- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
Merhaba arkadaşlar bu kız bulma işleri ne zormuş erkek kardeşim işi gücü güzel askerliği de bitti 26 yaşında ve evlenecegi kişiyi bizim bulmamızi istediği evlilik sürecine girmiş bulunmakta bi kaç kez kız görmeye gittik ama bizim gormemizle olacak şey değil eee şimdi genclerde bitiyor herşey.... Onlar ne derse o oluyor ...
Ama kız aileleri bı nazlı bı değişik bı günah olur namahrem olur havasındalar.. bilmem nasıl olur bu işler Konya da yok mu bekar kızlar veya önder olup bu kizin evine gidebilirsiniz diyeceğiniz ben artık sizlerden de dinlemek istiyorum 4 kişiye gittik ikisi naz yaptı erteledi biseyleri 3. Kız da az durmamizi istedi 4. İse biz eledik malesef
Ama kız aileleri bı nazlı bı değişik bı günah olur namahrem olur havasındalar.. bilmem nasıl olur bu işler Konya da yok mu bekar kızlar veya önder olup bu kizin evine gidebilirsiniz diyeceğiniz ben artık sizlerden de dinlemek istiyorum 4 kişiye gittik ikisi naz yaptı erteledi biseyleri 3. Kız da az durmamizi istedi 4. İse biz eledik malesef