• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamın hesabından yazıyorum ama yardımcı olur musunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar mailim olmadığı için ablamın hesabından yazıyorum . Çok çaresiz kaldım bana buraya yazmamı önerdi bende dayanamadım sizlere danışmak istedim. 26 yaşındayım 6 aydır birlikte olduğum biri var. Kendisi benim 12 yıl önceki okul arkadaşım tanışıyoruz ailelerde tanışıyor uzaktan ama. 6 ay önce karşılaştık ve ilişkiye başladık. Yola evlilik diye çıktık görüşmem fazla seninle ortalıkta görünemem zaten herkes tanıdık baya konuşarak başladık çünkü ben görücü usulü bir evlilik istiyordum ailem de öyle ağır olgun bi ilişki istiyorlardı aradan 3 ay geçti benim aşırı ısrarlarımla o benim teyzelerimle bende ablasıyla tanıştım . Artık adım atarlar derken 4. Ayda virüs çıktı her şey kaldı ... ne ablası beni bi kere aradı ne ailesinden ses Seda çıktı .. ama biz hala aynı seviyede devam ediyoruz bunca zaman oldu soruyorum ailen bi şey diyor mu hayır ablan beni soruyor mu hiç hayır ne desinler diye cevap veriyor bana .. daha evimize gelmemişler babası gitmiş babamı soruşturmuş babamın kulağına gitmiş kızdı bana dedi daha evimize adım atmamışlar niye orda burda konuşuyorlar babam da haklı .. ama ona ne zaman evlilik konusu açsam açar açmaz kavga kıyamet saygısız kelimeler sabırsız haller .. halbuki evliliği isteyen hayal kuran biri ama muhabbeti açılınca bambaşka adam oluyor . En son Bugün sordum dedim evlenelim artık ben yuva kurmak istiyorum o da dedi bende istiyorum dedim ailen bi şey demiyor mu hayır diyor dedim sen konuş ailenle de virüsten sonra napalım nasıl bir yol izyelelim nasıl evlerine gidelim bu tarz muhabbetleri konuş diyorum beni tersledi yine kavga etti . Anlamıyorum bütün aile herkes biliyor onun da benim de ama zerre umrunda değil ailenin bana hayaller kurdurup gitmesinden korkuyorum çünkü çok bağlandım . Bir an önce sonuçlansın istiyorum bu durum yüzükler takılsın çünkü benim ailem de artık böyle çıkıp orda burda onunla gzip tozmama izin vermiyor ortada niyet olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum sizce böyle bi adama ne yapmak gerekir .. bi diyorum diyeyim ki evime geleceğiniz güne kadar beni arama yazma sonra vazgeçiyorum diyecekler bu kız bu virüste ne evlilik meraklısı diye düşünecekler .. ama bende böyle bomboş buluşmalardan bıktım ister istemez yakınlaşma oluyor günah oluyor namahrem o da zoruma gidiyor istemiyorum nişan olmadan elimi bile tutmasını ... Kaldım ortada bu işi kısa sürede nasıl sonuçlandıranilirim akıl verin lütfen bana

Boyle seylerde 2kisi karar alir ailelere gun soyler ortak bi zaman kararlastirilir. Yani dugunu aile yapiyorsa ve sizi istemeye cok meyilli degillerse sevgilinizi yanitsiz birakiyor olabilirler. Yada sevgiliniz bu kadar ciddi bir iliskiyi kaldiramayacagini dusunuyor olabilir biraz daha gezebiliriz diye dusunuyordur. Ama sahsi fikrim bir bayanin bu kadar israrci olmasi erkegi uzaklastiriyor. Madem istediginiz gibi olmuyor dugun icin isrardan ziyade daha da mesafeyi koyun. Yani ona evlenmeden samimi iliskinin olamayacagini kendi davranislarinizla hissettirin sozlerle degil. Ki kaldiramaz erkekler bunu ayrilabilirsiniz de...

Davranış tarzını karşı tarafı soğutabilir. Belli ki daha birbirinizi tanımıyorsunuz. Virüsten dolayı da doğal olarak görüşemiyorsunuz. Önce birbirinizi tanıyıp sevin,sonra ortak karar alıp evlenmeye karar verin. Böyle bir tarafın zorlamasıyla olmaz. Biraz sabırlı olun bu kadar hevesli davranmayın. Annen ablan beni arasın falan da demeyin taş yerinde ağırdır.

