Yöresel Tarif Konya Mutfağından-Bamya Çorbası -Tamek biber salçası sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Kuzu cevirmemi bamya çorbası mi dense bunu severim yanında bi yufka tamamdır.eline sağlık yiğit cimcimem.Yanindakilerde eymene yaramistir yarasın kuzuya

Kuzu cevirmemi bamya çorbası mi dense bunu severim yanında bi yufka tamamdır.eline sağlık yiğit cimcimem.Yanindakilerde eymene yaramistir yarasın kuzuya

Yok yasakim yanindakileri yemedi bi tek keki bamya corbasini çok seviyor

Bamya corbasinin yeri ayridir♡♡♡

Ellerine sağlık canım, ben hiç yemedim ama eminim çok güzeldir, yarışmada başarılar dilerim
Su böreğini bende çok severim

Ellerine sağlık canım, ben hiç yemedim ama eminim çok güzeldir, yarışmada başarılar dilerim
Su böreğini bende çok severim

Denemelisin mutlama♡
çok teşekkür ederim
Su boregi sevilmez mi bizim akraba toplantılarının ,bayram kahvaltilarinin başıdır

Denemelisin mutlama♡
çok teşekkür ederim
Su boregi sevilmez mi bizim akraba toplantılarının ,bayram kahvaltilarinin başıdır
Bizimde bir zamanlar haftasonu kahvaltularimizin vazgeçilmezidi.

Yapmaya yaparım da becerebilir miyim bilmiyorum , ama hafta içi deneyecegim

Tarifi iyi ce oku canim puf noktası bamya haslanirkende piserkende içine limon yada limon tuzu atacaksın sunmemesi için. Ve tasirmiycaksin bu kadar
Bizimde bir zamanlar haftasonu kahvaltularimizin vazgeçilmezidi.

Yapmaya yaparım da becerebilir miyim bilmiyorum , ama hafta içi deneyecegim

Harıka bır tat bayılırım
Elımde olan son bamyayı burda bamya muhabbetı gecınce pısırdım bıttı gıttı artık yazın alırız ınsallah
Annecıgının tarıfı gıbı yaparmısım bende gercekten nefıs oluyo ellerıne saglık basarılar

Aynen oyle ben çok seviyorum bamyayi . 3 4 aya bir yapıyorum . Sık sık yapıp bikmayalim die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…