Konya///42

konyalilar nerelerdesinizz epeydir bisey yazmamissiniz bakiyorumda

vallahi terkedilmis kimsenin citi cikmiyor

as cnm herkes işinde gücünde herlde valla ben bu aralar dükkan tasıcam cok yogunum yazamıyrm uzun zamandır inşş bi halleyim konyaya hizmet için ugrasuyrz işte:)

Mrb arkadaşlar bende bu ay içerisinde evimi konyaya taşıcam ev arıyorum eşim işlerinin yoğunluğundan fazla ilgilenemiyor bende bebekle uğraşmaktan sizin bildiğiniz bi yerlerde tavsiye edebileceğiniz ev var mı?Güzel bi semtte olsun istiyorum meram,kule civarı gibi yerler olabilir kira bedeli 800e kadar çıkabiliriz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

mrb'lar...
konyalı bir hatun olarak herkese sevgiler... ben denizde yeni katıldım aranıza dilerim seversiniz benide :87:
buarada canım 800 tl, konya için güzel bir semtte oturmaya kafi ,örneğin nene hatun civarındaki sitelerde 600 tl'ye oturan ahbabım var,oralarda kuleye oldukça yakın ve nezih siteler...

Tşkler cnm cvbın için.Evet Nene Hatun muhit olarak çok nezih ama evler hep eski ordaki.4daireye baktım orda beğenmedim baya eskiler ki emlakçıda bu civarlarda yeni ev bulmak olanıksız diyor kulenin karşısındaki residancelarada 1400 diyolar çok pahalı yazık o kdr kiralık bi ev için.Realin karşısında kardelen ve elitken siteleri var bi de orda yoncapark evleri var bakalım ordan çıkarsa düşüncez hoşuma gitti o siteler yine de aklınızda bulunsun cnm ya.Bu arada konya topiği ne kdr hareketsiz ya denizli topiği baya faaldi buluşmalar falan yapardık sıklıkla burayıda bi hareketlendirsek mi ne:)

haklısın valla cnm cok mu geziyo bu konyalılar anlamadım:) kipa civarıda yeni binalar cok bakabilirsin benimde dügünüm eylülde bende karar veremyrm ama merkez olması şart işe gitmem için dükkanımızda zafere yakın ama realin ordaki evlerde güzüm kalmadı degil ama merkeze uzak inşş gönlünce bulursun sana hoşgeldin partisi yapalım artık:)

tatlı hatunlar selamlar :)
ben reale çok yakınım elitkent civarına..
belediye buraya taşındığından bu yana daha bir hareketlendi şehir bu tarafa geliyor keza artan alışveriş merkezleri, eğitim kurumları da cabası..
kış günleri burada hava sanki daha temiz, meram hariç tabi:) doğalaz kullanımı arttığından mütevellit..
kipa civarında ulaşımda zor , buralar yani real civarı iyidir:)
bende de ne emlakçı ruhu varmış:) benimde düğün eylülde ben nereye gitsemki:))))
yalnız apartman yığınlığından uzak ve yine güzel bir mekan semt istiyorsanız stadyum arkası, öğretmen evleri ve pirebi mah. civaları çok güzel yerler...
sevgi ve muhabbetle....

ay kizlar bende geldim, bende konyaliyim, KONYA mi çooooook seviyorum ama gelin gorun ki yurt di$indayim, kader artik.. memleketimi çooook ozledim, geçen yaz gitmi$tik Allah'im nasip ederse bu yaz da oradayiz hayirlisiyla, ve de karde$imin dugunu var memlekette olacak, ayyy koyumuzde hemide çok ozluyorum ya TURKIYEM gibisi yok

bende konyalıyım konyayı özledim gerçekten eşimin işi nedeniyle diyarbakırda ikamet etmekteyiz

merhaba guzelim diyarbakira hiç gitmedim eminim orasida guzeldir sonuçta turkiyem ama yinede konyamiz bi ba$ka ya..

H.G CNM merkezmıbilmiyorumkismile

geç bir cevap oldu kusura bakmayın..

Konyalıyım..Konya'da doğdum,büyüdüm ve buraya evleniyorum

ingilizce mğretmenliği 4.sınıfta okuyorum..

temmuzda düğünüm var inşaallah

fatih ışıklar da oturuyorum merkez kipa yakın sayılır bize

allah mesut etsın diyelim o zaman bende unıversiteyi konyada okudum konyalıyız aslen ama babamın görevi nedeniyle hiç konyada oturmadım sadece yaz tatıllerınde giderdik.ama bir başka benım memleketim

slm kızlar bende yeni katılıyorum aranıza bende konyalıyım ve konyada yaşıyorum üniversiteyide burda okudum yani hiç ayrılmadım konyadan eşim maraşlı o benim için konyada kalmaya karar verdi saolsun rabbim ayırmasın başka yerde yaşayanların yardımcısı olsun tez kavuştursun inşallah bunu okuyanlar amma konya manyağı diycekler ama öyleyim napıyım

oh oh ne guzel slm guzelim konya a$igi desek dogru olur, bende konya a$igiyim fakat orda ikamet etmiyoruz i$te.. Allah mesut etsin yeni evlimisin yoksa bayagi oldumu evleneli ? e$in hanim koylu olmu$ demek giz benimkide oyle, benim için teeeee daglari delip buralara geldi kiyamam koci$ime ailesini birakip gurbete çikti yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…