Yöresel Tarif Konya Mutfağından-Bamya Çorbası -Tamek biber salçası sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Kuzu cevirmemi bamya çorbası mi dense bunu severim yanında bi yufka tamamdır.eline sağlık yiğit cimcimem.:KK53:Yanindakilerde eymene yaramistir yarasın kuzuya:KK45:

Kuzu cevirmemi bamya çorbası mi dense bunu severim yanında bi yufka tamamdır.eline sağlık yiğit cimcimem.:KK53:Yanindakilerde eymene yaramistir yarasın kuzuya:KK45:

Yok yasakim yanindakileri yemedi bi tek keki bamya corbasini çok seviyor :kk77::emir_bebek:

Bamya corbasinin yeri ayridir♡♡♡

Ellerine sağlık canım, ben hiç yemedim ama eminim çok güzeldir, yarışmada başarılar dilerim :KK66:
Su böreğini bende çok severim :kk77::kk77:

Ellerine sağlık canım, ben hiç yemedim ama eminim çok güzeldir, yarışmada başarılar dilerim :KK66:
Su böreğini bende çok severim :kk77::kk77:

Denemelisin mutlama♡
çok teşekkür ederim:KK60:
Su boregi sevilmez mi bizim akraba toplantılarının ,bayram kahvaltilarinin başıdır :KK73:

Denemelisin mutlama♡
çok teşekkür ederim:KK60:
Su boregi sevilmez mi bizim akraba toplantılarının ,bayram kahvaltilarinin başıdır :KK73:
Bizimde bir zamanlar haftasonu kahvaltularimizin vazgeçilmezidi.

Yapmaya yaparım da becerebilir miyim bilmiyorum :oops:, ama hafta içi deneyecegim :KK60:

Tarifi iyi ce oku canim puf noktası bamya haslanirkende piserkende içine limon yada limon tuzu atacaksın sunmemesi için. Ve tasirmiycaksin bu kadar :KK60:
Bizimde bir zamanlar haftasonu kahvaltularimizin vazgeçilmezidi.

Yapmaya yaparım da becerebilir miyim bilmiyorum :oops:, ama hafta içi deneyecegim :KK60:

Harıka bır tat bayılırım:kk77::kk77:
Elımde olan son bamyayı burda bamya muhabbetı gecınce pısırdım bıttı gıttı:KK43: artık yazın alırız ınsallah
Annecıgının tarıfı gıbı yaparmısım bende gercekten nefıs oluyo:KK24: ellerıne saglık basarılar

Harıka bır tat bayılırım:kk77::kk77:
Elımde olan son bamyayı burda bamya muhabbetı gecınce pısırdım bıttı gıttı:KK43: artık yazın alırız ınsallah
Annecıgının tarıfı gıbı yaparmısım bende gercekten nefıs oluyo:KK24: ellerıne saglık basarılar

Aynen oyle ben çok seviyorum bamyayi . 3 4 aya bir yapıyorum . Sık sık yapıp bikmayalim die :p

X