• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

yok kız ben yapamam konya dısında yınede buyuk konuşmayım...
baska resımlerde attım ama acılmadı....ne kavgası yapıyorsunuz..
kahvekolıkle...ben venüs kaldım da...

şışt....sevıyom len sızı ..:.)))))

jahahahahaha ne venüsü kiz :roflol:
ilk basta anlamadim, diyom venüs kim :roflol:
ya ben demistimki kk 3 gündür kapali
kahvekoligimde 5 gündür kapali dedi
bende diyom ne farki var
onun gavgasini yapiyoz :roflol: kaydirigubbakcemile4
bizde seni seviok giz :asigim: gel bi öpüselim hahah Şeniz

Kardeşim için geldik o burda kalıcak biz annemle kısmetse pazartesi sabahı dönücez ...Şimdilik bol bol gezip alışveriş yapıyorum :).Duygu çıkmazı konyalımısın tanıt biraz kendini konyaya gelince bi buluşma ayarlayalım tanışalım...

jahahahahaha ne venüsü kiz :roflol:
ilk basta anlamadim, diyom venüs kim :roflol:
ya ben demistimki kk 3 gündür kapali
kahvekoligimde 5 gündür kapali dedi
bende diyom ne farki var
onun gavgasini yapiyoz :roflol: kaydirigubbakcemile4
bizde seni seviok giz :asigim: gel bi öpüselim hahah Şeniz

mucuk mucuk ...
ılahı sultan...kendı venusume guldurdun benı...
allahım allahım...kk kapalımıydı yanı..hadı kız ben yogundum acmadım bır ıkı kere gıreyım dedım...acmayınca ugrasmadım...
yanı kapalıydı....oh oh kaynatamadınız yanım

Selam kızlar şükür kavuştuk ooo ben yokken bayağı kaynatmışsınız.Nasılsınız günlerdir bakalım iyiymisiniz canlarım ben bugün pek giremedim misafirlerim vardı birde konyadan misafirler geldi konyamın kokusunu getirdiler bana.Hepinizi öptüm.iyi geceler.

selam arkadaşlar..
siteye yeni üye oldum.
2.5 ay öncesi evlenip izmire geldim Konyadan ve Konyalı olarak aranıza katılmak istedim.. kabul edersiniz umarım :)

Kardeşim için geldik o burda kalıcak biz annemle kısmetse pazartesi sabahı dönücez ...Şimdilik bol bol gezip alışveriş yapıyorum :).Duygu çıkmazı konyalımısın tanıt biraz kendini konyaya gelince bi buluşma ayarlayalım tanışalım...

buluşma mı dediniz benide alın ben has be has konyalıyım çok severim konyayı

mucuk mucuk ...
ılahı sultan...kendı venusume guldurdun benı...
allahım allahım...kk kapalımıydı yanı..hadı kız ben yogundum acmadım bır ıkı kere gıreyım dedım...acmayınca ugrasmadım...
yanı kapalıydı....oh oh kaynatamadınız yanım

kaydirigubbakcemile3 hihi nedir bu venüs meselesi gizzzz , takintimi ettin kaydirigubbakcemile3
evt canim kapaliydi kk , kaynatamadik sensiz :1rolleyes:

Selam kızlar şükür kavuştuk ooo ben yokken bayağı kaynatmışsınız.Nasılsınız günlerdir bakalım iyiymisiniz canlarım ben bugün pek giremedim misafirlerim vardı birde konyadan misafirler geldi konyamın kokusunu getirdiler bana.Hepinizi öptüm.iyi geceler.

hosgeldin canim kizzz :1hug:
cok sükür iyiz napalim, seninde misafirlerin varmis , ne güzel sohbet etmisinizdir bol bol :1rolleyes:

selam arkadaşlar..
siteye yeni üye oldum.
2.5 ay öncesi evlenip izmire geldim Konyadan ve Konyalı olarak aranıza katılmak istedim.. kabul edersiniz umarım :)

hosgeldin canim niye kabul etmiyelim tabi e deriz, izmirin neresinde kaliyorsun :1rolleyes:

hehehe bende konyalıyım ve konyadayım gelin kıslar bekliom hepinizi:Dsultanımı özel gezdircem:D
kaydirigubbakcemile5

amanda aman yirimmmmmm Şeniz beni özel gezdirecekmis hihihi catlayinda patlayin :roflol:

selem konyalılar...nasılsınız bakıyım...ahsen sultan kahvekolık ve dıger konyalılar hepınıze selamun aleykum...optum

selem konyalılar...nasılsınız bakıyım...ahsen sultan kahvekolık ve dıger konyalılar hepınıze selamun aleykum...optum

Selamün aleyküm canım...iyi olmaya çalışıyoruz işte birkaç gündür gripliyim kırgınlık var üzerimde.sizler nasılsınız bayanlar...

