:1shok: :1shok: :1shok:
aaaaaaaaaaa ciddimisin , vay be süper :roflol:
kiz ne dicem, senin esin ozaman almanyaya geldi dimi ? yani sen getirdin onu
aynen öyle oldu canim kaydirigubbakcemile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1shok: :1shok: :1shok:
aaaaaaaaaaa ciddimisin , vay be süper :roflol:
kiz ne dicem, senin esin ozaman almanyaya geldi dimi ? yani sen getirdin onu
aynen öyle oldu canim kaydirigubbakcemile
yanlis anlama sakin bacim, bende bilgi edinmek istiyorumda ondan soruyorum
peki nasil oldu buraya geldi. sonra ayri ev mi tuttunuz.
yani kursa gitmek zorunda degilmiydi, calisabildimi hemen ,
yoksa önce senmi calistin, nasil oldu bacim ?
yok canim niye kizim gamyoncuiremsu
iste gittik dügüne.. dügünden 10 gün önce resmi nikah kiyildi.. vize basvurusu icin randevu alindi.. dügünden sonra basvuru yaptik.. vizesinin cikmasi 2 bucuk 3 ay arasi sürdü.. kötükedihüso bizim zamanimizda zorunlu almanca kursu falan yokdu ama
bu arada ben berline geri döndüm.. ev aradik annemle burda yaklasik 3 ay.. bulduk.. mobilyalari ismarladik.. biliyosun burda esyalarin gelmesi 6-8 hafta arasi sürüyor.. esimin vizesi cikti bu arada.. :dance: gecici olarak babaannemler annemlerde bizde babaannemlerde kaldik.. yeni evliymisiz ya. öylesi münasipmis.. sonra zaten evimizi teslim aldik.. girdik icine..
is konusuna gelincede.. ben evlenmeden selbstständig olmustum zaten.. taxiunternehmnede geschäftsführerinim.. orta büyüklükte bi aile sirketi diyelim.. esimde simdi orda calisiyor dolayisiyla..
ne cok yazdim.. benimde anlatasim varmista soran yokmus..
da..
niye sordun sen bakim :jeyyar:
Merhaba arkadaşlar bende geldim,,
Okul açıldı çarşamba dönüyorum konyaya nasipse
Benim öğrenmek istediğim birşey var konyada yüzmeye giden arkadaşlar varmı?varsa nereye gidiyorlar öğrenebilirmiyim
giz duygucikmazi bilmiyormuydun burayi :1shok:
allah seni neeetmesin giz :roflol: Şeniz
qsd canim ben sadece kipanin yanindakinde kadinlara da özel oldugunu duymustum fisfisfis, yani kuzenim öyle söylemisti, ama aylik aboneligi flan onu bilemicem cnmfisfisfis
kız yeni uyeyım bacım yenı yenı keşfedıyorum....
valla senın sayende gordum burayı hemşom....
bır derdım var bolumune dogru ilerlerken.....
konya 42 gordum..... baktım sen yorum yapmışın .....
allah allah dedım.... bu kız ne yazmış bakıyım dedımkı....:1shok:
oda ne konyalılar burdaymış....:lepi:... meger.... arkadasım senı takıpteyım...yerimsenibena.s.
Selam kızlar bende günlerdir takip ediyorum topiği nihayet hemşolarım gelmiş nerelerdeydiniz kızlar...klava:
:roflol: :roflol: takip ediliyorum imdaaaaaat
bütün hemsolar toplandik toplandik :dance:
oof gonyami özledim :a015: