• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

Açıklamıyormusun böyle böyle diye ne kadar saçma yaa 3-4 dakikadan ne olacakki:1shok:gerçekten de gıcık -tatlicadiarzu-

Açıklamıyormusun böyle böyle diye ne kadar saçma yaa 3-4 dakikadan ne olacakki:1shok:gerçekten de gıcık -tatlicadiarzu-

anlatmazmiyim canim, söylüyorum sucum yok diyorum, zaten cok erken kalkiyorum cok erken cikiyorum evden diyorum,
tren gecikiyor ben napiyim , tasiniyimmi napiyim diyorum,

beni ilgilendirmez diyor:çok üzgünüm:

Allah allah o zaman özel araba göndersin sana sende işe geç kalma.bence burda idare et bu arada evine yakın bir yerlerde iş ara bir yandan...zaten 1,5 saat yol çok zaten canım...

Allah allah o zaman özel araba göndersin sana sende işe geç kalma.bence burda idare et bu arada evine yakın bir yerlerde iş ara bir yandan...zaten 1,5 saat yol çok zaten canım...

haklisin belinay napicagimi bilmiyorum, pazartesi nasil ise gidecegimi bilmiyorum

heartsmiliesraining~GM3.gif

ya bacim kisaca anlatiyim
benim isyerim evime 1 bucuk saat uzaklikta
ve ki$ günü oldugu icin trenler filan gecikiyor hep,
sabahci oldugum zaman, bi önceki trene binemiyom cünkü zaten ilk trenle gidiom,
zaten cok erken kalkiyorum
ve yinede gecikiyorum bikac dakika 3-4 dakika falan,
onada bizim patron kadin kiziyo, mikrop.

böyle gitmez falan diyor,
napicagimi bilemiyorum

Boyle gitmez mi...alaman dimi bu kadin kötükedihüso
Her yer buz, kar, yagis hiç bitmiyor, yerler kayiyor, çogu tren çalismiyor, bunu bilmiyormu kadin yaa ? :uhm:
Ne zalimmis bende her sabah 5 dk geç kaliyorum sagolsun patronum hiç birsey demiyor vallahi :nazar:
ama bi fark var ki ben isyerime 10dklik yerde oturuyorum ama benim kanimda var geç kalmak
her gun yarim saat once rahatlikla gelen kocamda yoldan çikti oda geç kaliyor artik :sm_confused:
konus kadinla o zaman, ne isi yapiyorsun sultanim sen ?
evine çok uzakmis bitanem
baska bi is bulsan acilen çok iiiii olacak

Boyle gitmez mi...alaman dimi bu kadin kötükedihüso
Her yer buz, kar, yagis hiç bitmiyor, yerler kayiyor, çogu tren çalismiyor, bunu bilmiyormu kadin yaa ? :uhm:
Ne zalimmis bende her sabah 5 dk geç kaliyorum sagolsun patronum hiç birsey demiyor vallahi :nazar:
ama bi fark var ki ben isyerime 10dklik yerde oturuyorum ama benim kanimda var geç kalmak
her gun yarim saat once rahatlikla gelen kocamda yoldan çikti oda geç kaliyor artik :sm_confused:
konus kadinla o zaman, ne isi yapiyorsun sultanim sen ?
evine çok uzakmis bitanem
baska bi is bulsan acilen çok iiiii olacak

evet bacim alman, alman olmasa yaparmi böyle :kızgın: kötükedihüso
valla bacim o bikac dakikaya razi gelemiyor, diyorum taa baska sehirden geliyorum nürnbergten geliyorum diyorum, banane diyor, onu bastan bilecektin hesaplicaktin diyor :kızgın:
tabi kadinin gici kuru, o arabasina atlayip allah bilir kac dakkalik yerden geliveriyor, ben o sogukta onca tren beklerlen otobüs beklerken oram buram heryerim donuyor, bunu hic düsünmüyor, cok anlayissiz cokkk kötükedihüso :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hemsire gibi calisiyom bacim hastanede, freies soziales jahr yaipyom yani praktikum gibi,
zaten konustum bi kadinla, burda nürnbergte bi hastane istedim, bakalim degistircem yerimi insallah :çok üzgünüm:

Kızlar merhaba.

Ben de Konyalı' yım. İstanbul' da yaşıyorum. Topiği bugün gördüm. Hemşerilerimle konuşmak büyük zevk olacak.

htc80 hosgeldin canim aramiza
umarim guzel paylasimlar olur insallah

Sultanim..boyle adiler çok bitanem..yapacak birsey yok, biraz daha erken gitmelisin yada kosturmalisin ta ki oturdugun yerde baska bir hastaneye gidene kadar..;
uzuldum senin için bebesim yaa bunlar anlamaz pislikler
ah ahhh
canimsin, uzulme...takma o deliyi kafana, baska bir is ara bidenem
insallah bulursun

herkese ıyı geceler..valla uyku tutmadı....
neler yapıyorsunuz gonyalılar..........
sultan canım uzme kendını...pıs alman....anlamaz işte halden..durumdan..nazı....
kendını uzuyor yıpradıyorsan zoruna gıdıyorsa ayrıl be yavyummmm...
belınay..ozledım canım ısallah ıyısındır...
yaralım...sen nasılsın canım..ay daha sık gırıyorduk neden gırmez olduk anlamadım..memleketım konyayya.....

kahvekolıkım.. canım benım opuyorum balım...
yenı arkadaslar hoşgeldıler...
arkadas ılgınlı varmı demış...yok ama hamamına gıderız sık sık...
ama kadınhanlı var....
hepınızı opuyorum ...hemşolarım...allaha emenet olun..kızçeler...........

sanada iyi geceler duygucum...beni de uyku tutmadı canım...bende özledim sizleri canım ben iyiyim sen nasılsın...hayırdır sen akşamları burda olmazdın genelde...

kizlar saolun varolun öpüyom hepinizi, teselli verdiniz bana canlarim :)

narencim ilginli yok canim ama aksehirli vaar :) ilginada gitmisligim var haliyle.

yeni arkadaslarda aramiza hosgelmiss

canlarım hepınıze ıyı hafta sonları......kendınıze ıyı bakın uzulmeyın hasta olmayın...herkesten once kendınızı sevın..optum.......

Roscitak, belinay, yaralım hoşbulduk kızlar.

Bir kaç gündür girmemiştim. Ama fazla ilerlememiş sayfalar.

Nasılsınız hemşerilerim?

Sultan, Alman' lar öyle işte. Allah kolaylık versin sana. İnşaallah evine yakın başka bir iş bulursun.

Roscitak, belinay, yaralım hoşbulduk kızlar.

Bir kaç gündür girmemiştim. Ama fazla ilerlememiş sayfalar.

Nasılsınız hemşerilerim?

Sultan, Alman' lar öyle işte. Allah kolaylık versin sana. İnşaallah evine yakın başka bir iş bulursun.

kendi adıma söyleyeyim...ben iyiyim canım sen nasılsın...istanbulun neresindesin...

Back