• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya Novafertil de tüp bebek yaptıranlar.

Canım uzak kaldım buralardan benim transferim oldu çok şükür ilk sonucum 86 çıktı. Dünkü sonucumda 122 15 gün sonra muayeneye gidecem inşallah buralarda çare arayan herkese nasib olur benim yaşadıklarımı yaşamak. Biliyorum daha kese göreceğiz sonra kalp atışı var ama sanki omuzlarımdan bir yük kalktı darısı başına
Canım hayırlı olsun sağlıklı ilerlesin Allah ın izniyle 🤰😊

Evet canım embiriyiolar donduruldu 1 ay rahim dinlendirildi sonra yerleştirildi.
hayırlı olsun tekraren. inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. benimde opu yeni yapıldı.5 günlük süreci bekliyoruz inşallah. bir aksilik çıkmazsa transfer daha sonra

Selam bende 3 yıl önce konyada novafeltil tüp bebek merkezinde tedavi ile.hamile.kaldim çok şükür 2 yaşında bir kızım var merkezdende doktorum Dilek İncesu hanımdan da çok memnum kaldım tavsiye ederim
Merhaba.... benimde doktorum o şuan... kaçıncı gün embriyosuydu ilk denemede kaldınızmı 😊

Çok araştırmak kafaya takmak bazen kötü olur sana tavsiyem içini rahat tut herşey olacağına varır hep hayırlısını dile
Zaten şuan sonuç bekliyorum.... Rabbimden gelir herşey... o yüzden idrar testi bile yapmadım... kan verme günü ola hayırola.....

merhaba arkadaşlar ben de novafertılde 2yıl önce genetik tüp bebek yaptırmıştım şimdi ikizleirm var 2 yasında.Doktorum Dilek Hanımdan Allah razı olsun ona hergün dua ediyorum.Anne şefkati ve ilgisi var bilgisi de çok iyi.Novafertil çok iyi bir merkez Konyamız çok şanslı böyle bir yer olduğu için şehir dışına gitmek zorunda kalmadık.Allah her isteyene evlat versin inş:halay:

merhaba arkadaşlar ben de novafertılde 2yıl önce genetik tüp bebek yaptırmıştım şimdi ikizleirm var 2 yasında.Doktorum Dilek Hanımdan Allah razı olsun ona hergün dua ediyorum.Anne şefkati ve ilgisi var bilgisi de çok iyi.Novafertil çok iyi bir merkez Konyamız çok şanslı böyle bir yer olduğu için şehir dışına gitmek zorunda kalmadık.Allah her isteyene evlat versin inş:halay:
aa siz de dilek hanımın hastasısınız ben 42 yasındayım dilek hanım muayenhanesine giderdim doğumumu yaptırmıştı çok tatlı bir bayandır.şimdi de kardeşimin eşinin,gelinimizi ona götürmeyi düşünüyorum ama çalışıyor mu şu an.bir ara aradım yok demişlerdi

tabi çalışıyor ben ikizleri geçen ay doğum günlerinde el öpmeye götürdüm dilek hanım da iyiydi işinin başındaydı gelininizi götürebilirsiniz inş iyi haberlerinizi duyarız:anneadayı:

aa siz de dilek hanımın hastasısınız ben 42 yasındayım dilek hanım muayenhanesine giderdim doğumumu yaptırmıştı çok tatlı bir bayandır.şimdi de kardeşimin eşinin,gelinimizi ona götürmeyi düşünüyorum ama çalışıyor mu şu an.bir ara aradım yok demişlerdi
Canım tüp bebek merkezinde çalışıyor bende onun hastasıyım... kalp atışını duyana kadar takip ediyo... kişi talep ederde ona devam ederse dogumunu başka bi hastanede yaptırabiliyomuş....şuanki merkezde dogumhane yok çünkü.... bana nasip olursa kalp atımını duyarsam başka bi doktor bulucam artık...kendide bul istersen diyo zaten..... çünkü normal gebelik muaynesine döndüğü için dilek hanımın merkez biraz pahalı oluyo... ücreti bizzat sordum çünkü...

Merhaba herkese. Tam 4 yıl olmuş vakit ne de çabuk geçiyor. çocuğum 4 yaşında ve kardeş istiyor. yine başladık tüp bebek forumlarını gezmeye.
Nova Fertil Konya da Dilek hanımı gözüm kapalı herkese öneririm. Hastaya yaklaşımı,sağduyusu,uzun yılların verdiği tecrübe ilk muayenede kendini belli ediyor inanın. Allah ondan razı olsun...

Back