Paylaş canim ben de konyali deilm hemen gidemiyorum muayane olamayorm bir hakan cepniye oldum ama buradaki yorumlarindan ötürü korktum bilsev ince iyi gibi geldi Nurten hanim hakkında olumlu var AMS ben karar siz ve korkak davranmyrm6 yıldır doktor araştırıyorum selçuklu tıpa gittim randevu aldım ameliyat günü vazgeçtim. vazgeçmemin sebebi ameliyatıma giren doktor hiç umursamadı beni hiç bilgi vermedi ayrıca çok sert davranmıştı. ben zaten ameliyattan korkan biriyim bi de böyle bi tavırla karşılşınca iyice vazgeçtim. sonra beyhekim devlet hastanesine gittim orda ki doktor da iyi ama nurten hanım kadar güven vermedi bana açıkcası. gittiğim gün kapının önünde bi sürü hastası vardı hepsi de araştırarak tavsiye üzerine gelmişti. şuan sadece güveniyorum inşallah sonuçta iyi olur sizinle de paylaşırım..
ben ağustosun 17 sinde olucam inşallah. bide aynı hastanede furkan certel var hatta onun yaptığı bir ameliyatın fotoğrafınıda arayıp bulmuştum burun ucunu beğenmediğim için vazgeçtim ondanResmlerinz varsa atarmisinz hakan çepni nasil
Selam kızlar.gecen carsamba ameliyatimi oldum.Nurten hocaya ameliyat olmak isteyenlerin kafasinda hic acaba olmasin.Gercekten başaılı karakter olarakta 10 numara biri.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Selam kızlar.gecen carsamba ameliyatimi oldum.Nurten hocaya ameliyat olmak isteyenlerin kafasinda hic acaba olmasin.Gercekten başaılı karakter olarakta 10 numara biri.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
canım geçmiş olsun. ve yeni burnun hayırlı olsunn :)) fotoğraf atsan olur mu ? ameliyat yaklaştıkça korkum artıyor gerçekten. morlukların çok oldu mu?Selam kızlar.gecen carsamba ameliyatimi oldum.Nurten hocaya ameliyat olmak isteyenlerin kafasinda hic acaba olmasin.Gercekten başaılı karakter olarakta 10 numara biri.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?