- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- Konu Sahibi cimcimegfb
Ellerine saglik cimcimem Banya sevmememe ragmen canim cekti bu guzel corbadan Basarilar canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine saglik cimcimem Banya sevmememe ragmen canim cekti bu guzel corbadan Basarilar canim
Kuzu cevirmemi bamya çorbası mi dense bunu severim yanında bi yufka tamamdır.eline sağlık yiğit cimcimem.Yanindakilerde eymene yaramistir yarasın kuzuya
Ellerine sağlık canım, ben hiç yemedim ama eminim çok güzeldir, yarışmada başarılar dilerim
Su böreğini bende çok severim
Bizimde bir zamanlar haftasonu kahvaltularimizin vazgeçilmezidi.Denemelisin mutlama♡
çok teşekkür ederim
Su boregi sevilmez mi bizim akraba toplantılarının ,bayram kahvaltilarinin başıdır
Aynen aynen senin tarifini 4 gözle bekliyorum gazelim
Konya deyince aklıma var misin yok musun da ki Mevlüt un annesi geliyo
Tonton teyze
Bizimde bir zamanlar haftasonu kahvaltularimizin vazgeçilmezidi.
Yapmaya yaparım da becerebilir miyim bilmiyorum , ama hafta içi deneyecegim
Harıka bır tat bayılırım
Elımde olan son bamyayı burda bamya muhabbetı gecınce pısırdım bıttı gıttı artık yazın alırız ınsallah
Annecıgının tarıfı gıbı yaparmısım bende gercekten nefıs oluyo ellerıne saglık basarılar
cimcimegfb bak nur da sevmiyormus bamyayi ben tek degilmisimEllerine saglik cimcimem Banya sevmememe ragmen canim cekti bu guzel corbadan Basarilar canim
Evet çok Tonton konuşmasına bayılıyorumnaciye teyzemi he he he ..
Zevkine gurban olduğum Mucks sanaIkinizde zevksizsiniz
cimcimegfb bak nur da sevmiyormus bamyayi ben tek degilmisim