Lazer Epilasyon Konyada lazer epilasyon yapan yerler

üff çokmafoldumben kafam karıştıı bazıları rabia kötü demişler siz ise memmun kalmışınız CADIARZUbende kolaltı ve bacak bölgem için istiyorum ama yorumları okudukca kararsız kaldım acaba sizce rabia nasıl bir yer bana bilgi verebilirmisiniz kaç seans sürüyor yerimsenibenbide fiyatlari hakkında lütfena.s.

Ben rabia da koltuk altını 60 a,
Genitali 100 e yaptırdım,
Bıyık ise 20 ytl idi.Benim daha 1 seans oldu,memnunum(cihaz alexandrite)
Ama bir araştırın isterseniz iş yerinden bir arkadaşım soft lazerden memnun kaldığını söyledi pahalı olmasına rağmen kimseden kötü bişey duymadığını söyledi.
Tüm yüzde ise activaya gittim 100 ytl idi(o cihaz yüze daha iyi,yağ lazermiş)a.s

Bu bilgiler içinn çok çok tşk ederimma.s.

2. seansım bitti dedim
kıllarda azalma var ve ciddi oranda ama tekrar çıkarmı şimdilik bilemem bunu,
genital,koltukaltı ve bacak
genitalde ve koltukaltında dökülmeler gayet iyiydi,
koltukaltında dökülenlerin yerine ince tüyler çıktı
ama genitalde henüz yenileri çıkmadı zamanla ne olur bilemem

proing sen rabiayamı suerdem 'e mi gidiyorun ben anlayamadım...Ben yaşadıklarımı anlattım arkadaşlar ..Size kalmış seçim hakkı bol şanslarr..

ben activaya iğneli için gidiyordum ama orada lazer olması imkansız. activayı devralan kadın aslında beden eğitimi öğretmenliği okumuş. doktor olmayan merkezlerin lazer kullanması kanunen yasak. sadece ipl kullanabiliyorlar. zaten sorduğumda da bana ipl olduğunu söylediler. (önceki doktor da ipl kullanıyordu) en son 3 hafta oldu gideli yani. dikkatli olun derim, fotona yağ lazer deyip ince tüylerinizin hortlayıp kalınlaşmasına vesile olmayın..:1ninca:

bir de ipl yaptırmak istiyorsanız bahsettiğim 'form güzellik' açılış nedeniyle komik fiyatlara yapıyor; kol altı 25tl, genital 50tl, alt bacak 80, üst bacak 100, tüm bacak 180tl. üstelik kontrol seansı da varmış. mesela esas güzellik kontrol seansı yapmayıp bundan fazla para istiyor.. bilmiyorum, tercih sizin..

Bu bilgilerin beni çok endişelendirdi ama bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
Konyada doktorun lazer yaptırdığı bir yer var mı ya,
Neye güveneceğimizi şaşırdık,yarın kontrolüm var.
Yüz için yağ lazer diyorlar bu sitede bile
Madem öyle söylüyorsun ne tavsiye ediyorsun yüz için ve nereyi?

Son düzenleme:

dr rabia var ama oradan yanıklarıyla ayrılan kişilerin sayısı azımsanmayacak durumda snaırım. en çok şikayeti orayla ilgili okudum ve duydum. soft lazer var mareşal mustafa kemal karşısında. orada doktora var ve alexandiret kullanıyor. softun ya alt ya üst katında bir yer daha vardı ama hatırlayamadım adını. aynı lazeri kullanıyordu sanırım. elif de alex. kullanıyor. sonra BSK ve Farabi hastanelerinde yapan doktorlar varmış.
yok yüz için yag lazer yapılıyordur, ona lafım yok ama activada yag lazer yok ve kullanmaları da kanunen yasak. bir de bi adam daha varmış. ismini hatırlayamadım. dermatolog. konya lazer mi neydi merkezinin ismi sanırım. o da iyi deniyor.
ben bıyıklarım için iğneli yaptırıyorum. iğnelide en azından incelerin kalınlaşma riski yok activadaydım form a geçtim yeni. form'un sahipleri zaten activada çalışıyordu daha önce boshayallersmile

Arkadaşlar bsk hastahanesinde yapılıyormuş ben sanırım oraya gideceğim,dermatolog kendisi yapıyormuş zaten bıyık olayı bitti bende yanıklarım (koyuluklar) geçmedi hala zaman alacak anlaşılan o yüzden sadece yarım bacaga gideceğim...

