacaklarım ve genital bölge içinde randevu aldım. Bu bölgeleri Form'a yaptırıp memnun kalan var mı? Koltuk altında böyle güzel netice aldığım için diğer bölgelerdede işe yarıyacağını düşünüyorum siz ne dersiniz??

ben her bölgeyi yaptırmadım, sadece genitali yaptırıyorum. ancak duyduğuma göre koltukaltı tedaviye en çabuk cevapp veren bölgeyken genital de en geç cevap veren bölgeymiş?! ben alexandrite cihazından çok memnunum. form hangi cihazı kullanıyor?

bende konyada lazer yaptırmayı düşünüyorum ama bnm cnm çok tatlı ağdaya gelemiorm epilasyon aletine hiç dayanamıorm lazere dayanabilirmiyim bilemiyorum. burayı okuduktan sonra elif en iyisi sanırım. memnun kalan arkadaşlar war. ezomr oradan baya memnun heralde

öncelikle şunu söylemek isterim. burası bir paylaşım platformu ve ben deneyimlerimi söyledim, sonuçta memnuniyetlik durumu kişiden kişiye değişir. ben konyada sadece 2 merkezde bu deneyimi yaşadım ve elif bana çok daha iyi geldi. mavi ışıktan hem kullandığı cihazı hem de abartılı bulduğum müşteri ilişkileri tarzı sebebiyle memnun kalmadım. elife zaten öğrencilik zamanımdan beri sir için de giderdim. diğer merkezler daha yeni olduğu için sanki daha hijyeniklerimiş gibi gelir ama gerekli hijyeni siz de takip ettiğiniz taktirde eliften de bulabilirsiniz.
acı konusuna da gelicek olursak benim canım çok kıymetli değildir ama lazeri genitale uyguladığım için acıyı biraz çekiyorum. gülü seven dikenine katlanır misali. ama elifte alexandrite cihazıyla birlikte bir de soğuk hava dalgası veren bir alet var o acıyı biraz olsun azaltığını söyleyebilirim. ama genel olarak biraz acısı var mutlaka ama sire göre çok daha kısa sürede işlem bittiği için biraz sabıra değiyor.

bende pazar günü başladım lazere.eskiden elife giderdim oradaki 2 bayan kendi yerlerini açtılar artık oraya gidiyordum ağda için lazere sordum yapıyoruz deyince hemen başladım..umarım güzel sonuçlar alırım :34:

kızlar mrb konya bsk hastanesine giden varmı lazer için merak ediyorum. bildiğim kadarıyla doktor kendi yapıyormuş...
gidip gören varmı? fikirleriniz ve fiyat nasıl acaba şimdiden teşekkür ederim...

Back