- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
aay aslı bizde hep giderdik cemoya.ye afiyet bal olsun.Benide hatırla mutlaka.Soracam hafta sonu bak:):)Ay avcumu yalıyım birşeyler olmasın alimallah.:2:
burnumda da etliekmek kokuyor.Yersenizde benim yerimede yiyin bir parça.
canım benim.bugnler her yer şeker fabrikası kokuyor zaten.bende hiç sevmem o kokuyu.ama eminim konyadan uzak olsam bende özlerdim
1 ay etli ekmek yemesem duramam yerımde.söz yediğim zaman 1 parcada senın ıcın yıycem goknur
48 ve 58 geldinmi seen,napıyorsun canım nasıl oldun
kız pek dertli içiyonnn:roflol:
burnumda da etliekmek kokuyor.Yersenizde benim yerimede yiyin bir parça.
Sen gel yedirelim:).Konya da değilmisin
selamlar hemşolarım...uzun süredir hareket yoktu topiğimizde bugün güzel olmuş tabi duygu gelince hareket oluyor her zaman kaydirigubbakcemile3
göknur hoşgeldin aramıza canım aynen benimde konyam burnumda tütüyor :gitme:çok özledim memleketimi...
Ben anlamam aslı pazar günü tepenizdeyimcanım benım yaaa her pazar genelde cemoda yıyoruzzz bu pazar senın içinde bi parca yicemmm
Sen gelincede aynı şey heme tuzla biber hızla gider etliekmekcide alırız soluğuKurban bayramını 4 gözle bekliyorum walla canım.şimdi maraştayım.Haziranda geldim maraşa.Annem haziranda etliekmek yaptırmıştı bende buzluğa atmıştım oda bitti:)gerçekten çok özledim memleketimi.herşeyi bir başka.İllede vatan illede vataan.klava:
bnda yedir ablaaaaohaoldumsmile
çok teşekkür ederim canım ya ye vallaa şöle ıccacık türüm tüüürüüümm.yok anam yok konya gibi kokmuyor hiç biryer :):):)az kaldı bayrama.Allah ayırmasın sevidklerinden ailesinden insanları.Zormuş cidden.Sen konyalımısın?
TabikiBen anlamam aslı pazar günü tepenizdeyim
Sen gelincede aynı şey heme tuzla biber hızla gider etliekmekcide alırız soluğu
Tamam canım dedim ya pazara tepenizdeyim ama cemo nerde bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
BAK ŞİMDİ ETLİEKMEK DEDİNİZ CANIM ÇEKMEK DEGİL ÖLDÜM BİLE BU OLMADI:mymeka:
BENDE GELSEM OLURMI ELİF ABLA ÇOK HEMDE ÇOK CANIM ÇEKTİcokacimcoook
belinayım bebişlerin büyümüş
allah uzun saglıklı ömürler versin:ecrin_bebek:
biliyorsun demi ben evlendim konyadan ankaraya gittim:gitme:
gurbet gelini oldum
ve seni özledim o eski sohbetlerimizide
sultan garusu nerelerde bilen gören varmıdırbilmiyorumkismile
ve diger hemşolarm
ne güzel kk konyalıların olması hep berabar toplanmamızŞeniz
yaşasın TÜRKİYE CUMHURİYETİ YAŞASIN KONYAturkbayragi:lepi:
belinayım bebişlerin büyümüş
allah uzun saglıklı ömürler versin:ecrin_bebek:
biliyorsun demi ben evlendim konyadan ankaraya gittim:gitme:
gurbet gelini oldum
ve seni özledim o eski sohbetlerimizide
sultan garusu nerelerde bilen gören varmıdırbilmiyorumkismile
ve diger hemşolarm
ne güzel kk konyalıların olması hep berabar toplanmamızŞeniz
yaşasın TÜRKİYE CUMHURİYETİ YAŞASIN KONYAturkbayragi:lepi:
mrb.masajınızı görünce cevap yazmak istedim.şahir değiştirmek ve hiçbişey bilmemek zor.Herkese merhaba
bızde yakın zamnada selcukluya tasınacagız bana orayı bılen arkadaslar yardımcı olabılır mı sanayı bolgesıne ve ıyı bır ilkokula yakın bır ev tutmak ıstıyorum nereler uygun olur bıze bılgı verırsenız sevınırım.
mrb.masajınızı görünce cevap yazmak istedim.şahir değiştirmek ve hiçbişey bilmemek zor.
selçuklu ilçesinde Adnan-Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu var.şehrimizdeki seçkin okullarımızdan ,ben tavsiye ederim.kerkük caddesinde bir çok sitede var.yalnız sanayiiye çok yakın değil.şahsen ben sanayiiye çok yakın yerlerede oturmayı tercih etmezdim.siz nerden g eliceksiniz konyaya?