- 1 Temmuz 2015
- 20
- 4
- 6
- 39
ayy çok sağol canım inşallah bende memnun kalırım benim burnumda kemik eğriliği var onun için yaptırıyorum. yaptığı burunları göstrdi mi sana ?Tesekkür ederim.Burnumda alci henüz cikmadi.Ama benim ceneyle ilgili daha cok problemim vardi.Cene törpüleme falan yapti.Profilim cok degismiis.Beklemiyodum okadar iyi.morluk az oldu.Ama inanilmaz şiştim 3 uygulama yapildi.Sadece burun ameliyati olacak olanlar hic korkmasin bence.Dün mesaj atanlar olmus.Nurten hoca gercekten dogalliktan yana.Ben estetigimdiye bagirmayan burunlari seviyoki benimde tercihim bu yönde.Ama talep edildigi takdirde daha sivri daha yukarda yapilabilir. Busekilde burunlarida var yaptigi.Korkma eger anesteziye engel bi durum varsa cikar basta yoksa o korku ameliyathaneye kadar sonra uyuyuveriyosun.Ben doktor gelmeden lütfen uyutmayin dedim güldüler daha hazirlanman gerekiyor diye anesteziye.Doktorum geldi moral verdi konustuk sonra uyumusum zaten.Bana enteresan gelen tevazusu.
Arkadaslarim ameliyat oldu önce,bide netten başka kızlarla grştm. Genelde başarılı benim grdklerim.Eger sen normalden sivri falan istiyosan extra talebin olursa söylersin.Konus muhakkak.Ama nurten yavuz bana göre farklı biri.Ben de cok korkan cok pimpirikli bi hastayim.Ama sürec sandigimdan iyi gdyor.ayy çok sağol canım inşallah bende memnun kalırım benim burnumda kemik eğriliği var onun için yaptırıyorum. yaptığı burunları göstrdi mi sana ?
Bide ben konusabilsem Nurten hanjmn hastalariylaaa bana resmni atarmsn lütfen yardimci olurmusn farki görmek istyrm hakan çepni nasilArkadaslarim ameliyat oldu önce,bide netten başka kızlarla grştm. Genelde başarılı benim grdklerim.Eger sen normalden sivri falan istiyosan extra talebin olursa söylersin.Konus muhakkak.Ama nurten yavuz bana göre farklı biri.Ben de cok korkan cok pimpirikli bi hastayim.Ama sürec sandigimdan iyi gdyor.
canım nurten hanım fotoğrafları göstermiyo. senin için en doğrusu gidip kendisiyle görüşmen olacak yoksa endişelerin geçmez gibime geliyo.Bide ben konusabilsem Nurten hanjmn hastalariylaaa bana resmni atarmsn lütfen yardimci olurmusn farki görmek istyrm hakan çepni nasil
Aynen canim resimlerini atarmsiin hakan çepni nasilcanım nurten hanım fotoğrafları göstermiyo. senin için en doğrusu gidip kendisiyle görüşmen olacak yoksa endişelerin geçmez gibime geliyo.
Peki resmne bakabilrmym hani önceki sonraki farki görmek isityoeumbilmiyorum onu malesef
Yok canim önemli degil.Tahlille ilgili bilmiyorum ben aç gittim ama şartmı bilmiyorum.Tahlil ya sen yinede ac git bence erkenden veriyosun zaten.Sonra atistirirsn.peki son bişey sormak istiyorum çok soru sordum farkındayım amatahliller için gittiğin sabah aç karna mı gitmek gerekiyo ben sormayı unuttum doktor hanıma
Alllah askina bana atar misin canmmmmmmhakan çepniyi hiç tavsiye etmem. isteyenlere özelden mesej olarak atıyorum fotoğrafları :)
mrb canım ameliyat oldun mu? nasıl geçtiBen bu gün tahliller için gittim ve toktum çarşamba günüde kemik eğriliği nedeniyle burun ameliyatı olcam görüşlerimi paylaşıcam inşaallah birde benim burnumun dışında fazla bir bozuk durum yok inşallah burnum bozulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?