• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konut kredisiyle ev

canım bizde bu şekilde ev sahibi olduk...6 aylık evliydik ev aldığımızda 10 yıllık 136 bin çektik kredi..
hatta ilk senesi bitti bile..:nazar::nazar::nazar::nazar:
aylık 2.000 tl ödüyoruz.. eşimde bende çalışıyorum...hiç gözünüz korkmasın..allah öyle bir yardım ediyor ki.....

sakın gözünüz korkmasın tapu masrafları 7 bin
dosya masraflar sigorta vs.. 2.500 de oraya verdik...
tasınma abonelik masrafları 2.000 diyorum... çunku ekstra o kadar çok masraf cıkıyor ki...

hakkınızda hayırlısı olsun... herşey gönlünüzce olsun :KK66::KK66::KK66:

faiz oranı kaçtı çok çok iyi bir kredi tercihi

1.06 dan aldim canim...
o ara en uygunu o geldiydi bize..simdi bildigim kadariyla faiz oranlari cok daha iyi...

Allah hayirlisini nasip etsinnn:KK54:

sanki bana seninki daha cazip geldi canım rabbim kolayca ödemeyi nasip etsin

benim farkettğim faziler yuksek olunca ev fiyatları düşük oluyor.. faizler düşük olunca da ev fiyatları uçuyor..

ben evi aldım 175 bine..alt dairemi satıyorlar 210 bine...ve bugun faizler daha düşük...

hiç gözün korkmasın ben gündüz çalışıyordum..eşimle gecelere kadar da sokak sokak ev aradığımı bilirim....
çok istiyordum allah nasip etti...

allah isteyen kim varsa nasip etsin... tez zamanda size de göstersin canım inşallah.....:KK54::KK54::KK54:

benim farkettğim faziler yuksek olunca ev fiyatları düşük oluyor.. faizler düşük olunca da ev fiyatları uçuyor..

ben evi aldım 175 bine..alt dairemi satıyorlar 210 bine...ve bugun faizler daha düşük...

hiç gözün korkmasın ben gündüz çalışıyordum..eşimle gecelere kadar da sokak sokak ev aradığımı bilirim....
çok istiyordum allah nasip etti...

allah isteyen kim varsa nasip etsin... tez zamanda size de göstersin canım inşallah.....:KK54::KK54::KK54:

sagol canım .. çok şükür evim var benim de.. şimdi babamdan da kalacak daire var yapılıyor kısmetse..

şuan faizler ne durumda peki ya?
ben şuan nişanlıyım kamu çalışanıyım.kredi çekip ev alsam mı acaba.nişanlıma diyorum pek yanaşmıyor o başka şehirde yaşamak istiyor ama benim görev yerim burası ve o özel okulda çalışıyor yönetmeliğe göre tayinde olamıyorum yanına o gelecek yanıma.kiraya vereceğimize ev alalım diyorum ama umursamıyor pek

Cnm bişey sorsam 150 bine aylık ödemeniz nedir bide hangi bankadan çektin suara ev almaya niyet ettik Hayırlısı yla

150.000 tl ye 120 ay için aylık ödeme tutarımız 2.136 tl ödüyoruz
biz 0,99 ile kullandık krediyi ama şuan bir düşüş var oranlarda
siz daha uyguna çekebilirsiniz

aslında çok iyi tutar olarak.bende evlenmeden alayım diyorum ailemle yaşıyorum kira vesaire giderim yok kardeşimin okul masrafı ben de ama yazın o da bitiyor yazın kredi çekip alayım mı sizce kızlar

aslında çok iyi tutar olarak.bende evlenmeden alayım diyorum ailemle yaşıyorum kira vesaire giderim yok kardeşimin okul masrafı ben de ama yazın o da bitiyor yazın kredi çekip alayım mı sizce kızlar

Evlenin ya da evlenmeyin farketmez insanın kendi evinin olması çok önemli.İmkanınız varsa hemen alın derim

2016 baharında düğün düşünüyoruz.ben ailemle yaşıyorum düğün masrafımı biriktiriyorum borcum kalmasın diye.sonbaharda kredi çekip ev alsam üstesinden gelirmiyim emin değilim.maaşım 1900 lira.ayrıca nişanlım ankaradan ev istemiyor ama evi ben alacağım buna kırılırmı bunu da bilmiyorum

konu sahibi ,
alacaginiz ev sifir daire ise tapu masraflari arti abinelikleri actirma 10bin cıvari tutuyor.
eger oturulmus ev alacaksaniz cok daha azini odersiniz.

konu sahibi ,
alacaginiz ev sifir daire ise tapu masraflari arti abinelikleri actirma 10bin cıvari tutuyor.
eger oturulmus ev alacaksaniz cok daha azini odersiniz.
Hoppa teşekkür ederim 2. el almaya özen gösteririm çünkü sıfır bütçemizi çok zorlar.cevabın için çok teşekkür ederim

vadesi ne kadar canım bide aylık taksidi ne kadar hangi banka :)

Denizbank canım. 120 ay aylık taksidi 2.136 tl
ama dediğim gibi şuan biraz daha düşük oranlar
biz 0,99 la almıştık şimdi 0,86 bile veren var
yapı kredi ve işbankası oyle sanırım

Back