Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kesinlikle Bilsev İnce..benim ameliyatımı yaptı.çok memnunum..tavsiye ederim kesinlikle..Siz ne zaman amelyt olmayi dusunuyorsunuz
Merhaba arkadaşlar...Meram tıp fakültesi'nde Doç. Dr.Bilsev İnce her konuda çok başarılı bir hekimdir. Kendisi hem burun estetiği hem de meme büyütme ameliyatımı gerçekleştirdi.Çok memnunum..Kesinlikle tavsiye ederim.Şimdiden geçmiş olsun..Baskaaaa varmii peeeekiiii onerebildigin
merhaba kızlar ben konyadayım..doç dr bilsev ince her konuda çok başaarılı bir hekim..özellikle burun ameliyatlarında konyda 1 numara..ücret konusunda da elinden gelen bütün kolaylığı sağlıyor.kesinlikle tavsiye ediyorum..iyi günler..nerdesin ki şuan. hakan çepni den şikayetçi olanlar da var o yüzde riske atmak istemedim ben. nurten yavuz şuan 1900 e yapıyo tabi yapacağı şeylere göre fiyet değişir mi bilmiyorum
kesinlike tam istediğim gibi.. zaten yüzünüze uygun olan burunu belirleyip sizin de fikrinizi alıyor.ücret konusu sizin burun yapınıza bağlı önce tomografi istiyor ama ücret konusunda da çok insaflı bir hekimCanim yardimci olurmjsjn bana ben çok takintilym konyali deilm kmseyi bilmiyorum ne kadar ücret Verdun neler yasadin istedgn gbimi oldu....kaç günde iyilesdi nasildi
Siz ne kdr verdiniz ucretttee nasill bir burnunuza vardikesinlike tam istediğim gibi.. zaten yüzünüze uygun olan burunu belirleyip sizin de fikrinizi alıyor.ücret konusu sizin burun yapınıza bağlı önce tomografi istiyor ama ücret konusunda da çok insaflı bir hekim
ben çok araştırdım canım..sabit bir ücret yok burun eğriliğinize göre değişiyor.kesinlike tam istediğim gibi.. zaten yüzünüze uygun olan burunu belirleyip sizin de fikrinizi alıyor.ücret konusu sizin burun yapınıza bağlı önce tomografi istiyor ama ücret konusunda da çok insaflı bir hekim
Siz ne kdr verdiniz ucretttee nasill bir burnunuza vardi
Slm kızlar.. aynuraynur42 sana kesinlikle katılıyorum yazdığın gibi ağrı sızı olmuyor birkaç günde toparlanıyorsun Bilsev bey çok ilgileniyor fikirlerini dikkate alıyor önemsiyor hasta olarak..ameliyat sonrası benim de kendime güvenim arttıcanım ben söyleyim. Bi kaç gün şişlik morluk oldu sonrası sorun yok hatta 10 gün sonra işe döndm. Hiç ağrımadı, tampon 2gün sonra alçı bir hafta sonra çıktı. Her geçen gün daha da güzelleşiyor. Çok doğal güzel ama estetik gibi durmuyor. Kısmetim açıldı resmen :)
Sen kime oldun canimSlm bende burun ameliyati oldum bundan 2yil once ama hic memnun degilim hem saglik problemim var hemde kemik egriligi var.Ve yeniden ameliyat olmam lazim cunki nefen almakta zorlaniyorum.iyi bir estetik cerrah ariyorum bana yardimci olirsaniz sevinirim.Siz kime oldununz ve fotoraflanizi gore bilirmiyim.Yardimci olursaniz sevinirim
Mrb canım ben Bilsev inceye ameliyat oldum. Çok da memnunum..Slm bende burun ameliyati oldum bundan 2yil once ama hic memnun degilim hem saglik problemim var hemde kemik egriligi var.Ve yeniden ameliyat olmam lazim cunki nefen almakta zorlaniyorum.iyi bir estetik cerrah ariyorum bana yardimci olirsaniz sevinirim.Siz kime oldununz ve fotoraflanizi gore bilirmiyim.Yardimci olursaniz sevinirim
Resim görebilir myz acaba ??canım ben söyleyim. Bi kaç gün şişlik morluk oldu sonrası sorun yok hatta 10 gün sonra işe döndm. Hiç ağrımadı, tampon 2gün sonra alçı bir hafta sonra çıktı. Her geçen gün daha da güzelleşiyor. Çok doğal güzel ama estetik gibi durmuyor. Kısmetim açıldı resmen :)