• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya///42

slm hemşerilerim.. nasılsınız.. bende konyalıyım .ama eşimin işi gereği başka bir memlekette yaşıyorum .. ailem akrabalarım hepsi konyada.her yıl giderdim , bu yıl galiba gidemicem .
oraları çok özlüyorum ...elifcim böylebi topiklede olsa beni oralara götürdün ya sanki teşekkür ederim sana..a.s.

hemşerilerim nasılsınız? gamyoncuiremsu
bi konyalı daha geldi bende konyalıyım ama İst yaşıyorum hemşolarım tanışalım kaynaşalım :icecream::dance:

bende konyaliyim ama pariste yasiyorum konya nasil kizlar anlatiz birazcik ama gerci yakinda geliyorum konyama pinarrrr vardi bi zamanlar nerelerdesin kizzz

:sm_cool::sm_cool:Ben de KONYAlıyım ama eşimin işi nedeniyle aksarayda yaşıyorum.Ama çok sık gider gelirim.Anlayacağınız ayağımın biri orada.Eğer bir buluşmanız olurda benim KONYAda olduğum zamana denk gelirse sizlerle tanışmaktan büyük zevk alırım.Görüşmek üzere.:içelim:

kızlar hayret kaç gündür bakan olmamış buluşalım diyincemi kaçıştınız lamekan konyada siz gelmesseniz gelmeyin bu hafta sonu doluyum ama biz buluşacağız ne derseniz diyin isteyen gelir

merhaba hanımlar yıne bulusmamı var eger tam bellı olursa belkı bende gelırım gerceı ıslerıme basladım ama olsun bır gunluk ara verebılırım

canım ses veren olursa evet ama ses veren olmassa biz lemekan ve sıla ile buluşuruz sen uygun tarih söyle sana uyan bizde uyalım ben irtibat kurarım sıla ile lamekanada msn de yazıcam

canım benım ıcın gunun onemı yok yalnızca onceden haber verın bana ıstersenınız bende msn vereyım sıze bulusmaları daha ıyı takıp ederım bana haber vereırsınız ben erıste kesıyorum sız hadı dersenız gelemem ama yarın bulusma var dersenız o zaman olur sıze uyan tarıhe bende uyarım

arkadaş çarşamba dedi uygunluk durumu nedir sılayada haber vericem

kımse yokmu bulusmaya katılan sıla ve lamekan ettı uc hadı baska yokmu sonra haberımız yoktu demeyın

ufffffffffff ya ben yıne gec kaldım bulusmaya arkadaslar galıba dun kayınvalıye gıtmıstık bakamadım bugunde hamurlarımı yogurdum o aralıkta bı bakayım demıstım hay allah

Back
X