• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konya da burun ameliyatı

Mrb nurten yavuz ve bilsev inceye amelıyat olanlar resım atabılırler mı ?

Aynen resimm???? Doğruluğuna inanmak.için çünkü çoğu kimse Dpktor reklami yapmak veya kötülemek.için biswler yazio
Canım benim reklam yapmak ya da ikna etmek gibi bir sıkıntım olamaz ameliyatımı yapması dışında Bilsev beyi tanımıyorum bile.. Sadece sorduğun için sana yardımcı olmak istedim. Bu arada özelden öncesi sonrası resimleri atıyorum

GÜNAYDIN KIZLAR. MERAM EĞİTİM ARAŞTIRMA DA FURKAN CERTEL VAR ONA OLUCAM KIZLAR BAYRAMDAN SONRA İNŞ.KONUŞTUM BURUN UCU KALDIRMA AMELİYATI.DUYDUNUZ İSMİNİ BİLGİNİZ VAR MI?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.BU ARADA COK DOLUYDU BAYRAMDAN SONRAYA ATTI BENİ..RANDEVU LİSTESİ BAYAĞI KABARIKTI....

Canım benim reklam yapmak ya da ikna etmek gibi bir sıkıntım olamaz ameliyatımı yapması dışında Bilsev beyi tanımıyorum bile.. Sadece sorduğun için sana yardımcı olmak istedim. Bu arada özelden öncesi sonrası resimleri atıyorum
Bana da ozel den artabilir misin fotoğraf öncesi sonrası
?

Kızlar kesinlikle Bilsev İnce..benim ameliyatımı yaptı.çok memnunum..tavsiye ederim kesinlikle..

canım ben söyleyim. Bi kaç gün şişlik morluk oldu sonrası sorun yok hatta 10 gün sonra işe döndm. Hiç ağrımadı, tampon 2gün sonra alçı bir hafta sonra çıktı. Her geçen gün daha da güzelleşiyor. Çok doğal güzel ama estetik gibi durmuyor. Kısmetim açıldı resmen :)

Slm kızlar.. aynuraynur42 sana kesinlikle katılıyorum yazdığın gibi ağrı sızı olmuyor birkaç günde toparlanıyorsun Bilsev bey çok ilgileniyor fikirlerini dikkate alıyor önemsiyor hasta olarak..ameliyat sonrası benim de kendime güvenim arttı:KK66:

Madem reklam yapmak gibi bir niyetiniz yok, neden A aynuraynur42 ve M miracle1981 üyelikleri açıp insanlara doktor ismi verip tavsiye ediyorsunuz?

Hanımlar, bu iki üyelik aynı cihazdan alınmış ve amacı reklam olan üyelikler.

Lütfen sağlığınızı doktorlara teslim etmeden önce üye yorumlarından çok, doktorların kendileriyle iletişime geçerek karar veriniz, böylesi daha sağlıklı olacaktır.

Yaaaa kozlar ben size ne dedim resim atmis çakma o bile degil başka bir yerden bulmuş yalan burdski çoğu sey

kızlar yeni üye oldum yeni başlık açmayı beceremedim :) Liposakşın yaptırmayı düşünüyorum. Doç. Dr. Bilsev İnce ye gittim. vaser liposuction varmış. Alet yada doktorla ilgili bilgisi olan varmı? yardım lütfennn

merhaba arkadaşlar ben burun ameliyatı olmak için sizler gibi doktor arayışına giriştim konya da yaşıyorum öğretmenim okullar açılmadan ameliyat olmak istiyorum haziran da bu siteye tesadüfen rastladım o günden beri takip etmeye çalışıyorum ameliyat olan arkadaşlara özel den mesaj atıyorum sağolsunlar cevap vermeye veriyorlar ama resim atmalarını istediğim de sadece bana geri dönen "harictengazelci" adlı arkadaşım oldu ona gerçekten çok çok tesekkür ediyorum burada yazan ameliyat olan daha sonra resim paylaşacam ya da iyileşme sürecini anlatacam deyip ameliyat sonrası neden cevap vermiyorlar LÜTFEN cevap verirseniz mutlu oluruz :KK61:

Çoğu burada yalan söylüyor doktor övgü yermek için söylenti...bende bu yol düşünüyorum uç doktor ismi var aklimda hakan çepni bilsev ince Nurten yavuz siz peki kimi düşünüyorsunuz kime karar verdinizzz burnuniz nasill benim.ki büyük etli

Çoğu burada yalan söylüyor doktor övgü yermek için söylenti...bende bu yol düşünüyorum uç doktor ismi var aklimda hakan çepni bilsev ince Nurten yavuz siz peki kimi düşünüyorsunuz kime karar verdinizzz burnuniz nasill benim.ki büyük etli
canm ya öncelikle önemseyip cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. ben yorumlardan yola çıkarak nurten hanıma olmayı düşünüyorum uzun burun ucu düşük kemikli ve sol tarafındaki iç kemiği eğri bir burnum var:(

Peki muayane oldu mu...bilsev inceye doc.Dr hakan cepnide çok müşterisi var Nurten yavuz hakkında amelyt olduğun pek belli olmuyor diyorlar siz ne zamana düşünüyorsunuz peki

Peki muayane oldu mu...bilsev inceye doc.Dr hakan cepnide çok müşterisi var Nurten yavuz hakkında amelyt olduğun pek belli olmuyor diyorlar siz ne zamana düşünüyorsunuz peki
olmadım canm hakan beye olmayı düşünmüyorum bazı yorumları okuyunca direkt eledim zaten

olmadım canm hakan beye olmayı düşünmüyorum bazı yorumları okuyunca direkt eledim zaten
bence nurten hanımın ameyatında açık ara bir fark var sağolsun haricengazelci adlı arkadasın resimlerini gördüm bence fark var tabi beklentilere göre bu farklılık anlayısı değişir diye düşünüyorum

Buradaki yorumlara gore değerlendirme derim sen muayane olduunmj hayir gorusdunmu bir da arkasında kim olduğumu bilmedgign insanların yorumlarnia güvenme derim çoğu asilsiz doktor kötüleşmeye reklam yapmaya çalışan çok kişi var sen amelyrlri gördün mü bizzat konusdunmu ben konusdum sizin hakkinzda kotu yorumlar vr dedim konya da en çok amlyt yapan doktor benm dedi belgesini gösterdi ole bi şey olsa yurt disindan dahi hastam gelmez rakip doktorlaein yaptigi bisey birçok şey konusduk bence güvenme herşeye derim

şu an tatilde sehir dışındayım bir hafta sonra konya da olacam doktor bilsev ve nurten hanımla görüşecem Allah nasip ederse artkbirini seçeçem s

Back