canım valla kızın yüzü berbat oldu 2, derece falan yanıktı sanırım o da bi cildiyeciye gitti ilaç filan kullandı çok samimiyetim yoktu sadece bu kadarını biliyorum inş.sende kurtulursun.rabia da geçer bunlar diyip yollamış ve hiç ilgilenmemiş o kadar terbiyesiz bi yer yani

canım valla kızın yüzü berbat oldu 2, derece falan yanıktı sanırım o da bi cildiyeciye gitti ilaç filan kullandı çok samimiyetim yoktu sadece bu kadarını biliyorum inş.sende kurtulursun.rabia da geçer bunlar diyip yollamış ve hiç ilgilenmemiş o kadar terbiyesiz bi yer yani

Bu kadar muallak bir konu daha yok,
bu lazer konusu ,sitede yazılanlar hep aklımı karıştırıyor,
yüzüme activaya gidiyorum,kıllarım ilk seansta azaldı,yenileri filanda çıkmadı,cihaz foto lazermiş,
sitede iyi olmadığı,yoğunlaştırılmış ışık olduğu yazıyor,onlarsa biten hastalarının olduğunu söylüyorlar.

genital ve koltukaltına rabiaya gidiyorum,saç kıran gibi azalttı,bazı yerler kel kaldı o derece zayıfladı ilk seansta,
sitede rabia nın iyi olmadığı yazıyor

hiç birşey anlamıyorum,araştırmaktan da sıkıldım,deneyerek göreceğiz herhalde

iyi de aktive 2 ay kadar önce cihaz (ve patron) değiştirdi, daha yeni cihazın sonuçlarının alınmış olması imkansız. bir de bitmekten kasıt seans devam ederken tüylerin dökülmesi mi? seanslar bittikten sonra durum ne onu bilmek lazım. activa da tabi ki de biten kişi var derler ama onlar eski cihazın ve eski patronun dönemindeydi boshayallersmile şu an için memnun kalabilirsiniz. inşallaj seanslar son bulduktan sonra da memnuniyetiniz uzun süre devam eder, bizim anlatmaya çalıştığımız bu yerimseniben

bende bu soruların cevabını merak ediyorum,muhtemelen eski hastlarınkini söylüyordur o zaman,uf ya ne gıcık bir iş,hiç bir güzellik merkezine tam olarak güvenim kalmadı

bende hera da yaptırdım 1,5 sene gittim hiç bir faydası olmadığı gibi yüzümdeki tüyler koyulaştı çok pişmanım ben ağda falan yaptırmamıştım bu güne kadar yinede yaptırmayı düşünmüyorum mayıs ayından beri işlem yaptırmıyorum dermia ilede görüştüm ama sütten ağzım yanınca onada cesaret edemedim bu siteden DUALIS XP MAX ND-YAG (130W) bu markanın daha iyi olduğunu öğrendim bu cihazda sadece kızılay hastanesinde var yeni başlamışlar isterseniz birde onlarla görüşün şimdi hormon testleri yaptırıyorum sonucuna göre bu hastaneye gitmeyi düşünüyorum

cnm hormon testlerini bu kızılaydanmı istediler?eğer kızılaya gittiysen hangi dr a gittin neler dedi merak ediyorum.küçük bebeğim olduğu için çok fazla araştırmaya vakit bulamıyorum.şu an lazere gitmem gerekiyor ama ben gideceğim yerden emin olmadığım için sürekli erteliyorum.bu bahsettiğin cihaz nd yag ın acısız olanımı acaba? o kadar çok cihaz okudumki artık hepsi birbirine karıştı :bbo:
bu arada tavsiyen için tşk ederim ilk fırsatta araştırmaya başlıycam.eğer sende burda lazer yaptırırsan deneyimlerini paylaş lütfen...
ha birde herada 1.5 yıl sadece yüzünemi lazer yaptırdım.kolaltında falandamı işe yaramıyor yaaa offf eyvahedigeldismile

merhaba
hormon testi yaptırmak benim aklıma geldi kızılay hastanesine hiç gitmedim. araştırmalarım sonucunda buldum. açıkcası bende korkuyorum. 1,5 yıl harcadığım para ve uğradığım hayal kırıklığı anlatılacak gibi değil. kan aldırdığım hemşirede hera mağduruymuş o iğneliye başlamış iiii sonuç aldım dedi kararsızım anlayacağın. iğnelide de iz kalma riski var . ayrıca kol altımıda yaptırmıştım lazerle ondada sonuç yüzüm gibi ben kızılay da devam etmeyi düşünüyorum 1, 2 seans gideceğim sonuçlarım çıksın ama sana şu yada bunu tavsiye edemem karar senin ben çok mağdur olduğum için dr adı kevser tombaklar ben bayram sonrası gideceğim önce gidersen sen de bana izlenimlerini anlatırsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…