konuyu Arkadasim icin aciyorum

Belki onun arkasina siginiyor bilemiyorumki..

Sagol canim Allah onlarida mutlu etsin insallah hemen ayrilikta dusunmeyebilirler. Aileyle uzaklassinlar. Fazla samimi olmasinlar.
Aileyle uzaklasmak istemeyenle basbasa yasiyor ne yazikki. Esi hergun annesiyle konusuyormus mesela.nasil uzaklassin kizcagiz. Ama burda okudugum kadariyla kesinlikle psikolojik yardim almali.

Nurcan susup oturdukça "Can"ı gider "Nur" içinde yatacak hale gelir.
Hemen kurtulsun bu mikrop aileden hemen...

Nurcan neden ayrılmaya cesaret edemiyor
Ailesi destek olmazmı
Çalışıyorda çocuklar için nafakada alır
Bu şekilde daha ne kadar sürebilirki
Eşi zaten kafada bitirmiş
Orada durdukça daha çok yıpranacak
Ailesi destek olmaz. Kendi ayaklari uzerinde kalmaktan korkuyor olsa gerek. Parada pulda degil onun gozu aslinda.

Nurcan bir zahmet salak olmasın, 3 kuruş fazla harcasın, kadın tutsun. Hem sevmiyor, hem şirret, hem de çocuk baktırmaya çağırıyor.

Pes!!!

Cogu adam bunu yapamiyor biliyormusunuz masallah esinize. Nurcanin esi daha annesine ben esimi seviyorum dememis. 2 cocukla ne diye ayrilayim. Gunahi ne o 2 cocugun demis sadece
Arkadaşınız her şeyi eşine anlatmasın.. ben gider kv ile konuşurdum.. zaten hep kv şikayet eder arkadaşınız da eşine her fırsatta söylenmezse eşi toparlayabilir..

Eşim baktı ki ben sorunlarımı annesiyle konuşuyorum eşime şikayet etmiyorum.. gördü ki annesi hatalı.. bana yalan da söylese haksız da olsa annem diye onu tuttum hep demişti..

Velhasılı kıcasının tutumu çok önemli.. bi o kadar da arkadaşınızın da yaklaşımı önemli.. sorunları kendi çözsün.. her şeyi eşine taşımasın.. erkekler konduramasa da sonunda doğru olanı görüp anlıyolar..

Ailesi destek olmaz. Kendi ayaklari uzerinde kalmaktan korkuyor olsa gerek. Parada pulda degil onun gozu aslinda.
Para pul değilde hani geçinenem diye korkuyorsa ondan söyledim nafakada alır dıye
Çocukları kaç yaşında
Aile desteği olmadan zor gerçekten
Keşke yanında olsalarda kurtulsa

Hepsini okudum ve çok üzüldüm arkadaşınıza Allah sabır versin

Tamamını okudum.. çok zor bir durum içinde o adamda o ana varken onların işleri çok zor bebeği var artık onu ve kendinisini düşünsün

k.bakma ama sinir bozucu. ayrılmayı koysun artık kafasına

Sonuna kadar okudum :))) canim arkadasina yazik ya o nasil kaynana adı batsin o kadina yapilir mi o eside erkek miymis ya insan o kadarda anaci olup esini ezdirmez ki arkadasinin tek caresi bosanmak yoksa kv onu rahat birakmiyacak

Esine anlatmakla hata yapti sanirim. Ama kv ile konusamazdi esi engelledi. Kadin herseyde hastayim sekerim tansiyonum var diye hataliginin arkasina sigindi. O yuzden konusmasi engellendi. Idare et dendi surekli. Kocasi nurcani birazcik kollasa kizcagiza bunu yapamayacaklar da iste....

Para pul değilde hani geçinenem diye korkuyorsa ondan söyledim nafakada alır dıye
Çocukları kaç yaşında
Aile desteği olmadan zor gerçekten
Keşke yanında olsalarda kurtulsa
Gecinme korkusu yok gercekten iyi bir isi ve maasi var. O yuzden kv kiskanclik yapti iate.cocuklari 4 ve 1 yasinda.

Gecinme korkusu yok gercekten iyi bir isi ve maasi var. O yuzden kv kiskanclik yapti iate.cocuklari 4 ve 1 yasinda.
Aslında cesaret edemeyecek birşey yok eğer mutsuz olmaya devam ederse ayrılması konusunda cesaretlendırın
Bu hayata bir kez gelecek
Geliride iyiymiş çocuklarınıda alır en azından onlarda mutlu büyürler

Düzelebilmeleri içinde tek care eşini şkna edip başka şehire taşınmak

Vallahi okudum neden ayrılmaya cesareti yok ki bu kadar çektiklerinden ve eşinin sevmediğine emin olduğu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…