Konya adını gören buyursun

Bende uç dört aydir konyadaym kizlar alisamadim daha kimseyi tanimayinca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sende özlemişsindir bu tarfları gezmeye gelirsin işte :) ne güzel olur

Bebekle zor ya iki vesait dolmuşa zaten bebek arabası koymak çok sıkıntı :))

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

Merhaba kızlar bende konyadayım 3 aydır ama alışamadım daha burada kimseyi tanımıyorum eşimin ailesi dışında..hiç arkadaşım yok :KK14: Meramda oturuyorum bende..

Bende uç dört aydir konyadaym kizlar alisamadim daha kimseyi tanimayinca

Sende bendensin canım bende 3 aydır buradayım ve hiç hiç hiç kimseyi tanımıyorum.. Gelin olarakmı geldin sende? yoksa iş içinmi

Sende bendensin canım bende 3 aydır buradayım ve hiç hiç hiç kimseyi tanımıyorum.. Gelin olarakmı geldin sende? yoksa iş içinmi

Evlenince geldim canim ama aileler uzakta is için burdayiz kimseyi tanimiyoruz

kızlaaar hepınıze merhabaa...az once elifle gorustuumm elapıade ye mesaj attımm....bız ucumuz daha once gorustuk ama bır daha gorusmek maalesef nasıp olamadı...hadııı gun belırleyelııııııııııımmm...tanısalım..bu arada ben de meram dayım..izmirliyim eşimle unv de de tanıstık kaldık konya da..özetle bole ışte.. he yasım 30 ..1 de kızım var..eksıksız tanıttım kendımı:)

Bende konyada yaşyorum 2 sene oldu 1 sene bosna şuan meramdayım bosnamı özledim ☺️

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

seninle yer degistirebiliriz??? Bende bosnayi istemiyorummm

Selam kızlar bende konyalıyım ama izmir de yaşıyorum. Annemle Konya'ya gezme amaçlı gitmeyi düşünüyoruz. Akrabalarımız köyde yaşıyor merkeze çok uzak. Mevlanayı falan gezicez ancak siz Konya'da yaşayan arkadaşlarımdan tavsiye almam lazım. 1 gece otelde kalmamız lazım. Iki bayanın rahatça kalabileceği uygun fiyatlı ve gezilecek yerlere yakın hangi oteller vardır. Bilgi verirseniz çok sevinirim.

seninle yer degistirebiliriz??? Bende bosnayi istemiyorummm
Meramın en dandik yerinde orursaydın benim gibi bosnayı özlerdin bence :)

Selam kızlar bende konyalıyım ama izmir de yaşıyorum. Annemle Konya'ya gezme amaçlı gitmeyi düşünüyoruz. Akrabalarımız köyde yaşıyor merkeze çok uzak. Mevlanayı falan gezicez ancak siz Konya'da yaşayan arkadaşlarımdan tavsiye almam lazım. 1 gece otelde kalmamız lazım. Iki bayanın rahatça kalabileceği uygun fiyatlı ve gezilecek yerlere yakın hangi oteller vardır. Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Otel değilde aile için güzel uygun fiyata günlük daireler eğer düşünüyosan bildiğim kadarıyla yazır tarafında çok var bi ara arkadaşım geleceğinde bakmıştım içi dayalı döşeli 40 tlden başlıyor sahibinden comdan bakmıştım

X