Nalçacıdayım evliyim 5 aylık bir bebeğim var sen?
Güzel yerde oturuyorsun:) Bebeğini Allah bağışlasın.
Ben Otogar-Real civarındayım, Selçuklu Belediyesi'nin arka tarafında oturuyorum, adım Nuran, 31 yaşındayım, evliyim, 13 haftalık hamileyim.
Senin oturduğun yerde güzel benim annemgil oturuyor o civarda bende 28 yaşındayım... Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin zor hamilelik dönemi en azından benim için öyleydi memnun oldum bu arada Nuran
Allah altından kalkabilmemi nasib etsin, yardımcım olsun. Mide şikâyetleri vardı, azaldı bayağı. Ama iştahım normale dönmedi henüz, her şeyi yiyemiyorum, artık ne yiyeceğimi şaşırdım. Kahvaltı kâbusum oldu. Tuzlu, baharatlı, fazla tatlı, fazla yağlı yiyemiyorum. Normale dönmek istiyorum.
Hımm anlıyorum canım. İnşaallah çabuk geçer benimki de, yemek yemek istiyorum artık.
Bebeğin kız mı erkek mi? Nerde doğum yaptın?
Bebeğim kız ben özel kızılay hastanesinde sezeryan oldum...
Ya çok seviyorum bu şehri bir gün yaşamak isterim orada....
Selçukluda bir site beğendim ordan alıcam ev hayalimin içinde var :) halam da Konyada yaşıyor insallah bir gün neden olmasın :)Buyur gel yaşa Konya ' yı bende çok seviyorum... Huzur dolu , düzenli aynı zamanda oldukça ekonomik bir şehir
Selçukluda bir site beğendim ordan alıcam ev hayalimin içinde var :) halam da Konyada yaşıyor insallah bir gün neden olmasın :)
Lale park bahsettiğim otogardan sonra geliyor halamda ordaki baska bir sitedeYeni yapılan binalar mı yeni otogar civarı mı?
Evet baya ilgililer ben çok memnundum 3 doktor değiştirdim hamileliğimde en son jule hanıma gittim ondan baya memnun kaldım... Ama benim doğumumdan sonra medicana ya gitti oldukça ilgili güler yüzlü işinin uzmanı bir doktor tavsiye ederim... Daha hamileliğin boyunca ne değişiklikler yaşarsın sonuçta can taşıyorsun vücut yapın da ona göre değişiyor daha bunlar iyi günlerin son aylar çok zor bide yaza geliyor seninki Allah kolaylık versin..
Azalan mide bulantılarım tekrar başladı, tokken de bulanıyor. Çok mu dayanıksızım ben ya, bu mide sıkıntılarına dayanamıyorum. Son aylar daha zorsa ileriki zamanlarda mahvoldum desem abartmış mı olurum acaba. Korkuyorum ben
Sağol amin canım. Bulantı yaşamamayı ben de çok isterdim, ablam da annem de büyük halam da hiç yaşamamış ben kime çektiysem... :) Hımm herkesin hamileliği değişik oluyor. Ama sonucu güzel olacak inşaallah.
Kilon nasıl?
Hamilelik başında 52'ydim, şimdi 54'üm, o da plesentanın ve bebeğin ağırlığıdır herhalde, iştahım iyileşti, aşeriyorum artıkama kilomda şimdilik çok bi oynama yok.