Konuyu ben mi büyütüyorum acaba yardımcı olursanız sevinirim..

her seferinde hemen arkadan dusa giriyor olmasi cok manidar

Yalniz suphelerinde hakliymissin, bi insan bi sey yapmiyorsa neden hic usenmeden her defasinda butun gecmisi temizler ki ?

Yani yapacak bir sey yok o programi yukle bence. Ya da tuvalete kamera yerlestir tobe yarabbim:) hic kiskanc biri degilimdir ama ben olsam bu kadar net suphem varsa ne yaparder ogrenirim. Eve kamera bile koyarim tek basinayken napiyomus kaydederim

duşa girmesinden şüphe etmedim çünkü hergün mutlaka duş alan biridir onlarla bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Bende onu düşünüyorum silmesini ilk başlarda dedim belki tesadüf oldu belki bana öyle geldi diye ama hep böyle olunca insan ister istemez şüpheleniyo.

Ben dışarı çıkamadığım için evde tek kalması mümkün değil malesef :) yapacak olduktan sonra her türlü yapar ben yakaladım diye hatta daha tedbirli olur aman yakalanmayım diye ama dedim ya Allah büyük başka hiç bişey diyemiyorum

bi sekilde karsima cikar diyorsan bekle. Benim de ters bi sey olduğunda mutlaka gelir önüme cok sukur. Ama gozunu ustunden ayirma. Boyle delil yakalarsan da fevri davranma sakin, gormezden gel bi sure ne telefonunu ne bilgisayari kontrol etmiyormus gibi yap. Birak telefonu,pcyi, hatta televizyonu:) ne isterse gotursun tuvalete. Sen ilgilenmedikce bi müddet sonra daha özensiz davranicak, gecmisi silmeyi unutucak filan.. Ama bunlar icin sabirli olman lazim biraz..

İnsallah yaniliyorsundur

inşallah yanılıyorumdur canım..

O hesabını ilk yakaladığımda da aklımdan geçirdim söylemeyim biraz bekleyim bakıyım daha neler izleyecek nelere bakacak diye ama o kadar sinirlendim ki tutamadım tabi kendimi. Söylediğimde bide onlar eski video eskiden izlemiştim diyo halbuki hesabı daha 1 ocakta açmış onu söyleyincede sustu bişey diyemedi kabul etti bu seferde ne var sanki bunda demeye başladı.. Ne günah işledim ki başıma bunlar geldi hiç anlamış değilim

Sen degil kaybeden o emin olabilirsn terbiyesz adam.Bende cok kiskamc biriym hatta benmki beni doktara gotrcekmis nisanliyken tel gecmisini oda silerdi hadi nisanliydik nyse ewlendk smdi annemlere falan geliyorm bubtelefon gecmisi silinmeyeck diyorum wede silinmiyor tek tek silme onun telde yok tumunu sil yqpmasi lazim onada kiyameti koparcami bilio.sende ceza wer bacim o zaman neti kapatsin teldeki. ewdekini zaten hep yanindasn
bise niye izlmis merakmi etmis arkadas cewresimi denis ne bileyim ya.
ayrica esimiz meslektas galiba..
derin konular dedim ya bol bol dua et sabret

ilk önce telinde internet yoktu o zamanda asayişte çalışıyodu gece arabada otur otur sıkılıyorum vakit geçmiyo herkes elinde telefon internete giriyo haber okuyo ben öyle oturuyorum demeye başladı internet paketi olan tarifeye geçecem dedi ne kadar gönlüm olmasada bişey diyemedim değiştirdi tarifesini. İşte telefondan istediği şeyleri siliyo gerisi kalıyo öyle olmasa yada geçmişi kaydetmesini kapatıyo bu seferde sorsam hani niye kayıtlı değil diye twittera girdim ordan bişeyler okudum der bu erkekler gerçekten çok fena bide bilgisayardan telefondan çok iyi anlayan biri oyüzden şimdi de bilgi işleme aldılar orda çalışıyo. Telefonundaki neti kapattırsam evdeki internetten yine bağlanabilir telefonla bu teknolojinin ilerlemesi hiç iyi olmadı bi yandan

Aynen benimkide arabada skldigi icin yaptu beswde war ewde net yok.. ama otoriteni koy ne demek silme de korktufn birseymi war bilmiyorm burnundan getir..
ayrica ne demek bakkala gondermemk biye bu kadar tawiz weriosun arkadslarmla cikcam de gez kafa dagit adam seni esirmi almis.

burda hiç arkadaşım yok zaten kendi memleketimde değilim yaşıtım kimsede yok arada komşulara gidiyorum onlar geliyo o kadar. burnundan getiriyorum zaten lafımı çekmiyorum bi kaç gün önce yüzüne bakıyo şu yaptığına bak fln diyo söyleniyo bende iyi yapmışım onu gördükçe bi daha öyle bişey yapmaman gerektiğini hatırlarsın işte dedim. Çok bunaltmakta istemiyorum çünkü daha fazla üstüne gidince daha çok yalan söylemeye başlıyo. Tek başıma göndermiyo kendiside hiç bi yere gitmez canın nereye gitmek istiyosa ben götürürüm seni diyo yemeğe götürüyüm cafeye götürüyüm canın nereyi istiyosa oraya götürürüm der

