Konya///42

burnumda da etliekmek kokuyor.Yersenizde benim yerimede yiyin bir parça.

canım benim.bugnler her yer şeker fabrikası kokuyor zaten.bende hiç sevmem o kokuyu.ama eminim konyadan uzak olsam bende özlerdim

1 ay etli ekmek yemesem duramam yerımde.söz yediğim zaman 1 parcada senın ıcın yıycem goknur

çok teşekkür ederim canım ya ye vallaa şöle ıccacık türüm tüüürüüümm.yok anam yok konya gibi kokmuyor hiç biryer :):):)az kaldı bayrama.Allah ayırmasın sevidklerinden ailesinden insanları.Zormuş cidden.Sen konyalımısın?

kız pek dertli içiyonnn:roflol:

YOK KIZ DERTLİ DEGİLİM AKSİNE MUTLUYUM
ÖYLE UKALCA İÇEYİM DEDİMDİohaoldumsmile

burnumda da etliekmek kokuyor.Yersenizde benim yerimede yiyin bir parça.

BAK ŞİMDİ ETLİEKMEK DEDİNİZ CANIM ÇEKMEK DEGİL ÖLDÜM BİLE BU OLMADI:mymeka:

Sen gel yedirelim:).Konya da değilmisin

BENDE GELSEM OLURMI ELİF ABLA ÇOK HEMDE ÇOK CANIM ÇEKTİcokacimcoook

selamlar hemşolarım...uzun süredir hareket yoktu topiğimizde bugün güzel olmuş tabi duygu gelince hareket oluyor her zaman kaydirigubbakcemile3
göknur hoşgeldin aramıza canım aynen benimde konyam burnumda tütüyor :gitme:çok özledim memleketimi...

aynen canım.Sende pek uzağa gitmişssin.

canım benım yaaa her pazar genelde cemoda yıyoruzzz bu pazar senın içinde bi parca yicemmm
Ben anlamam aslı pazar günü tepenizdeyim
Sen gelincede aynı şey heme tuzla biber hızla gider etliekmekcide alırız soluğu
bnda yedir ablaaaaohaoldumsmile

Tamam canım dedim ya pazara tepenizdeyim ama cemo nerde bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

BAK ŞİMDİ ETLİEKMEK DEDİNİZ CANIM ÇEKMEK DEGİL ÖLDÜM BİLE BU OLMADI:mymeka:

BENDE GELSEM OLURMI ELİF ABLA ÇOK HEMDE ÇOK CANIM ÇEKTİcokacimcoook[/QUOTE]
Tabiki

Son düzenleme:

amin goknurcum.
ben aslen konyalı değilim ama doğma büyüme konyadayım.konyalı olduk valla:)
ömr boyuda burda yaşamak istiyorum:)

Tabiki

[/QUOTE]

bilmıyonmuuu:1shok:nasıl konyalısın senn:mymeka:tamam abla gell basım üstüneebuyrunnnnnnnnn:roflol:

belinayım bebişlerin büyümüş
allah uzun saglıklı ömürler versin:ecrin_bebek:

biliyorsun demi ben evlendim konyadan ankaraya gittim:gitme:
gurbet gelini oldum
ve seni özledim o eski sohbetlerimizide
sultan garusu nerelerde bilen gören varmıdırbilmiyorumkismile

ve diger hemşolarm
ne güzel kk konyalıların olması hep berabar toplanmamızŞeniz

yaşasın TÜRKİYE CUMHURİYETİ YAŞASIN KONYAturkbayragi:lepi:

sağol canım evet büyüdü oğluşum haftaya 1 yaşına girecek darısı sana inşallah...
hayırlı olsun sende evlenmişsin allah bir yastıkta kocatsın inşallah,bende sizleri çok özledim,sultanı bilmiyorum nerelerde ben 2 çoçukla uğraşmaktan eskisi gibi uzun kalamıyorum kk da arada bir bakıp çıkıyorum o kadar...öpüyorum canım...

hepinize iyi pazarlar hemşolarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Herkese merhaba
bızde yakın zamnada selcukluya tasınacagız bana orayı bılen arkadaslar yardımcı olabılır mı sanayı bolgesıne ve ıyı bır ilkokula yakın bır ev tutmak ıstıyorum nereler uygun olur bıze bılgı verırsenız sevınırım.

caniiim yerim seni duygucuuum, benide merak eder sorarmiss :78:
Bende baya uzun süredir girmedim kk ya,
kizkardesim evlendi iste onun telasiyla ugrastik,
sana hayirli olsun bu arada canim evlenmissin, cok cok sevindim
hemde ankaraya gelin gitmissin
bende insallah bi ankaraliya varcam
Biseyler degisti tabi hayatimda,
Coook sevdigim biri var ve mart nisan ayi gibi ni$an yapmayi istiyoruz insallahhhh

mrb.masajınızı görünce cevap yazmak istedim.şahir değiştirmek ve hiçbişey bilmemek zor.
selçuklu ilçesinde Adnan-Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu var.şehrimizdeki seçkin okullarımızdan ,ben tavsiye ederim.kerkük caddesinde bir çok sitede var.yalnız sanayiiye çok yakın değil.şahsen ben sanayiiye çok yakın yerlerede oturmayı tercih etmezdim.siz nerden g eliceksiniz konyaya?

merhaba
evet sehır degıstırmek zor olacak o yuzden bıraz arastırma yapıp hazırlıklı olmayı istedım :)
bız kocaelınden gelecegız, tavsıye ettıgın okulu arastıracagım, ilg
ine çok tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…