Konut kredisiyle ev

eşin seni kandırmış. ev almak istemiyor mu eşin?
80 binlik ev için ne kadar kredi çekeceksin?
4000 lira tapu+400 TL döner sermaye veriyorsun tapuya. Ama banka tamamen farklı ve kapsamlı.
canım benim teşekkür ederim cevabın için .evimizi aldık çok şükür korktuğumuz kadar masraf gitmedi.5 takside geldik nerdeyse :) herkese nasip etsin Rabbim

ev kredilerinde hayat sigortası yaptırmak zorunda değilsiniz yaptırmayın o akdar paraya yazık

Merhaba arkadaşlar konut kredisiyle ev almak istiyorum ama eşim gözümü çok korkutuyor kredi tapu masrafları 10bin civarı tutar diye.ALmak istediğimiz ev yaklaşık 8o bin tl 2+1 . Bilen varsa masrafımız ne gider acaba vergi dosya abonelik ne istiyorlar.şimdiden teşekkür ederim.
Sahıbınden degıl emlakcı vasıtasıyla alacaksanız emlakcıya verecegınız para var. Onun dısında tapu masrafı var. Bız emlakcıyla anlasmıstık ve hepsı ıcınde bır fıyat vermıstı bıze. Tapuyu felan da emlakcı halletmıstı ama 4bın cıvarı dıye bılıyorum tapu masrafı. Onun dısında kredı ıcın banka dosya masrafı kesemez, yasal degıl

Senelik 100 lira falan o kadar para dediğiniz şey :KK70:
hayat sigortasından bahsediyorum.
ev sigortasından değil ki YADA DASK TAN

10 yıllık hayat sigortası tutarı 5000 TL gibi bir rakam veriyor sigorta şirketleri ve banka bun da çok ısrar ediyor oysa bu zorunlu değil

hayat sigortasından bahsediyorum.
ev sigortasından değil ki YADA DASK TAN

10 yıllık hayat sigortası tutarı 5000 TL gibi bir rakam veriyor sigorta şirketleri ve banka bun da çok ısrar ediyor oysa bu zorunlu değil
Zorunlu değil ama hayat sigortası olmazsa borçlar kime kalıyor?

5 yıllığına 60bin tl lik kredi çekmiş olsanız 2,5 yılı ödenmiş olsa şimdi borcu tamamen kapatmak isteseniz yani kalan 2,5 yıl toplam ortalama ne kadar eder acaba 30 binden fazladır muhtemelen faiziyle birlikte ama acaba erken ödeniyor diye indirime gidilebilir mi

Merhaba arkadaşlar konut kredisiyle ev almak istiyorum ama eşim gözümü çok korkutuyor kredi tapu masrafları 10bin civarı tutar diye.ALmak istediğimiz ev yaklaşık 8o bin tl 2+1 . Bilen varsa masrafımız ne gider acaba vergi dosya abonelik ne istiyorlar.şimdiden teşekkür ederim.

alacağınız ev çok uygunmuş. hayırlı olsun inşallah.

hiiç gözünüz korkmasın. bir şekilde ödersiniz ki masrafı çok gibi gelse de ev uygun olduğu için çabucak ev sahibi olabilirsiniz.
hem o masraf öyle ya da böyle gidiyor başka şeylere. en azından eviniz için gider. ve ev sahibi olmuş olursunuz.

X