ne gbi yalanlar

mesela telefonun sesi niye kısıktı diyorum önceden kısıktı diyo yalan söyleme açıktı hatta telefon çaldı diyorum ne bilim farkında olmadan kısmışım diyo yalan söyleme diyorum twittera girdiğimde bildirim geliyo ya şimdi sen o sesi duyarsın yanlış anlarsın diye kısıyorum diyo durumu kurtarmaya beni ikna etmeye çalışıyo ama başarılı olamıyo malesef. Geçende bilgisayarda yeni gizli pencere açmış netten ordanda nereye girersen naparsan yap bilgisayar kaydetmiyo bişey açacakken önüme çıktı bu ne niye açtın dedim ben açmadım sen yanlışlıkla açmışsındır dedi bende daha ne olduğunu bilmiyorum nası açıyım ben dedim bende bilmiyorum yeni görüyorum dedi bi yere gidecekti çıktı geçmişte bişeye bakarken google da yeni gizli pencere diye aratılmış ne olduğuna bakılmış akşam tekrar sordum niye yalan söylüyosun önceden bakmışsın ne olduğuna dedim onamı baktın sende diyo hani ilk defa görmüştün dedim ya bilmiyodum ne olduğunu öyle baktım diyo gelme üstüme diyo yani sıkıştırdıkça kendini kurtarmak için yalanlar söylüyo

Bahsettigin video muthismis :)

Burda kocama kucak dansi striptiz yaparim o da disarda bise yapmaz diyen kadinlara ben guldum sadece. Aldatmak sadece ahlak isidir, istersen salonun ortasina striptiz cubugu kur her gece tirman, ayni kadinsin sonucta, aldatacak adam yine aldatir. Aldatmaktan kastim video izlemek degil tabi.. Video izlemek normal bi durum zaten.

Okuduklarıma inanamadım Eşinize şiddet uygulamışsınız resmen bence bi kaç trip ve naz edip bu olayı tatlıya bağlayabilirdiniz. Erkeklerin hormonsal içgüdüsü bunu engelleyemezsiniz sizi aldatırsa zaten o zaman çıkarın cıngarı . Kıskaçlığınızı şiddete dönüştürmeyin lütfen sende tv de bi erkek gördüğünde baklavalara bak çok da yakışıklıymş diyerk de intikam alabilirdiniz o da eşek değilse anlardı zaten hatasını . Bu olay çok büyümemeli takibide elden bırakmamalı tabi ki de

Su bizim turk milletin erkek yapar, o erkek tabi yapicak, her erkek yapar, erkektir affet diyen zihniyeti anlamiyorum. Bizim bu insanlarimiz yuzune erkekler boye.

canim bunari yapan adam kac yasinda Allah askina ? Nasil bir evlilik bu ya kari koca degil ev arkadasisiniz sanki :26: anlattikca daha da saglamlasiyi fikrim, esin hic masul degip maalesef ve bence sen bosuna suphelenmiyorsun.

Gizli pencere nedir arkadas

Sıkıstırnca yalan soleyecegi kesin normal baska seyde yalan soyluyormu?

oda daha 23 yaşında canım.. işte herkes haksızsın uçmuşsun kaçmışsın sen naptın diyo ama daha olayların tam olarak iç yüzünü bilen olmadığı için onlara normal geliyo bu şekilde herşey birikti birikti biranda patladım ne yazık ki..

chrome kullanıyosan köşede seçeneklerde yeni sekme aç fln varya orda bide yeni gizli pencere diye bişey var orayı açınca açıklaması yazıyo zaten girdiğiniz siteler kaydedilmez şifreler kaydedilmez fln diye

Sıkıstırnca yalan soleyecegi kesin normal baska seyde yalan soyluyormu?

normalde denk gelmedim ama bi açığını yakalayıp sorduğum zaman tüm yalanları sıralıyo ne yazık ki. Ben safta hiç beceremem yalan söyleyi hemen dökülürüm gerçekleri anlatırım gerçi hiç gizli saklı bişey yapmadım bugüne kadar

Erkek milleti neyseki sadece sıkısnca edioms benmki resmen keyfiye ediodu
birgin isten cikms kapinin onunde berberi war orda oturmus ucbes saat foto falan ceknmis banada rahatsz etmeyim diye isteyim dems tabiki ortaligi yiktm kurani kerime yemn ettirdm bundan sonra olmadi.. ama o zaman nisanlydik ewliyken rast gelmdem.... bence sende ciddi kons ciddi kns sesi kismak ney ya yasakla tuwaletw girmesini tuwaletengirilir mi ya titiz bi hanimi okarak midem bulandi
gecmise gelince musteri hizmetlerini ariycam gecmisine bakcam de nendicek bakalim bem yaptm ara hic sknti yok dedi...
oysa musyeri hizmetlerinsadece hangi siteyengirdgni gisterio ayrintiyi gostermio

müşteri hizmetlerinde veriyolarmı girdiğin siteleri ? Nası oluyo ki ben şimdi arasam eşimin numarasını versem internette hangi sitelere girmiş desem öğrenebilirmiyim nerelere girdiğini ?

müşteri hizmetlerinde veriyolarmı girdiğin siteleri ? Nası oluyo ki ben şimdi arasam eşimin numarasını versem internette hangi sitelere girmiş desem öğrenebilirmiyim nerelere girdiğini ?

Ben kawga etmistm arayim herseyi ogrenelim kendime guweniyorm dedi.
sus dedimm aratmadm. ertesi ben aradim sordum ama sadece sordum hersey cikiuormu dedim ordakide sadece msela google face gbi cikio icerik yok dedi.
ama ben esime herseyi weriolar aradim dedim sorun yok ara aliym dedi..
guzel yapmak isteyem gider baskasnn telden yapar onu bunu birak gider pawyinda yapar.. adamin icnde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…