- 23 Nisan 2007
- 739
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanımlar bende konyadayım
gorusme fıkrı super ama herkes konyanın ıcındemı
yoksa cevrelerındemı
evet arkadaslar bulusalımmı
slm arkadaşlar yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz... 12 OCAK CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 2:00 DE KULE SİTEDE BULUŞALIM DİYORUM ÖNERİLERİNİZİ BELİRTİN AYARLAYALIM...
kızlar cumartesi bana uygun...hadi ama daha kimseler "ben gelirim" demiyor...bu kadar mıyız gonyalılar...Sosyete pazarı olsa ama nasıl gelirdiniz değil mi:))))))))
haklısın valla sosyete dedinmi hepimiz koşa koşa geliriz ama iş buluşmaya geldimi kimseden ses çıkmıyor.ben cumartesi günü gelirim gelmesinede daha sade gürültüden uzak bir yer belirlesek daha iyi olmazmı kızlar.mesela afranın karşında reyyan sofrası var çok sade bir yer.hem verimli bir sohbet ortamı olur bizler için .sadece bi öneriydi kararı topluca verelim:enbuyukkk:
merhaba ben yeni katıldım siteye,Konya'da oturuyorum. Sizin teklif ettiğiniz (yanılıyorda olabilirim) kilo verme ile ilgili yarışma ne oldu devam ediyormu? Hani 8.grup hani cuma yarışması??
ben gelirim.ama dedıgın yerı bılmıyorum
merhaba ben yeni katıldım siteye,Konya'da oturuyorum. Sizin teklif ettiğiniz (yanılıyorda olabilirim) kilo verme ile ilgili yarışma ne oldu devam ediyormu? Hani 8.grup hani cuma yarışması??