Neden bu kadar evlilik meraklısısınız ve bunu karşı tarafa bu kadar niye belli ettiniz ? Kendinizi çok küçük düşürmüşsünüz bu ne böyle sakin olun . Adamı 6 aydır tanıyorsunuz 4 ayı virüs su bu diye geçmiş 2 aydır tanıdığınız adamla evlenme derdi ne . Hırlı mı hırsız mi belli değil belki psikolojik hasta belki başka birseyi var .önce bir birbirinizi tanıyın. Cidden niye böyle şeyler yaptınız ve yapıyorsunuz?Bende 26 yaşındayım yaşımız daha genç küçük düşürmeyin kimseye kendinizi .

Bu da aynı şeyi diyor ama senin eşin gibi değil beni ailesi için siler yani çok seviyor ölğyır bitiyor ama aile konusu olunca beni gözü görmez
E zaten bu tarz vir adam ile olmayin bence yanlış karar veriyorsunuz ama neyse .hayırlısı olsun sizin icin

bu kadar israrla evlenmek isteyen birini gorsem “bir seyin mi pesinde acaba, bir sorunu mu var ne yapmaya calisiyor” derim. kendinizi cok kucuk dusurmussunuz. bir tek “koca istiyom gel beni al” diye bagiran abla gibi bagirmadiginiz kalmis.

Merhabalar mailim olmadığı için ablamın hesabından yazıyorum . Çok çaresiz kaldım bana buraya yazmamı önerdi bende dayanamadım sizlere danışmak istedim. 26 yaşındayım 6 aydır birlikte olduğum biri var. Kendisi benim 12 yıl önceki okul arkadaşım tanışıyoruz ailelerde tanışıyor uzaktan ama. 6 ay önce karşılaştık ve ilişkiye başladık. Yola evlilik diye çıktık görüşmem fazla seninle ortalıkta görünemem zaten herkes tanıdık baya konuşarak başladık çünkü ben görücü usulü bir evlilik istiyordum ailem de öyle ağır olgun bi ilişki istiyorlardı aradan 3 ay geçti benim aşırı ısrarlarımla o benim teyzelerimle bende ablasıyla tanıştım . Artık adım atarlar derken 4. Ayda virüs çıktı her şey kaldı ... ne ablası beni bi kere aradı ne ailesinden ses Seda çıktı .. ama biz hala aynı seviyede devam ediyoruz bunca zaman oldu soruyorum ailen bi şey diyor mu hayır ablan beni soruyor mu hiç hayır ne desinler diye cevap veriyor bana .. daha evimize gelmemişler babası gitmiş babamı soruşturmuş babamın kulağına gitmiş kızdı bana dedi daha evimize adım atmamışlar niye orda burda konuşuyorlar babam da haklı .. ama ona ne zaman evlilik konusu açsam açar açmaz kavga kıyamet saygısız kelimeler sabırsız haller .. halbuki evliliği isteyen hayal kuran biri ama muhabbeti açılınca bambaşka adam oluyor . En son Bugün sordum dedim evlenelim artık ben yuva kurmak istiyorum o da dedi bende istiyorum dedim ailen bi şey demiyor mu hayır diyor dedim sen konuş ailenle de virüsten sonra napalım nasıl bir yol izyelelim nasıl evlerine gidelim bu tarz muhabbetleri konuş diyorum beni tersledi yine kavga etti . Anlamıyorum bütün aile herkes biliyor onun da benim de ama zerre umrunda değil ailenin bana hayaller kurdurup gitmesinden korkuyorum çünkü çok bağlandım . Bir an önce sonuçlansın istiyorum bu durum yüzükler takılsın çünkü benim ailem de artık böyle çıkıp orda burda onunla gzip tozmama izin vermiyor ortada niyet olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum sizce böyle bi adama ne yapmak gerekir .. bi diyorum diyeyim ki evime geleceğiniz güne kadar beni arama yazma sonra vazgeçiyorum diyecekler bu kız bu virüste ne evlilik meraklısı diye düşünecekler .. ama bende böyle bomboş buluşmalardan bıktım ister istemez yakınlaşma oluyor günah oluyor namahrem o da zoruma gidiyor istemiyorum nişan olmadan elimi bile tutmasını ... Kaldım ortada bu işi kısa sürede nasıl sonuçlandıranilirim akıl verin lütfen bana
Hiç sevmem böyle yapışık insanları ya.Adamı niye zorla nikah masasına oturtmaya çalışıyorsun.Evlenme meraklısı gibi niye kendini düşürüyorsun

