• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

leylasen_GUNAYDIN_6.jpg

ıyı pazarlar gonyalılar.....canlarım ozledım kız...

hepınız umarım ıyısınızdır...valla kımse ugramaz olmuş...hoş bende ugramaz oldum ya neyse...

sultanım ..hala oldum canım ama bebısımız..8 aylık dogdu ve solunumunda sorunlar var...dua edın oldumu canlarım....

belınayım...avayarın super olmuşşş...sende ıyısındır umarım....

kahvem canım...bencede mesafe olması ıyıdır....ısalllah hayırlısı ıle evlende benle konyanın tadını cıkarrız kıs....

ve aramıza yenı gelen herkesler hos gelmışler....herkesler ıyı olsun optum....canımcıklar..

evet duygucum inşaallah. tanışmak isterim senle. goca gonyalıların buluşması yaparıs.kaydirigubbakcemile3 kızlar bişey sorcam sille, nalçacı, zafer arasındaki evlerin kirası ortalama ne kadar? öğrenciye pahalıya veriyorlar biliyorum da aileye bi güzellik yaparlar mı ki acep?

duyguçıkmazı [COLOR="Blue" .!.:
ıyı pazarlar gonyalılar.....canlarım ozledım kız...

hepınız umarım ıyısınızdır...valla kımse ugramaz olmuş...hoş bende ugramaz oldum ya neyse...

sultanım ..hala oldum canım ama bebısımız..8 aylık dogdu ve solunumunda sorunlar var...dua edın oldumu canlarım....

belınayım...avayarın super olmuşşş...sende ıyısındır umarım....

kahvem canım...bencede mesafe olması ıyıdır....ısalllah hayırlısı ıle evlende benle konyanın tadını cıkarrız kıs....

ve aramıza yenı gelen herkesler hos gelmışler....herkesler ıyı olsun optum....canımcıklar..
[/COLOR]

Ben iyiyim duygucum sen nasılsın,bebişinize geçmiş olsun canım.Benim kızımda alerjik astım oldu 1 aydır onunla uğraşıyorum,hep hava veriyorum...Allah herkasin yavrusuna şifa versin.avartarım için teşekkürler,seninde imzan çok güzel olmuş durdum onu seyrettim açınca...

Canlarim benimm
tatilden döndüm, Kusadasinda harika bir balayi ve yilbasi geçirdik esimle
hersey çok güzeldi çok eglendik, gezdik, dolastik, Allahim gerçekten unutamayacagim bir tatil oldu
ve döndük ise basladik, Kusadasinda havalar güzeldi ama simdi burda havalar buz gibi
asiri kar yagisi var, ve hava çok soguk...
yeni yilinizi cani gönülden kutlarim, umarim bu yeni yil herkese hayirli seyler getirir
b¨tün dilekleriniz kabul olsun
sizi çok özledim
herkesi teker teker öperim

hoşgeldin yaralım. a.s.

aşure günümüz mübarek olsun kızlar.Allah ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin.

hemsolarim napionuz
ben calisiyom valla pek vakitte bulamiyom girmeye
yaralim hosgeldin bidenem , güzel tatil gecirmissin ohhh ne güzel, keske bende tatil yapabilsem :(
hepinizi öpüyorumm

Ben iyiyim sultan sen nasılsın?Yaralım hoşgeldin canım çok iyi olmuş senin için eğlenmişsiniz ne güzel...Kızlar hepinizin aşure ayı mübarek olsun bu arada...

Mrb.arkadaşlar.Ben bu sayfayı bugün gördüm.Ben de konyalıyım.Şanlıurfada çalışıyorum.Tam bir konya aşığıyım.4 yıldır konya dışındayım ama hala alışamadım ve konyayı çok özlüyorum.Aşure gününüz mübarek olsun.Filistinli kardeşlerimize dua edelim inş.Herkese iyi akşamlar.

Mrb.arkadaşlar.Ben bu sayfayı bugün gördüm.Ben de konyalıyım.Şanlıurfada çalışıyorum.Tam bir konya aşığıyım.4 yıldır konya dışındayım ama hala alışamadım ve konyayı çok özlüyorum.Aşure gününüz mübarek olsun.Filistinli kardeşlerimize dua edelim inş.Herkese iyi akşamlar.

Hoşgeldin canım aramıza...

ooo aramiza yeni hemsolar katilmis
hosgeldiniz topraklarim :)

hepinizin asure gününü kutluyorum.

diger arkadasin dedigi gibi filistin icin dua edelim, gercekten cok üzülüyoruz.

asure2rp4.jpg

canlarım hepınızın aşure ayı hayırlı olsun....bakın sıze yaptım afıyet olsun...
keske burda olsanızda...beraber yesek..annem super yapar ya annemde VAN da...
hepınız ıyı olun emı...

belınayım kızın ıyı oldumu canım...
sultan yavyumm nasılsın be gözel...
kahvem konyaya gel tozu dumana katarız..kıskansınlar uzaktakıler...
yaralım guzel gecmesıne sevındım tatlım..ısallah hep mutlu olursun...
xzem ve denız42 ve serdus..aramıza yenı katılan arkadaslar hosgelmışler...

optum hepıcıgınız..ballarım...kız destan gıbı yazmısım beee neyse kactım..

Aşureler harika görünüyorcokacimcoooksağol canım kızım şimdilik iyi ama hep korumam gerekicek ev tozuna karşı alerjisi var herşeyine dikkat ediyorum...kız ne kıskanıcaz sizi bizde gelince gezeriz ayol:delphin:senin yiğenin nasıl oldu canım bi değişiklik var mı?

hu hu kızlar....hemsolar....yıne kımseler ugramamıs..konyama..
sulatn işe baslıyalı ıyıden unuttu..valla....
hapenıze ıyı hafta sonları..kuşlarımmmmmmmmm

of arkadaslar ne unutmasi ya, isyerinde cok problemlerim var, kovulacam yakinda yada isi birakicam
offfffff napicagimi bilmiyorum cok mutsuzum

Ne oldu hayırdır sultancım niye kovulacaksın ki:uhm:

ya bacim kisaca anlatiyim
benim isyerim evime 1 bucuk saat uzaklikta
ve ki$ günü oldugu icin trenler filan gecikiyor hep,
sabahci oldugum zaman, bi önceki trene binemiyom cünkü zaten ilk trenle gidiom,
zaten cok erken kalkiyorum
ve yinede gecikiyorum bikac dakika 3-4 dakika falan,
onada bizim patron kadin kiziyo, mikrop.

böyle gitmez falan diyor,
napicagimi bilemiyorum

Back