• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

aynen öyle oldu canim kaydirigubbakcemile

yanlis anlama sakin bacim, bende bilgi edinmek istiyorumda ondan soruyorum :utangac:
peki nasil oldu buraya geldi. sonra ayri ev mi tuttunuz.
yani kursa gitmek zorunda degilmiydi, calisabildimi hemen ,
yoksa önce senmi calistin, nasil oldu bacim ?

yanlis anlama sakin bacim, bende bilgi edinmek istiyorumda ondan soruyorum :utangac:
peki nasil oldu buraya geldi. sonra ayri ev mi tuttunuz.
yani kursa gitmek zorunda degilmiydi, calisabildimi hemen ,
yoksa önce senmi calistin, nasil oldu bacim ?

yok canim niye kizim gamyoncuiremsu
iste gittik dügüne.. dügünden 10 gün önce resmi nikah kiyildi.. vize basvurusu icin randevu alindi.. dügünden sonra basvuru yaptik.. vizesinin cikmasi 2 bucuk 3 ay arasi sürdü.. kötükedihüso bizim zamanimizda zorunlu almanca kursu falan yokdu ama

bu arada ben berline geri döndüm.. ev aradik annemle burda yaklasik 3 ay.. bulduk.. mobilyalari ismarladik.. biliyosun burda esyalarin gelmesi 6-8 hafta arasi sürüyor.. :kızgın:esimin vizesi cikti bu arada.. :dance: gecici olarak babaannemler annemlerde bizde babaannemlerde kaldik.. yeni evliymisiz ya. öylesi münasipmis.. sonra zaten evimizi teslim aldik.. girdik icine..Şeniz

is konusuna gelincede.. ben evlenmeden selbstständig olmustum zaten.. :1closedeyes: taxiunternehmnede geschäftsführerinim.. orta büyüklükte bi aile sirketi diyelim.. esimde simdi orda calisiyor dolayisiyla..

ne cok yazdim.. benimde anlatasim varmista soran yokmus..-tatlicadiarzu-

da..

niye sordun sen bakim
:jeyyar:

yok canim niye kizim gamyoncuiremsu
iste gittik dügüne.. dügünden 10 gün önce resmi nikah kiyildi.. vize basvurusu icin randevu alindi.. dügünden sonra basvuru yaptik.. vizesinin cikmasi 2 bucuk 3 ay arasi sürdü.. kötükedihüso bizim zamanimizda zorunlu almanca kursu falan yokdu ama

bu arada ben berline geri döndüm.. ev aradik annemle burda yaklasik 3 ay.. bulduk.. mobilyalari ismarladik.. biliyosun burda esyalarin gelmesi 6-8 hafta arasi sürüyor.. :kızgın:esimin vizesi cikti bu arada.. :dance: gecici olarak babaannemler annemlerde bizde babaannemlerde kaldik.. yeni evliymisiz ya. öylesi münasipmis.. sonra zaten evimizi teslim aldik.. girdik icine..
is konusuna gelincede.. ben evlenmeden selbstständig olmustum zaten.. taxiunternehmnede geschäftsführerinim.. orta büyüklükte bi aile sirketi diyelim.. esimde simdi orda calisiyor dolayisiyla..

ne cok yazdim.. benimde anlatasim varmista soran yokmus..

da..

niye sordun sen bakim
:jeyyar:

sagol bacim :utangac:
ehmmmm sey bacim kemm kümmm :utangac:
:roflol:
giz benimde görüstügüm biri varda türkiyede, hala karar vermis degilim, gidip ordami otursam, yoksa burayami getirsem diye, cünkü artik cok zor.
ben calismiyorum suan.
e o gelirse zorunlu kursa giricek aylarca oraya gidicek, dolayisiyla calisamicak falan ofoofofofof :çok üzgünüm: nörecegimi sasirdim :a015:

Bütün Konyalı hemşerilerimin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...Konyaya sevgiler...a.s.