Ay ben de aynı durumdayım niianlıyım hiç aramıyorlar, beni istemiyorlar demeki, canları cehenneme 😁😁😁😁
Vala canım benim öyleydi megersem akraba birini istiyor larmis eşim beni biliyor tercih etmiş bunun için eşimi evlatliktan bile reddetmislerdi bide emin ol senin gibi olmadıkları için kiskaniyorlar dir benim öyle şahsen bi yerde bi düğünde görürler gözleri çıkar belli etmeye çalışmama lari bile çok komik 😂😂😂bı insan seni kıskanıyor sa taklit eder 😂

Henuz 6 ay olmus. Ortalik yangin yeri. Bu kadar baskiyibana yapsalar ben kacar giderim. Daha yasiniz 26 az biraz sakin olun.

Bi tanıdığım internetten ailelerin tanıştığı ama kendilerinşn yüzyüze tanışmadığı birisiyle sevgili oldu. Çocuk üniversite 2 ye gidiyordu okulu 5 yıllık kızda 20 yaş civarı işte neymiş erkeğin babası bi yerde bişey sormuş kızın ailesiyle ilgili kız kızın amcası falan çocuğun üzerine gittiler tabi internetten birisi içanadolu birisi ege de yaşıyor. Benim hakkımda nasıl konuşur ailen şöyle böyle diyerek 2. Sınıftaki çocukla nişan yaptırdılar zorla hemde hiç görüşmeden. Sonra 1 yıl olmamıltı galiba bu sefer nişanlımı duracak bunlar diye baskıya başladılar 3. Sınıfta evlendiler pra yok maaş yok tabi gitti çocuğun ailesinin evine 3. Çocuk olarak ne özel hayat ne sosyal hayat hiç bi hayatı olmadı evde sadece iş falan yaptı öyle zengin bi ailede değildi enazından odada banyo falan oksaydı o da yoktu normal banyo yapacağımda bile utanıyordum diye çok pişman oldu sonra çocuk okulu bitirdi bizim babamla hayalimiz var ben onları bırakamam dedi birlikte çok çok uzak kızın hayatında yşamadığı bi hayata yerleştiler hatta çevrelerinde insan bile yok kız o kadar pişman ki kaç yıllkk evli şimdi bide çocuğı var hayatımı mahvettim resmen annemin evinde çocuktum burda gelin oldum kimse acımadı kocam bişey demedi çünkü kocamdan ziyade evin çocuğuydu falan falan konuştuğumuzun muhabbetin çoğu çok pişmanım oluyor içimden geldiği gibi kızıp küsemiyorum bile diyor surat assam kendileirne alıyorlar falan filan kısaca bi dur bi tanı acele etme sonunda sende yanarsın. Bende nişanlıydım kızın o döneminde bak dur acele etme kendini yakarsın dedim yok ne olacaksa olsun ben böyle arada kalmak istemiyorum demişti şimdi evde kendimize saddwce bize sofra kurmama bile özeniyor bilmem anlatabildim mi

6 aydır birliktesiniz, 3 aydır pandemi var, biri beni böyle darlasa, pandemiyi bahane eder kaçarım.
sakinleşin, oluruna bırakın. biran önce sonuçlansın istiyorum diyorsunuz ama evlilik oldu bittiye gelmez.
sabredin herkes aynı durumda. insanlar evliliklerini ertelendi.

Üyelikleri bir başkasına kullandırmak yasaktır.
Mail adresi alıp üyelik almak en fazla yarım saatinizi alır.
"Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar." Kuralına istinaden üyeliğiniz iptal edilmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X