konuyu Arkadasim icin aciyorum

Böyle bir adamdan boşanacagına birde çocuk yapmış e geçmiş olsun.
Her evlilikte olur oyle sorunlar. Cocuk iyi gelir dedik bizde arkadaslari olarak. Iyi de geldi bi sure adam esini tuttu ailem dedi. Ama sozde demis. Evlimisiniz bilmiyorum ama evlilikler hep gulluk gulistanlik olmuyor inisler cikislar var. Onlarin da oyleydi. Iyilerken kiskandirirlardi kendilerini. Ama durum kavgaya gelince...

Hepsini okudum. İş nurcanın eşimde bitiyor. Ya da nurcan cazgır olacak aldığı tepkileri de umursamayacak. Evliliğini devam ettirmek istiyorsa başka çıkar yol göremiyorum.

Konu yazarken her ayrıntıyı yazmak zorunda misiniz ki anlamıyorum. İğne düşmüş yere onu almis yan bakmis dogrulmus belini tutmuş nefes almis sonra vermis ayy allahimm. Ne gerek var. En son bebek yuzunden kavga etmişlere kadar gelebildim valla

Çalışma kısmı hariç kendimi okudum resmen.. çok zor yaşamayan bilemez.. gebeyken bile pasiflora vermişti doktorum.. son 1 senedir falan rahatım.. kv min acayip bi açığını yakaladım ve beni rahatlatıcak kadar dizginledim.. çok şükür bugünüme diyorum.. eşim de bu 6 yıl içinde özellikle son 2 yıldır gözü açıldı da beni meze etmiyo artık onlara..

Ve ben karımı çok seviyorum ne pahasına olursa olsun boşamıycam sok bunu kafana demişti annesine..

Iş kocada bitiyo.. o adam olup karısını kollamadan bi cacık değişmez.. Rabbim yardımcısı olsun inşallah
Cogu adam bunu yapamiyor biliyormusunuz masallah esinize. Nurcanin esi daha annesine ben esimi seviyorum dememis. 2 cocukla ne diye ayrilayim. Gunahi ne o 2 cocugun demis sadece

Tesekkur ederim. Cocuklari olmasa birakir gider bunu biliyorum ama o kv yi hakli cikarmak istemiyor sanirim. Ogluna bosan dedi bundan bize kari olmaz dedi ya. Onlar hakli dedirtmek istemiyor. Anne gibi ailesinin basinda duruyor nurcan

Anne gibi ailesinin başında durmak için de insanın insan gibi muamele görmesi gerekir yalnız.
Şu halde Nurcan'ın inatla -ailesinin başında durması- kvyi haklı çıkarmak istemeyişinden demek...
Çocuklarının geleceğini ve kendi onurunu düşünen bir kadın, böyle psikolojik şiddetin, aşağılanmanın içinde durmaz bile, ya alır çocukları gider, ya da o müsvedde kocayı evden def eder.

Tabi dile kolay... Bunu yapmak söylenildiği kadar kolay olmuyor tabi.
Ama iş ciddiye binmeden bu hal çözülecek gibi değil. Ya incelecek kopacak, ya da inceldiğini gören adamın aklına dank edecek anlayacak.

Ben diyorum ama bosanmiyor cesareti yok.

Eğer intiharı düşünecek noktaya geldiyse boşanmak intihar etmekten daha kolay değil mi?
Çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadın. Anladığım kadarı ile annesi de destek. Boşanmasa bile 1-2 ay gitsin kafasını dinlesin.

Hepsini okudum. İş nurcanın eşimde bitiyor. Ya da nurcan cazgır olacak aldığı tepkileri de umursamayacak. Evliliğini devam ettirmek istiyorsa başka çıkar yol göremiyorum.
Cazgir olacak bi tip degil iste. Kv si ona o...u derken onun da karsilik vermesine sasirdim. Diyebilen biri degil

Konu yazarken her ayrıntıyı yazmak zorunda misiniz ki anlamıyorum. İğne düşmüş yere onu almis yan bakmis dogrulmus belini tutmuş nefes almis sonra vermis ayy allahimm. Ne gerek var. En son bebek yuzunden kavga etmişlere kadar gelebildim valla
Abarttiginiz kadar detay yazmadim. Ki cogu seyi yazmadigimi sobradan farkettim

Anne gibi ailesinin başında durmak için de insanın insan gibi muamele görmesi gerekir yalnız.
Şu halde Nurcan'ın inatla -ailesinin başında durması- kvyi haklı çıkarmak istemeyişinden demek...
Çocuklarının geleceğini ve kendi onurunu düşünen bir kadın, böyle psikolojik şiddetin, aşağılanmanın içinde durmaz bile, ya alır çocukları gider, ya da o müsvedde kocayı evden def eder.

Tabi dile kolay... Bunu yapmak söylenildiği kadar kolay olmuyor tabi.
Ama iş ciddiye binmeden bu hal çözülecek gibi değil. Ya incelecek kopacak, ya da inceldiğini gören adamın aklına dank edecek anlayacak.
Cok haklisiniz. Yasamayan bilemez. Ben bile bu kadar sikinti yasayan arkadasimin sorununu yazarken size ne kadar duygu aktarabildim bilemiyorum. Inceldigi yerden kopan nurcanin hayati olacak.. digerleri hayatina devam edecek malesef..

