- 22 Nisan 2016
- 9
- 0
- 1
- 32
Resmini atarmsn cnm bende nurten yavuzmu hakan cepniminkarar weremedmKızlar merhaba. :)
6 Nisan' da Nurten Yavuz' a ameliyat oldum. Çevremdekiler güzel olmuş diyorlar. Ama ben pek beğenmiyorum şu an. Çok şiş boru gibi. İnşallah iner. Bir de burnumun üzerinde tırnak izi gibi bir iz var kötü görünüyor. İnşallah iz kalmaz geçer. Bir ay olacak neredeyse ama ben hâlâ bandajsız insan içine çıkamıyorum.
Ya canim memnun musun bende olmak istiyorum hakan beye ama kararsizim nasil sendeki sonuclarKizlar meraba ben de dun hakan cepniye oldum. Sabah 9 girdim aksam 9 da evdeydim. Amaaa bi gozum tamamen sis ve kapandi buz harici onerisi olan var mi
Ya nasil doktor sonuçlardan memnunmusunnn ve resmni atarmsn eski ve geni halllerinu bende kararszm hakan cepnmi Nurten hanmmibu ayın 27sinde benim de ameliyatım var nurten hanımaburnum büyük inşallah doğal yapıyım derken kocaman kalmaz
Normalde fiyatlar nasıl bilmiyorum ama devlette gayet uygun ve bence ozelde olupta çok fazla para vermek saçmalık . Tabi bu benim kişisel duşuncem.
Ben hakan beyi düşünüyordum ya siz memnumsnzUmarım tatlışım burnuma çok zarar verdi diye birsürü yorum okuyunca korktum baya ben de nurten yavuza gittiminşallah istediğim gibi olur korkuyorum baya bu ameliyat işinden bide sigara kullanıyorum asıl o korkuyuyo sigara anestezide sıkıntı çıkarıyormuş bakalım nolacak ?
Ya ozelden at merak ediyorum mm lutfeeeeennn nasip bir doktor sen hangisisni onersssnznnzFatmanurcuğum canım resim atmak isterdim ama inan şu an hazır değilim. Kusura bakma.
Hakan çepni yi düşünüyordum burada yorunlari iyi degiltavsiyelerim sonucu patronum ameliyat oldu nurten hanıma o da gayet memnun. ameliyattan sonra burundaki şişlikler inse bile tam oturması 1 yılı buluyor. sabır gösterilmesi gereken bir ameliyat. o yüzden 10. günde burnum büyük demek biraz manasız oluyorhangi doktora ameliyat olursanız olun şeklinin tam oturması 1 yıl.
Pek kulllnmyi bilmiirum yeni yi mm ne silmiş memnun kalmmmmsmu ya ben konya harici bir yere gidemem ki imakan yok kime olayim burnundan kocaman nabayimAngeLl kullanıcı adlı birisi vardı albümlerde. ilk hakan çepniye olmuş sonra emre ilhana. bakmanı tavsiye ederim
Memnun musun deilsmnnnFatmanurcuğum sen Nurten hanımla görüştün mü?
Bak eğer görüşürsen doğal olsun ama küçük de olsun demeyi unutma
Ben doğal olsun demiştim ondan büyük oldu belki de bilmiyorum. Ya gerçi benim önceki burnum şu ankinden daha küçüktü. Kemik mi eklendi ne oldu anlamadım ki ben
Sennn kimin önerdi kurşun caaaannnmmmMemnun musun deilsmnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?