Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
elıf cıgım bu kadar odulu nerde topladın hayatım gozumuz yok allah daha cok versın ama merak edıyorum benımde bır odulum olsun artıksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasırnaşık şey
selam kizlar ben de konyaliyim ailem kusadasinda ama anne ve baba tarafindan tum akrabalarim konyada tum cocuklugum orada gecti simdi irlanda'da yasiyorum hepinize sevgiler konya'ya selamlar
eliiiiif ben geldim ama sana söz verdiğim zamanda ben giremedim ;( kusura bakma ayrıca konyalı arkadaşlar hadi gelin sohbet edelim muuucks:) bekliyorum sizleri
aramıza hoşgeldin ozaman.umarım kısa bi süre içinde konyalı hanımlarla buluşuruzda birbirimizide tanımış oluruz.bakıyorum başka memleketliler buluşuyor bizde oturuyoruz.kıskanıyorum valla
evlerde oturup çörek börek yemeye alıştınız bi buluşmaya gelmiyorsunuz.neredesiniz hanımlar hadi biaran önce buluşup tanışalım, arkadaş çevremizi genişletelim e biraz sosyal olalım değil mi ama?
tubacıgın bız bulusacagız ıstersen sede gel yalnız arkadas 15 tatılde tatıle gıttı gelınce gorusecegız bız bu arada msn ıle gorusuyoruz sımdılık bu kadar ayrıca selencıgım aramıza hos geldınnnnn.