konuyu Arkadasim icin aciyorum

Kv etrafiyla kavga etsin gelip evde anlatsin yuzde yuz kv hakli dersin. O derece kendini inandirir laflariyla. Ben sahit oldum. Nurcanin esini de oyle inandirmis hakliligina veya herseye..

Kesinlikle.. saglikli dusunemiyor iste. Annesi sadece cocuklarina bakar. Ayrilmasini o da desteklemez eminim.. belki destek alamadigi icin bosanamiyor

Annesi ile aynı ildeler mi yani bir yandan çalışıp bir yandan annesi bakabilecek mi? Yani en azından 2 hafta kafa dinlemeye ihtiyacı var bence.
Bir de tek çocuk mu 2 çocuk mu ben anlamadım. Ben bir bebek var zannettim sadece.

kv nin face deki yazdiklarinda ogluna da adam olmazsin sen adam olsan karin soz dinlerdi gibi hakaretleri var zatem ama buna ragmen anne 1 numara. Neden yazdin diye sormus kv sinir krizleri gecirmis. Babasi arayip s... git arama bizi bida demis. Ona ragmen nurcanin esi hala onlari savunur nurcana. Bi duzeltme yapayim. Bebegi besleme olayi yeni degil. O zamanlar bebek 2 aylikken bebege biseyler yedirmeye calisiyir ve diyorki sen ise gidince de zaten ben yediriyorum ne saniyorsun bu cocuk nasil bu kadar kilo aldi. Ki sadece anne sutu aliyor bebek. Ek gida asla vermedi 6 ay olana kadar.

Annesitle farkli ildeler. 2 cocuk ama biri daha kucuk

Ben evli değilim abim evli gayette mutlu annem evli dayı teyze arkadaş evli. Ama hiç böyle bişey yaşayan olmadı her evlilik te olmuyor gayette. Evlilik kurtarmak için de çocuk yapmayın artık. Ondan sonra o çocuklar mutsuz ailede büyüyorlar.

Valla tekme de yese o adam annesini tuttuktan sonra kizcagiza olacam olan. Daha once tartistiklarinda evi terketti kocasi. Ama nurcan geri adim atti gene

Ne mutlu cevrenizdekilere. Imrenerek bkmisimdir hep boylelerine. Masallah.. bizim de sorunlar oldu ama geride kaldi hersey.. rabbim sizin de gonlunuze gore bir es nasip etsin.

Tamam canim bebek konusunu anladim. Ama eşi gercekten karakteri oturmamış bir insanmış. Benim kv boyle seyler dese kocam beni bu kapidan iceri sokmaz kendide gelmez.
Mesela amcasi demiski ben hamileyken gelin belini tutuyo kusuyo vs. Arkamdan soylenmis ben onu soyledim 3 ay getirmedi beni. Niye gelmiyosunuz deyince. Anamizin babamizin evinde huzur yok arkamizdan laf ediliyomus vs. Dedi.
Biraz karisina inanmasi gerek adamin. Yoksa boyle mutsuz olurlar iste. Merak ettim arkadasin severek mi evlendi gorusucu usulu

Annesitle farkli ildeler. 2 cocuk ama biri daha kucuk

Ben ne yazacağımı bilemiyorum şu an. Benim düşüncem biraz teorik de olsa bir anne ve baba dünyaya çocuk getirmeden ona ne verebileceklerini nasıl bir ortam sunabileceklerini iyice tartmalılar. Ben bunu tartarken ne kadar sinirli bir insan olduğumu farkettim misal ve terapiye başladım.
Bu ortamda iki çocuk bana çok acımasız geliyor. O iki çocuğun psikoljisi, ruh hali...Arkadaşınız artık silkelenip kendine gelmeli. Öyle ya da böyle iki çocuk annesi şu anda. Önce terapi alarak kendi psikolojisini iyice düzeltsin. Ama mümkünse bunu eşinden gizli yapsın çünkü eşi ve ailesi pek mantıklı insanlar gibi gelmedi bana, deli meli diyerek iyice canını sıkabilirler. Daha sonra kendi belli bir psikolojik dengeye ulaştığında iki çocuğu için neyin iyi olduğunu düşünsün. Onları nasıl bir ortamda büyütmek istediğini. Ona göre kararlar alsın.

Senin Nurcan 'a Allah yardım etsin o kafayla kendini harcıyo.
Allah'tan başkası ona yardım edemez ......
Ben başka bişey demiycem.

Şunu unutmayın ama boşanmaması konusunda saydıklarınız tamamen aslında bahane , insan yapısı itibari ile bi anda yaşamını değiştirmeye korkuyo , alışkanlıklarını bırakmaya korkuyo tamemen bu yani.

Ve bahaneler her zaman vardır.

Tesekkur ederim. Kesinlikle gitmesi icin zorlayacagim

Tesekkur ederim su an zaten ne kendine ne cocuklarina hayri var

Yorumlarinizi kesinlikle iletecegim kendisine. Evet deli derler. Delirten kendileri degilmis gibi bide gulerler.

Kusura bakmayin. Evlendikten sonra heleki cocuk da varsa malesef yaoacagin seyi 10 kere dusunuyor insan. Anasina biraksa ayrilsa belki o veballe o kadin ne yapar acaba.. yasayabilirmi rahat rahat

Şu ikinci mesajınızı ne kadar doğru bulurken acaba 10 kere düşünme olayını neden çocuk yaparken de gerçekleştirmez insanlar anlamıyorum. İnsanların hayatında belki de en çok düşünüp tartıp yapması gereken şeyler olan evlilik ve çocuk yapmada 10 kere düşünülmüyor ama malesef o çocukları psikolojik savaşların döndüğü evde büyütürken 10 kere düşünülüyor.
Dünyaya bir can getiriyoruz. 3 yaşına kadar yaşadığı her şeyle kimliğini geliştiren kişiliğini oluşturan, nefes alan bir ruhu olan canlı. Yahu bu kadar mucizevi bir olay evlilik düzelsin diye yapılır mı? Esas ben bu mucizevi olaya evliliğimi evimin ortamını daha nasıl hazırlarım diye düşünmek lazım. Geleceğin seri katilini de geleceğin insanlık elçisini de yetiştirmek bizim elimizdeyken biz evliliğimizi kurtaracak objeyi doğurduğumuzu düşünüyoruz.
Ya bebek cidden mucizevi bir şey. Bu olaya gereken saygıyı vermiyoruz. 10 kere düşüneceksek hayatımızın bir noktasında o nokta tam da bebek kararı verdiğimiz nokta olmalı.

Masallah size rabbim mutluluginuzi kat kat arttirsin. Severek evllendiler

O konuda bende saglikli dusunemedim malesef.

Masallah size rabbim mutluluginuzi kat kat arttirsin. Severek evllendiler
Sagol canim Allah onlarida mutlu etsin insallah hemen ayrilikta dusunmeyebilirler. Aileyle uzaklassinlar. Fazla samimi olmasinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…