Konya///42

Kızlar 26 ocak buluşalım ok mi?Bişeyler yazında ayarlayalım artık ya...Nerde ve saat kaçta olsun onuda ayarlayalım...

topiğe bakmayalı çok uzun zaman olmuş bizim kızlar napıyor bi bakıyım dedim ama bişey yapmamışlar :) kaçırdım sanmıştım oysaki :)

bizler haziran ayında bi buluşma gerçekleştirmiştik güzelde olmuştu. daha sonra bi buluşma organizasyonunda daha uğraşmıştı kızlar ama malesef başarılı olamadılar kimse gelmemişti sılam üzülmüştü hatta .. eğer buluşursanız bi gün ayarlar iseniz gelmeye çalışırım ben sizleri görmek adına Sarı meleğim :)

pamukşeker sana katılıyorum hakıkaten kıc bır sey kacırmamısız nerde bu konyalılar hatta kendı zayıflama grubumuzu bıle kurabılırız dıye dusunuyorum hanı konyalılay tombık olur ya ondan

pamukşeker sana katılıyorum hakıkaten kıc bır sey kacırmamısız nerde bu konyalılar hatta kendı zayıflama grubumuzu bıle kurabılırız dıye dusunuyorum hanı konyalılay tombık olur ya ondan

yaaa ufff tombik ben ufssss yok yok artık motive olamıyorum bak bu fikri görünce eskdien olsa atlardım ama şimdi nerdeee kafamçokkarıştı

19 uda geçmiş 20 küsürüde olmuş sanırım bizim kıslar hala karar veremediler Çok üzgünüm çoook

bende gelırım hafta ıcı olabılır mı acaba
ben bu konyalıları hıc tutmadım nerde dayanısma arkadaslar ben evlıyım sıze uymayacagımı dusunursenız bılemem.

slm kizlar,nasilsinizz,bnde aslen konyaliyim,konyada dogup buyudum sayilir 15 yildirda isvicrede yasiyorumm,hepinizi cok optumm,ins en kisa zamandada bulusursunuzz,

selam arkadaşlar ben selen bende konyadan ve konyalıyımda)
herkesi öpüyorum
ayrıca dilaraaa konya ikamet olarak tek sen onliensin selaaam)
mondschein selamlar:)

slm selenn,nasilsin bnde aslen konya ama suan isvicrede oturuyorum,herkese selamlar

iyiyim elhamdülillah saol:) sen nasılsın?
hemşeriyiz he neresinden
ben merkez

hoşgeldin selen a.s.kızlar bi ayarlanamadık :S

canım msn de görüşelim bir ara akşam burdamısın markete çıkıcam uzun sürmez ama ne kadar olsada hemen yazamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…