Konya///42

slm arkadaşlar yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz... 12 OCAK CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 2:00 DE KULE SİTEDE BULUŞALIM DİYORUM ÖNERİLERİNİZİ BELİRTİN AYARLAYALIM...

merhaba hanımlar bende konyadayım
gorusme fıkrı super ama herkes konyanın ıcındemı
yoksa cevrelerındemı
evet arkadaslar bulusalımmı

merhaba hanımlar bende konyadayım
gorusme fıkrı super ama herkes konyanın ıcındemı
yoksa cevrelerındemı
evet arkadaslar bulusalımmı

ben çevredenim canım hüyüktenim cmt günü aslında bana uyar ama gelebilirsem tabiiki bilemiyorum şu anda bazen cmt günleride iş yerinde oluyorum o yüzden bakalım belki gelirimm

slm arkadaşlar yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz... 12 OCAK CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 2:00 DE KULE SİTEDE BULUŞALIM DİYORUM ÖNERİLERİNİZİ BELİRTİN AYARLAYALIM...

kız sarımelek ismin gibi sarı melekmişsin kıznaniknanik canım buluşam günü ve saati güzel bilemiyorum arkadaşlar ne der yalnız şöyle bişey var çok istiyorum gelmeyi ama biliyorsunuz ben ilçedeyim ve sürekli gelme şansım olmuyor eger iş yerinide herşeyide ayarlayabilirsem mutlaka gelmeyi düşünüyorum takipteyim ona göre gelirim.

kızlar cumartesi bana uygun...hadi ama daha kimseler "ben gelirim" demiyor...bu kadar mıyız gonyalılar...Sosyete pazarı olsa ama nasıl gelirdiniz değil mi:))))))))

kızlar cumartesi bana uygun...hadi ama daha kimseler "ben gelirim" demiyor...bu kadar mıyız gonyalılar...Sosyete pazarı olsa ama nasıl gelirdiniz değil mi:))))))))

haklısın valla sosyete dedinmi hepimiz koşa koşa geliriz ama iş buluşmaya geldimi kimseden ses çıkmıyor.ben cumartesi günü gelirim gelmesinede daha sade gürültüden uzak bir yer belirlesek daha iyi olmazmı kızlar.mesela afranın karşında reyyan sofrası var çok sade bir yer.hem verimli bir sohbet ortamı olur bizler için .sadece bi öneriydi kararı topluca verelim:enbuyukkk:

olur hayatım ben de gelırım baska gelen var mııııııı.:sm_cool:

slm kızlar birileri konyadan bahsettimi içim bir hoş oluyo valla konya da ailem oturuyor ben mersinde yim arasıra geliyorum konya ya benim için yaşanacak tek bir yer var oda konya

merhaba konyalılar ben de EREĞLİliyim şuanda da Bozkırda çalışıyorum. Bu buluşmaya katılamam ama Sizlerle tanıak güzel. Bu arada benim bir sorum olacak: Acaba içinizde hamile olan var mı? Konya da iyi bir hastane ve doktor arıyorum,bilgisi olan varsa acil önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

selam arkadaşlar bende konyadayım.buluşmalara katılmak isterim.hoşçakalın

merhaba ben yeni katıldım siteye,Konya'da oturuyorum. Sizin teklif ettiğiniz (yanılıyorda olabilirim) kilo verme ile ilgili yarışma ne oldu devam ediyormu? Hani 8.grup hani cuma yarışması??

hani arkadaşım konyalı hanımlar buluşma taraftarı değil olacakki kimseden ses seda çıkmıyor.cumartesi günü saat bir buçukta afra mostar köprüsünün karşısındaki reyyan sofrasında buluşalım diyorum.evet diyenler lütfen bir an önce yazsın bugün son gün çünkü.

:dance:
merhaba ben yeni katıldım siteye,Konya'da oturuyorum. Sizin teklif ettiğiniz (yanılıyorda olabilirim) kilo verme ile ilgili yarışma ne oldu devam ediyormu? Hani 8.grup hani cuma yarışması??

evet hayatım hala devam edıyor ben oaradyım sımdı

ben gelirim.ama dedıgın yerı bılmıyorum

evet hayatım ben oaradyım halen devam adıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…