• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu Tekrar Açsam Mı?

Hayır ben normalde regli dönemlerimde bile onu mutlu sona ulaştırırım 😂 ilk defa olunca bi şaşırdım.
Ayy ben adetken koku hassasiyetim oluyor hiç uğraşamam öyle, bir de sancım varken benden onu istese bir tane patlatırım suratına 😂😂 zaten garibim biliyor adetken benim nasıl bir insana dönüştüğümü 😂

Ayy ben adetken koku hassasiyetim oluyor hiç uğraşamam öyle, bir de sancım varken benden onu istese bir tane patlatırım suratına 😂😂 zaten garibim biliyor adetken benim nasıl bir insana dönüştüğümü 😂
Kız tek taraflı mutlu son 😂 sen ulaşmıyon mutlu sona öyle olunca. tarlası yanmış köylü gibi oturuyon

Evet nerde kalmıştık🤣🤣madem sen girince ardına dönecektı yarım acık kapıdan arkasına dönünce sizin onu görmeyecegınızı mı düşündü acaba 🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahah adamın aklı bi tarafına kaçmış olsa gerek, mesela ben olsam banyonun kapısını kapatmam. O daha çok kaygı veriyo 😂

Allah aşkına yani ne diyipte su sesini falan kafaya takıp kalkıp gidip baktın
Yani o su sesi sabit geliyorsa, duşakabinden çıkıp tuvalete oturur genelde 😂 e baktım sifon sesi de yok uzun süre, su akıyo.. düştü mü bişey mi oldu acaba dedim ama kapıya elimi uzatana kadar. Sonra dank etti ve sessizce açtım…
Bu arada ebeveyn banyosu dibimde olduğu için sesleri o kadar net algılıyorum, yoksa umrum olmaz girş çıkmış sokmuş çıkarmış 😂😂

Yani o su sesi sabit geliyorsa, duşakabinden çıkıp tuvalete oturur genelde 😂 e baktım sifon sesi de yok uzun süre, su akıyo.. düştü mü bişey mi oldu acaba dedim ama kapıya elimi uzatana kadar. Sonra dank etti ve sessizce açtım…
Bu arada ebeveyn banyosu dibimde olduğu için sesleri o kadar net algılıyorum, yoksa umrum olmaz girş çıkmış sokmuş çıkarmış 😂😂
Ya ben fakir ne bileyim ebeveyn banyon olduğunu 🤣🤣zannedıyorum koridor banyosu

Eşimle düzenli cinsel birlikteliğimiz var. Hatta bendeki libido yüksekliğinden dolayı çok sık beraber oluruz, bu konu üzerinden yer gelir şakalaşırız da. Zevk aldığını ve mutlu olduğunu da biliyorum, hissediyorum.
Fakat bugün kanamam başladı ve ben biraz sancılıydım.
Eşim bi ara banyoya girdi ve su sesi sabit akmaya başladı. Hiç şıkırdama sesi falan yok.
Sessizce kapıyı bi açtım, kendini rahatlatmaya çalışıyordu 🧐 ben girince panik yaptı tabi arkasını döndü hemen o anda.
Duştan çıkmasını bekledim. Çıkınca da konuşmak istedim.. ‘konuyu hiç açma, özür dilerim’ dedi. Bende ‘söyleseydin bu kadar ihtiyacın olduğunu ben seni rahatlatırdım’ dedim.
‘Sancın olduğu için istemedim, başka bi sebebi yok’ dedi. Utandı fazlasıyla, yüz ifadesinden anladığım kadarıyla tabi.
Ama ben aşırı kötü hissettim. Yetersizmişim gibi..

Sizce bu durum üzerine eşimle konuşmam gerekir mi, yoksa görmezden mi gelmeliyim?
İlk defa yaşandı böyle bi durum. Şaşkınım😣
Adamları banyoda rahat bırakın bari.yine iyi sabırlıynış.ben olsam sinirlenirdim.

Son düzenleme:
Ben adetliyken lohusayken eşimi hiç rahatlatmadim nasıl yapılır bilgim bile yok. :/ eşime yapayım diyorum yok diyor 😐 kendin yapıyormusun diye laf almaya çalışıyorum asla yapmiyorum diyor. Benimkimi anormal bilemedim

Sadece su sesi dikkatimi çekti,
Banyonuzda klozet de varmış. Belki adam ishal oldu, çıkaracağı sesleri duymayın diye suyu açtı sonuna kadar, siz de açtınız kapıyı girdiniz. Neyi merak ettiniz anlamadım hiç mi özel alan yok? Böyle bir manzarayla karşılaşsanız daha mı iyiydi?

Back
X