Konya mı? Kayseri mi?

Snopy2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
5
0
36
Ankara
Merhaba,

İş sebebiyle Konya ve Kayseri arasında seçim yapmam gerekiyor, bu iki şehir hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Boşanmış bir bayanım, tek başıma bu şehirlerde zorluk çekermiyim. Düzgün yaşayan, sessiz, sakin biriyim. Fikirlerinizi bekliyorum...

canim ben konyada yasiyorum eger duzgun bı muhitte yasarsan sorun yasamazmazsin.sade bi yasamim var diyorsun kim ne desin ne yapsin?yalnız 350 den asagiya ev bulamazsin.sehir cok buyuk.cift vasita gidiyorsun bazi yerlere ama tranvay avantajimiz var.o yonleriylede degerlendirmelisin.

Yardımınız için teşekkür ederim, peki hangi semti tavsiye edersiniz?

merami tavsiye ederim.en nezih semt orasi.merkez olabilir.ben selcukluda oturuyorum.merkezde sayilirim.karamsar etmek ıstemem seni ama yaklasik 4 aydir ev bulamiyoruz.semtine dikkat ettigimiz icin.konyayi tercih edecek olursan elimden gelen yardıma hazirim

konya dindar memleket diye bilinir ama en çok fuhuşun olduğu yerdir. içki tüketimi fazladır kayseri daha medeni bir şehir konyaya göre

kesinlikle kayseri derim :) arkadaşım iş dolayısıyla konyadan kaysertiye gidiyordu haftada bir gün ve kayseride çok daha rahatım derdii..konyada giydiği kot ve baddyi bile açık buluyomuş bazı arkadaşları düşün yani..
kayseri bi ankara gibi rahat değil tabi ama konya mı kayseri mi dersek tabki kaysereri derim..

Çok teşekkür ederim, yardımınız için.

ahh kizlar yapmayin lutfen..bu soylentiler yuzunden bagnaz ilan ediliyor sehir.bende kendi yasmında kendı derdinde olan birıyim.ne icki ne fuhus gordum.din herkesin kendi bilecegi sey.bende acigim.hep kotla badi giyiyorum neden sorun yasamıyorum?bir insan duzgunse hayatida duzgundur hangi sehirde olursa olsun..

Kayseri'ye hiç gitmedim ama üniversiteyi Konya'da okudum
Ben seviyordum Konyayı..Düzenli büyük bir şehir..İnsanları hakkında fazla yorum yapamıcam çünkü öğrencileri pek sevmediklerini biliyorum sadece :) ki zaten merkeze uzak olduğumuz için çok fazla iç içe değildik..o nedenle bu konuda fazla bir yorum yapamam
ulaşım zor değil ama uzun sürüyo sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…