Konya///42

inşş cnm yaa kasım sonu allah nasip ederse gidicek aminnn inşş yakım biyer cıkarda giderim yanıa güzel dilkelerin için sagol öpyrm :1hug:

konyalılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

benim hemşolarımmmmmmmmmmmmmmmm

gıııııııııııııııııı sultanım tatlım ben sizi aramasam siz beni unuttunuz beeeeeeeeeeeee

delülerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aaah aaaah.güzel memleketim beniiiiim.Konyada yaşayan arkadaşlar kıymetini bilin şehrimizin.bilememişim kıymetini sanırım.Ben hazirandan bu yana evlendiğim için ayrıyım canım memlekimden .Ama burnumda tütüyor walla.İnsan şeker fabrikasının o kokusunu bile özlermiymiiiiiş.:)))))o kokuyu bile çoook özledim.

burnumda da etliekmek kokuyor.Yersenizde benim yerimede yiyin bir parça.

ben aslen izmirliyim ama konyada yaşıyorum 6 senedir merak ettiklerinizi değişen şeyleri paylaşmaktan gurur duyarımmmm:)))))

Sen gel yedirelim:).Konya da değilmisin

Kurban bayramını 4 gözle bekliyorum walla canım.şimdi maraştayım.Haziranda geldim maraşa.Annem haziranda etliekmek yaptırmıştı bende buzluğa atmıştım oda bitti:)gerçekten çok özledim memleketimi.herşeyi bir başka.İllede vatan illede vataan.klava:

canım benım yaaa her pazar genelde cemoda yıyoruzzz bu pazar senın içinde bi parca yicemmm

aay aslı bizde hep giderdik cemoya.ye afiyet bal olsun.Benide hatırla mutlaka.Soracam hafta sonu bak:):)Ay avcumu yalıyım birşeyler olmasın alimallah.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…