Eğer intiharı düşünecek noktaya geldiyse boşanmak intihar etmekten daha kolay değil mi?
Çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadın. Anladığım kadarı ile annesi de destek. Boşanmasa bile 1-2 ay gitsin kafasını dinlesin.
Kesinlikle.. saglikli dusunemiyor iste. Annesi sadece cocuklarina bakar. Ayrilmasini o da desteklemez eminim.. belki destek alamadigi icin bosanamiyor

Her evlilikte olur oyle sorunlar. Cocuk iyi gelir dedik bizde arkadaslari olarak. Iyi de geldi bi sure adam esini tuttu ailem dedi. Ama sozde demis. Evlimisiniz bilmiyorum ama evlilikler hep gulluk gulistanlik olmuyor inisler cikislar var. Onlarin da oyleydi. Iyilerken kiskandirirlardi kendilerini. Ama durum kavgaya gelince...
Kusura bakmayın ama arkadaşınızı çocuk iyi gelir diye yanlış yönlendirmişsiniz, çocuk mutlu bir evliliğe doğarsa sevgiyi pekiştirir, sorunlu bir evlilikte kocayı eve eşe bağlamaz, aksine sorunlu bir evlilik yasayan kadınlar sırf çocukları yüzünden boşanmayı göze alamıyor, arkadaşınızın bebeği ufak sanırım, lohusalık depresyonunu üstünden atamadan bir sürü sorun yaşamış, bu da kötü düşüncelere sevk etmiş, arkadaşınız boşanmayı düşünmüyorsa, ki sırf kayınvalidesi yüzünden gurur yapıyor anladığım kadarıyla bir uzmandan yardım almasını sağlayın lütfen.

Kanıyo , gözlerim kanıyo.
Öyle anası olan kocayı anasına bıraksa ya
Öööfff
Kusura bakmayin. Evlendikten sonra heleki cocuk da varsa malesef yaoacagin seyi 10 kere dusunuyor insan. Anasina biraksa ayrilsa belki o veballe o kadin ne yapar acaba.. yasayabilirmi rahat rahat

Kusura bakmayın ama arkadaşınızı çocuk iyi gelir diye yanlış yönlendirmişsiniz, çocuk mutlu bir evliliğe doğarsa sevgiyi pekiştirir, sorunlu bir evlilikte kocayı eve eşe bağlamaz, aksine sorunlu bir evlilik yasayan kadınlar sırf çocukları yüzünden boşanmayı göze alamıyor, arkadaşınızın bebeği ufak sanırım, lohusalık depresyonunu üstünden atamadan bir sürü sorun yaşamış, bu da kötü düşüncelere sevk etmiş, arkadaşınız boşanmayı düşünmüyorsa, ki sırf kayınvalidesi yüzünden gurur yapıyor anladığım kadarıyla bir uzmandan yardım almasını sağlayın lütfen.
Konuyu acmakla cok iyi yaptigimi yorumunuzla anliyorum. Benim ona karsi yanlis yonlendirmem olmasin istiyorum. Ki kizcagoz zaten kotu durumda. Evet yanlis yapmisiz cocuk iyi gelmedi maleaef. Yorumlarinizi okasini saglayacagim

Kusura bakmayin. Evlendikten sonra heleki cocuk da varsa malesef yaoacagin seyi 10 kere dusunuyor insan. Anasina biraksa ayrilsa belki o veballe o kadin ne yapar acaba.. yasayabilirmi rahat rahat

Vebal , günah vs pek bilmem ben kötüye de bişey olmaz.
Böyle herifler gerçekten tekme yerse yola gelir.
Onu biliyorum , örnekleri çoktur.

Zaten şu anda kadını sindirmeyi başarmışlar ana oğul, adam bal gibi farkındadır salak olmak lazım anlamamak için. Ya bu kadar veryansına "Benim karım manyak mı la " diye bile insan bi düşünür .
Böyle çoluğu çocuğu , parayı bahane eden kadınlar ezilerek yaşamaya mahkumdur üzgünüm.

Gözlerimden kan akıyor. Saat 5te yayinlanan gündüz dizilerindeki kaynana mubarek. Bu nasil bir insan ya. Ve eşi cok karaktersiz bir insanmış. Birisi hem karisina hem kendine hakaret edecek o erkekde daha mıymıy davranacak. Yok artik. Bildigin sogan erkegi bu. Ne kadar ezdirmiş kadini. Yazık vallahi üzüldüm haline. Boşasin diycem daha 2 aylik bebisi var. Bu arada 2 aylik bebege ne yemegi veriyorlar ki.? Emzirsin anası. Mazallah ek gıdaya erken başlayıp mide kanaması bagırsak kanaması geciren bebekler var.

Cazgir olacak bi tip degil iste. Kv si ona o...u derken onun da karsilik vermesine sasirdim. Diyebilen biri degil

O halde boşanacak. Karar vermeden önce arkadaşınızı bir terapiste yönlendirin. Şu an çok hassas bir dönemde, vereceği karar her ne olursa olsun sağlıklı şekilde vermeli. Altından kalkamayacağı yeni bir yük edinmesin.

Konuyu acmakla cok iyi yaptigimi yorumunuzla anliyorum. Benim ona karsi yanlis yonlendirmem olmasin istiyorum. Ki kizcagoz zaten kotu durumda. Evet yanlis yapmisiz cocuk iyi gelmedi maleaef. Yorumlarinizi okasini saglayacagim
Arkadaşınızı uzman yardımına ikna edin, bir uzmana gider ve psikolojisini düzeltirse, evliliğindeki hataları görürse zaten devamında sağlıklı bir karar verecektir.

bu psikolojide bir insan herşeyden önce annelik yapamaz. tabiki evlat önemli ama önce kendi beden ve ruh sağlığı.
çocuğum için yapıyorum, katlanıyorumlar ile böyle bir evlilik yürümez.
Allah alık fikir versin, yardımcısı olsun.

X