Bende bütün hemsolarimin bayramini kutlarimmmmmmm. kaydirigubbakcemile4
Büyüklerimin ellerinden, :1rolleyes:
kücüklerimin gözlerinden öperim
:roflol:

Merhaba arkadaşlar bende geldim,,
Okul açıldı çarşamba dönüyorum konyaya nasipse
Benim öğrenmek istediğim birşey var konyada yüzmeye giden arkadaşlar varmı?varsa nereye gidiyorlar öğrenebilirmiyim

cokacimcoook hoşgeldin qsd bildiğim bir yer yok stadyumda biliyorum sanırım orda giriyorlar

Merhaba arkadaşlar bende geldim,,
Okul açıldı çarşamba dönüyorum konyaya nasipse
Benim öğrenmek istediğim birşey var konyada yüzmeye giden arkadaşlar varmı?varsa nereye gidiyorlar öğrenebilirmiyim

ya bende kipanin yaninda bi yer varmis diye biliyorum ama
tam olarak bilemicem cnm :sm_confused:

Sağolun kızlar evet stadyumda var da orası uzak bana,kampüs de uzak kalıyor yani derse gidiyorum ama ayrıca yüzmeye gidemem
Selcuklu taraflarında da yok sanırsam
Dediğiniz gibi kipanın yanında var Hamle Spor Tesisleri,acaba temizmi orası üyeliği aylık mı oluyor giden arkadaş varsa bilgilenmek isterim
Başka da yer yok sanırsam,bu konuda eksik çoook
Şöyle bayan olarak rahat rahat gidilebilecek bir yer arıyorum

kızlar ınanın ben burayı yeni kesfedıyorum ve sasırdımda...
ne guzel konyalılarda varmış....oooooooh oooohhhh..
memleketımın ınsanları...geçmış bayramınızı kutluyorum...
hepınızı opuyorum....ve cok mutlu oldum bunuda soylemek ısterım...
canımcıklarım

RuzeBuket0013web.jpg

benden sız konyalılara hedıyem sevgıyle kalın

giz duygucikmazi bilmiyormuydun burayi :1shok:
allah seni neeetmesin giz :roflol: Şeniz

qsd canim ben sadece kipanin yanindakinde kadinlara da özel oldugunu duymustum fisfisfis, yani kuzenim öyle söylemisti, ama aylik aboneligi flan onu bilemicem cnmfisfisfis

iyi akşamlar gsd hamleye günlük gitmiştim hoşuma gitmişti üyelik olarak aylık daha ucuz oluyordu ama günlükte gidebilirsin devamlı giden arkadaşlarım vardı memnun kaldılar

iyi akşamlar
teşekkür ederim
günlük deneyip önce,sonra aylık üye olmak daha mantıklı sanırım

giz duygucikmazi bilmiyormuydun burayi :1shok:
allah seni neeetmesin giz :roflol: Şeniz

qsd canim ben sadece kipanin yanindakinde kadinlara da özel oldugunu duymustum fisfisfis, yani kuzenim öyle söylemisti, ama aylik aboneligi flan onu bilemicem cnmfisfisfis

kız yeni uyeyım bacım yenı yenı keşfedıyorum....:utangac:
valla senın sayende gordum burayı hemşom....
bır derdım var bolumune dogru ilerlerken.....
konya 42 gordum..... baktım sen yorum yapmışın .....
allah allah dedım.... bu kız ne yazmış bakıyım dedımkı....:1shok:
oda ne konyalılar burdaymış....:lepi:... meger.... arkadasım senı takıpteyım...yerimsenibena.s.

Selam kızlar bende günlerdir takip ediyorum topiği nihayet hemşolarım gelmiş nerelerdeydiniz kızlar...:oklava:

kız yeni uyeyım bacım yenı yenı keşfedıyorum....:utangac:
valla senın sayende gordum burayı hemşom....
bır derdım var bolumune dogru ilerlerken.....
konya 42 gordum..... baktım sen yorum yapmışın .....
allah allah dedım.... bu kız ne yazmış bakıyım dedımkı....:1shok:
oda ne konyalılar burdaymış....:lepi:... meger.... arkadasım senı takıpteyım...yerimsenibena.s.

:roflol: :roflol: takip ediliyorum imdaaaaaat

Selam kızlar bende günlerdir takip ediyorum topiği nihayet hemşolarım gelmiş nerelerdeydiniz kızlar...:oklava:

bütün hemsolar toplandik toplandik :dance:
oof gonyami özledim :a015:

he toplandikda gonyaya hasretiz hepimiz :(
kiz ahsenim, snein konyali oldugunu bilmiyordum

Back