Konya adını gören buyursun

Nalçacıdayım evliyim 5 aylık bir bebeğim var sen?

Güzel yerde oturuyorsun:) Bebeğini Allah bağışlasın.
Ben Otogar-Real civarındayım, Selçuklu Belediyesi'nin arka tarafında oturuyorum, adım Nuran, 31 yaşındayım, evliyim, 13 haftalık hamileyim.

Güzel yerde oturuyorsun:) Bebeğini Allah bağışlasın.
Ben Otogar-Real civarındayım, Selçuklu Belediyesi'nin arka tarafında oturuyorum, adım Nuran, 31 yaşındayım, evliyim, 13 haftalık hamileyim.

Senin oturduğun yerde güzel benim annemgil oturuyor o civarda bende 28 yaşındayım... Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin zor hamilelik dönemi en azından benim için öyleydi memnun oldum bu arada Nuran

Senin oturduğun yerde güzel benim annemgil oturuyor o civarda bende 28 yaşındayım... Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin zor hamilelik dönemi en azından benim için öyleydi memnun oldum bu arada Nuran

Allah altından kalkabilmemi nasib etsin, yardımcım olsun. Mide şikâyetleri vardı, azaldı bayağı. Ama iştahım normale dönmedi henüz, her şeyi yiyemiyorum, artık ne yiyeceğimi şaşırdım. Kahvaltı kâbusum oldu. Tuzlu, baharatlı, fazla tatlı, fazla yağlı yiyemiyorum. Normale dönmek istiyorum.

Kimisinin 3. ayda bitiyormuş kimisinin 5. aya kadar devam ediyormuş bulantılar... Ben hiç bulantı yaşamadım 9 aylık hamilelik döneminde 3 sefer mide bulantısı yaşadım öyle söyliyim benim daha çok hastalık gibi geçti yorgunluk aşırı derece bacak ve bel ağrısı yaşadım...

Hımm anlıyorum canım. İnşaallah çabuk geçer benimki de, yemek yemek istiyorum artık.
Bebeğin kız mı erkek mi? Nerde doğum yaptın?

Hımm anlıyorum canım. İnşaallah çabuk geçer benimki de, yemek yemek istiyorum artık.
Bebeğin kız mı erkek mi? Nerde doğum yaptın?

Bebeğim kız ben özel kızılay hastanesinde sezeryan oldum...

Bebeğim kız ben özel kızılay hastanesinde sezeryan oldum...

Hımm Allah bağışlasın canım, Kızılay'dan çok memnundu forumdaki bayanlar, çok ilgiliymiş ebeler hemşireler. Sence de öyle miydi? Bana çok uzak orası. Farabi'ye gidiyorum.
Bu arada dün çok kötü oldum akşam yemeğinden önce, istifra edecek gibi oldum, hiç bu kadar ilerlememişti bulantım. Bu sabahki kahvaltımı güzel yaptım, yumurta yiyebildim çok şükür.
Ne tuhaf değişiklikler yaşıyoruz ya:)

Evet baya ilgililer ben çok memnundum 3 doktor değiştirdim hamileliğimde en son jule hanıma gittim ondan baya memnun kaldım... Ama benim doğumumdan sonra medicana ya gitti oldukça ilgili güler yüzlü işinin uzmanı bir doktor tavsiye ederim... Daha hamileliğin boyunca ne değişiklikler yaşarsın sonuçta can taşıyorsun vücut yapın da ona göre değişiyor daha bunlar iyi günlerin son aylar çok zor bide yaza geliyor seninki Allah kolaylık versin..

Ya çok seviyorum bu şehri bir gün yaşamak isterim orada....

Buyur gel yaşa Konya ' yı bende çok seviyorum... Huzur dolu , düzenli aynı zamanda oldukça ekonomik bir şehir
Selçukluda bir site beğendim ordan alıcam ev hayalimin içinde var :) halam da Konyada yaşıyor insallah bir gün neden olmasın :)

Azalan mide bulantılarım tekrar başladı, tokken de bulanıyor. Çok mu dayanıksızım ben ya, bu mide sıkıntılarına dayanamıyorum. Son aylar daha zorsa ileriki zamanlarda mahvoldum desem abartmış mı olurum acaba. Korkuyorum ben

Allah kolaylık versin canım... Kolay değil içinde can taşıyorsun sonuçta. Ben hiç mide bulantısı yaşamadım hamileliğimde aksine iştahım çok artmıştı belkide 43 kiloyla hamile kaldığım içindir vücut arayı kapatmak için yeme isteği artmış olabilir bende. Benim hamileliğimde daha çok ateş basması halsizlik bacak ve bel ağrısı vardı.

Sağol amin canım. Bulantı yaşamamayı ben de çok isterdim, ablam da annem de büyük halam da hiç yaşamamış ben kime çektiysem... :) Hımm herkesin hamileliği değişik oluyor. Ama sonucu güzel olacak inşaallah.

Kilon nasıl?

Hamilelik başında 52'ydim, şimdi 54'üm, o da plesentanın ve bebeğin ağırlığıdır herhalde, iştahım iyileşti, aşeriyorum artık ama kilomda şimdilik çok bi oynama yok.

Hamilelik başında 52'ydim, şimdi 54'üm, o da plesentanın ve bebeğin ağırlığıdır herhalde, iştahım iyileşti, aşeriyorum artık ama kilomda şimdilik çok bi oynama yok.

Gözün aydın iştahın yerine gelmiş ben ilk ıspanak aşermiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…