Lazer Epilasyon Konyada lazer epilasyon yapan yerler

bende ancak bayram sonrası gidebilirim.ilk giden anlatsın o zaman.o dr a 2 yıl önce güneşlekelerim v.s. için gitmiştim iyi bi dr olduğunu duyuyorum hep umarım bizede çare olur.görüşmek üzre...

canım kızılay fiyat olarak diğerlerine göre nasıl acaba?? ben de bayramdan sonra lazer işine bi el atıyım diyorum ama fazla araştırmadım...ben Kevser Hanıma başka nedenlerden dolayı gittim tanıyorum çok şeker bi bayandır, lazer yaptınığı okuyunca burda ilgimi çekti...

fiyatı benim gittiğim yerle aynı bana uygun geldi ama hala tereddütteyim anlayacağınız iğneli kesin çözümmüş ama ondada iz kalıyor diyorlar ilk giden tecrübesini yazarsa sevinirim ben sanomed den buldum burayı önerdiler en son teknoloji diyorlar cihaza ve sadece burada var

onun acısına dayabileceğimi sanmıyorum bilmiyorumkismile tüm bacak yaptırmayı düşünüyorum...birşey daha sorucam... mesela bacak için gidiyorum, bitene kadar her seans ayrı ücret mi vericem, yoksa bitene kadar fiyat sabit mi herkeste? çünkü herkesinki farklı sürelerde bitebilir...

kızlar siz iğneli epilasyondan mı bahsediyorsunuz???
bende konyadanım.
eğer evetse, ben gittim konyada bi yere iğneli epilasyon için ve çok memnun kaldım.
hatta isterseniz isminide verebilirim gittiğim yerin, bence gayet işin ciddiyetinde bi güzellik uzmanı benim gittiğim uzman. arkadaşımda yaptırdı benden görünce, oda memnun kaldı.
ben sadece çene bölgesine yaptırdım vede bıyıkbayanssulusmile
tüyle azaldıkça fiyatta her seansta düşüyo.

arkadaşımdada bendede en ufak yanma, iz falan olmadı.
benim tecrübelerim böyle, tabiki karar sizin, seçim sizin..

ben lazer yaptırmayı düşünüyorum...çene-bıyık için dayanılabilir iğneliye belki ama tüm vücuduna yaptırmayı göze alabilir misin? ben acısını bilmiyorum canım ama okuduklarıma göre öyle diyorlar sence???

dayanılmicak bi acı değil, ama tabi baya acıyo canım.

heryer sağlıklı değil bence, ben benim uzmanın bilgilerini özelden veriyim sana git bi görüş istersen, ille bişeyler yaptırmana gerek yok, konuş bi yani, alçak gönüllü biri zaten.
bende lazeri düşündüm bi ara, onunla bu konu hakkında görüştüm, lazer için yani, sen gidicek olursan benim iyi olduğunu bildiğim yerler var, gel oraya yönlendiririm ben seni dedi.
lazerden vazgeçtim ama şimdilik, ama gün gelirde gidicek olursam lazere bu uzmanın gönderdiği yere rahatca giderim, güveniyorum çünkü ona.

lazeri doktorların yapması gerekliymiş galiba, artık benim uzmanımda doktora mı yönlendirir bilemiyorum artıkbilmiyorumkismile
ama sanırsam doktora yönlendirir.

peki tatlım sen gittiğin yeri söyle o zamn, buraya yaz herkes faydalansın..olumunekankayizsmile

ayy insan bi teşekkür ederdi bilgiler için, çok tuhaf oldum böyle:umursamaz:

ahh kıyamam :çok üzgünüm: özelden mesaj atamıyoruuuum burayıda teşekkür için işgal etmek istemedim, neyse artık telafi edelim çok teşekkür edrm cnm vereliniortak

ahh kıyamam :çok üzgünüm: özelden mesaj atamıyoruuuum burayıda teşekkür için işgal etmek istemedim, neyse artık telafi edelim çok teşekkür edrm cnm vereliniortak

anlaştık canemyerimsenibenolumunekankayizsmile
öptümopuyorumnanaktan

ben her seans ücret verdiğim halde memnun kalmadım ama burayı bilmiyorum bana deneme atışı yapıldı acı ağrı eşiğim de düşük dayanabildim

kesinlikle esas güzellik salonuna gitmeyin.doktorsuz çalışıyorlar ve lazer deyip size uyguladıkları ıpl denilen foto epilasyon adında birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…