Selamün aleyküm canım...iyi olmaya çalışıyoruz işte birkaç gündür gripliyim kırgınlık var üzerimde.sizler nasılsınız bayanlar...

canım gecmiş olsun...bolca sıcak ve c vıtamını tuketın...gelın sısı merama gotureyım temız hava oh cıgerlerınıze cekın...ıstanbulun havasından kurtulun...konya kacakları...

Çok teşekkürler kızlar duygu inan ben konyaya geldimi daha çok hasta oluyorum gezmeye geliyorum hasta dönüyorum ben alışmışım pis havaya arkadaşım temiz hava bana dokunuyo.c vitaminine gelirsek bırak c vitaminini ben hiç meyva yemem hiç sevmem o yüzdende kışın hep hasta olurum valla keşke sevsemde yiyebilsem.Kızlar bugün istanbul çok soğuuuuuukkkk donuyoruuummm...

Valla almanyada soguk canlarim :delphin:
Havalar tamam artik yaz bitti, kis geldi :delphin:
Bende konyada hasta olurum ama sadece ereglide,
hep eregliye gittigimizde acayip hasta oluyorum nedense.

bide Ki$in hep hasta olurum, hep ama :bbo:
yatak dösek yatarim, bide acayip kötü olurum ben hasta olunca :bbo:
kac kere acile yetistirildim :1rolleyes: :delphin:

18.gif

UYANIIIIIIIIIIINNNNN IYI PAZARLAAAAAAAAAAARRRRRRRRR

ya bır kerede sız benden once kalkın beee....allah allah...uyu uyu nereye kadar..
kalkın uyanın...omrler uykuda gecıyor...canımcıklar..

ıyımısınız eeeyyyyy konyalı hemşolar.....pazar dıye ılla gec kalmanız gerekmez dımı ama...

sultana bakma o 24 saat uyur...ahsen hasta...

eee baska konyalı nerdesınız yahu..
optum şekerler...kocaman...
aman saglıklı olun.... ıyı olun...opuyorum...

UYANIIIIIIIIIIINNNNN IYI PAZARLAAAAAAAAAAARRRRRRRRR

ya bır kerede sız benden once kalkın beee....allah allah...uyu uyu nereye kadar..
kalkın uyanın...omrler uykuda gecıyor...canımcıklar..

ıyımısınız eeeyyyyy konyalı hemşolar.....pazar dıye ılla gec kalmanız gerekmez dımı ama...

sultana bakma o 24 saat uyur...ahsen hasta...

eee baska konyalı nerdesınız yahu..
optum şekerler...kocaman...
aman saglıklı olun.... ıyı olun...opuyorum...

iyi pazarlar :mymeka:
seni mirkop :mymeka:
giz ben temem uykucuyum ama :utangac:
bu saate kadar uyumuyoz herhalde :dilcikar:
senin gibi hemencik damliyamiyoz internete :mymeka:
kahvalti edecen, toparlican, odalari toparlican, kendine gelecen :bbo:
derken
ancak hiihiihi kaydirigubbakcemile3
naber gacilar :1rolleyes:

na haber kızlar oyle bır baş agrısı cekıyorum kı beynım yerınden fırlayacak....
aman kendınıze bakın herseyın bası saglık dıye bosa denmemış

na haber kızlar oyle bır baş agrısı cekıyorum kı beynım yerınden fırlayacak....
aman kendınıze bakın herseyın bası saglık dıye bosa denmemış

gecmis olsun canikim, valla dikkat etmek lazim, :teselli:
bende hic sagligima dikkat etmiyom manyak gibi :bbo:
halbuki herseyin basi cidden saglik, dedigin gibi :bbo:

Back