insan dayanamıyor canımHeh gelin bakalım:)siyasette neci
gündüz çalışıyorum geceleri tartışma programları izlemekten uykusuz kalıyorum bu siyaset uykularımı çaldııııBilmem ben okuyorum okadar:)
bende gelın olarak geldım istanbuldan sizdemii öylesiniz benımde pek arkadaşım yoktaSende bendensin canım bende 3 aydır buradayım ve hiç hiç hiç kimseyi tanımıyorum.. Gelin olarakmı geldin sende? yoksa iş içinmi
bende gelın olarak geldım istanbuldan sizdemii öylesiniz benımde pek arkadaşım yokta
Aynen canım cok sıkılıyorum burada hiç aktivite eğitim vs seyler yok kendini geliştirebileceğin seminer bile yokCanım k.bakma uzun zamandır giremedim. Evet bende gelin olarak geldim İzmir'den.. ne yaptın alışabildinmi ? Ben hala pek alışamadım
Aynen canım cok sıkılıyorum burada hiç aktivite eğitim vs seyler yok kendini geliştirebileceğin seminer bile yok( hep aynı sey kule kentplaza sen ne tarafta oturuyorsun canım bıde nekadarlık evlisin
Selaaaam bende konyada oturyorum evliyim burda ama konyalı değilim.bende bu memlekete bir türlü alışamadün hiiic bişe yok arkadaş sosyal hayatımız sıfır.haftasonu eşimle ne gidecek yer bulabiliyoruz nede yapacak bişii alışamadım bi türlüAynen canım ya kule kentplaza başkada bişi yok..9 aylık evliyim canım sen? Meram tarafında oturuyorum sen ne taraftasın ? hangi şehirden geldin peki? özelse özel mesaj at canım
Selaaaam bende konyada oturyorum evliyim burda ama konyalı değilim.bende bu memlekete bir türlü alışamadün hiiic bişe yok arkadaş sosyal hayatımız sıfır.haftasonu eşimle ne gidecek yer bulabiliyoruz nede yapacak bişii alışamadım bi türlü
Aynen canım ya kule kentplaza başkada bişi yok..9 aylık evliyim canım sen? Meram tarafında oturuyorum sen ne taraftasın ? hangi şehirden geldin peki? özelse özel mesaj at canım
Aynen canım cok sıkılıyorum burada hiç aktivite eğitim vs seyler yok kendini geliştirebileceğin seminer bile yok( hep aynı sey kule kentplaza sen ne tarafta oturuyorsun canım bıde nekadarlık evlisin
Ahh bende aynı dert valla bari havalar güzel olsada dışarı cıksak dimiCanım sen
Canım neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat konyadaEn son hangi şehirden geldiğini sormuşumda İstanbuldan geldim demiştin zaten k.bakma canım eski yazışmaları unutmuşum.. Beni sorarsan hala hep evdeyim
Nalçacıdayım evliyim 5 aylık bir bebeğim var sen?Aktif hâle gelebilir aslında tekrar:)
Sen nerde oturuyorsun ne yapıyorsun marli?