Konya///42

arkadaslar bende konyaliyim ve 15.07.2008 konyaya geliyorum tatil icin ,4 haftalina eger bu süre icinde bulusma günü varsa benide araniza alirmisiniz sizleri tanimak cok isterim

aslısu hiç olmadı ikimiz buluşuruz bunlar bakarlarsenağlama kimse yanaşmıyo baksana

hoşbulduk elif :)
buluşmadan bahseder misin? nerde nasıl ne zaman kimlerle belki uygun olursa bende katılırım.. henüz yeniyim ama :eek:

merhaba kizlar , bende konyaliyim ( esim benimle arada sirada dalga gecsede sen HOLLANDALISIN diye , burda dogup buyudugum icinlülülülülülü ) ben konyaliyim diyorum nede olsa annem babam konyadan gelmisler , neyse KONYA seni cok ozledim....
ama bekle bizi az kaldi Allahin izniyle yakinda ordayim

bende konyaliyim hemde konyayi cok seviyorum ama simdi fransadayim b biraktim geldim guzel sehrimi 2 ay oldu geleli buraya ama cok ozledim konyayi ins yazin giderim cok istiyorum kizzzz pinar unutmadim seni canim ama yogundum ondan yazamadim artik gorusuruz optm seni

bende konyaliyim hemde konyayi cok seviyorum ama simdi fransadayim b biraktim geldim guzel sehrimi 2 ay oldu geleli buraya ama cok ozledim konyayi ins yazin giderim cok istiyorum kizzzz pinar unutmadim seni canim ama yogundum ondan yazamadim artik gorusuruz optm seni

Tuba evlendin gittin demek ?Mutluluklar dilerim a.s.

gonyalılaaaaaaaaaarrrr nabeeer? bende gonyalıyım. ama evlendiğim için istanbulda oturuyorum. ösledim üleynnn şutarafagitti
çok güzel yerdir konyam benim... kokusu havası bilem farklıdır...
en kısazamanda giderim inşallah yerimseniben öptüm hepinizi...

gonyalılaaaaaaaaaarrrr nabeeer? bende gonyalıyım. ama evlendiğim için istanbulda oturuyorum. ösledim üleynnn şutarafagitti
çok güzel yerdir konyam benim... kokusu havası bilem farklıdır...
en kısazamanda giderim inşallah yerimseniben öptüm hepinizi...

iyilik :) özlenmezmi konya dimi ..

gelirsin inşallah tez vakitte gezmeye canım sen öpüldün güzel a.s.

konlayili canlarim bende konyaliyim hemde konyada buyudum ama pariste yasiyorum su anda evlenip geldim ama cok ozledim konyami opuyorum sizi

bende konyalıyım kızlar.canımmemleketime bu sene gelebildim..eşim samsunlu.birgün gitmek ister diye çok korkuyorum...tayinle şırnaktan geldik.samsuna puanımız tutmadı ve umarım hiç tutmaz

X