• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

istanbulda amcan olduğunu daha önce söylemiştin bende tahmin ettim zaten istanbula uğrayacağınızı ondan söyledim canım beklerim...benim konyaya gitme işi kocişe kalıyor maalesef:kızgın: bazen gitme diyor bazen git diyor inşallah bende giderim yaza:Saruboceq:

istanbulda amcan olduğunu daha önce söylemiştin bende tahmin ettim zaten istanbula uğrayacağınızı ondan söyledim canım beklerim...benim konyaya gitme işi kocişe kalıyor maalesef:kızgın: bazen gitme diyor bazen git diyor inşallah bende giderim yaza:Saruboceq:

saol cnm

niye kocise kaliyor kiz

saol cnm

niye kocise kaliyor kiz

evlenince anlarsın canım...eşim çanakkaleli ben konyalı o oraya gitmek istiyor ben konyaya bu konuda çakışıyoruz o yüzden ben genelde konyaya kızımla geliyorum eşim gelmiyor.2 sene gitmemiştim geçtiğimiz yaz gittim yani açıkçası izin verirse gidebiliyorum eşref saatine denk gelirse...o yüzden kesinlikle konyalı birisiyle evlen derim canım çünkü çok sorun oluyor...

evlenince anlarsın canım...eşim çanakkaleli ben konyalı o oraya gitmek istiyor ben konyaya bu konuda çakışıyoruz o yüzden ben genelde konyaya kızımla geliyorum eşim gelmiyor.2 sene gitmemiştim geçtiğimiz yaz gittim yani açıkçası izin verirse gidebiliyorum eşref saatine denk gelirse...o yüzden kesinlikle konyalı birisiyle evlen derim canım çünkü çok sorun oluyor...

cok haklisin canim seni anliyorum
tahmin etmistim zaten benneyaptımki
bende hayirlisi olursa konyali birisiyle evlenmek isterim zaten fisfisfis
memleketimden ödün vermek istemem. cok seviyor cok özlüyorum cünkü senağlama

GoodMorningCupSun.gif

merhaba kızlar bende konyalıyım eşim antalyalı tabiki antalya da yaşıyorum ama konya yı çok özlüyorum ailemde orda uzaklık çok zor kızlar

good_morning_kittens.gif

gunaydın canlarım ıyı haftalar..optum hepınızı..
ve sızden bır ıstedıgım var lutfen bebısımızın duaya ıhtıyacı var...duan edın emı ballarım...

Canlarim nörüyorsunuz, neydersiniz
ne yir ne icersiniz :)

iyiisiniz insallah ? hepnize saglikli mutlu huzurlu , baklava gibin datli sekerli yillar dilerim.

Duygucum dualarim seninle, hayirdir gülüm iyisin insallah?

Yeni yıl inşallah hemşolara sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle
Herşey gönlünce olsun canlarım.
Tüm dilekleriniz kabul olsun inşallah
Öpüyorum sizler sevgiyle kalın

mrb yeni hemşolarımm.
arada bi gidip geliyorum devamlı uğramıyorum diye unuttum sanmayın ha sizleri.
evlenince bu topicten çıkmam heralde.
hatta buluşma aktivitesi yaparısshihoyyyt
beni sorarsanız daha iyiyim kaynanamla bir mesafedir gidiyor ama böylesi daha iyi:jeyyar:

Yeni yilinizi kutluyorum hemsolarim.
Hayirlara vesile olsun insallah
hepinizi kocaman yok yok pardon
Gocaman
öpüyorummmmmmmmmmm :)

Back