- 29 Eylül 2014
- 1.037
- 1.458
- 40
- Konu Sahibi milakajunino
Deniz bank en uygunu bu şimdilik :)
bence diğer bankalara da sorun. şuaralar işbankası falanda uygun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deniz bank en uygunu bu şimdilik :)
Nihayet evimizi aldık. Merak eden olursa masrafları yazabilirim.
şuan en uygunu yapıkredi bankası 0,85 ile veriyor geçen hafta eşim sormuştu bizde evi değiştirmeyi düşünüyoruz üstüne kredi çekip sıfır daire almak için ama 2000 lira kadar da kredi masrafı varmış eksper ücreti sigorta falan...
4.500, 5000 gibi bi tutarda tapu masrafı var, ayrıca emlakcı parası falan fazladan 10.000 lira gidiyor.
Tapu masrafiniz toplam 3.200TL ,1600TL siz,1.600TL satıcı ödeyecek (80.000TL Üzerinden hesaplanınca) Döner sermaye harcı var oda 80 küsür liraydı en son. Bunun dışında abonelik masrafları olur, onlarıda halihazırda üzerinize bulunan abonelik bedellerini geri alarak kısmi olarak en azından halledebilirsiniz. 3-4 bin lirayı geçmez diye tahmin ediyorum.
Bankanızla anlaşıp bunlarıda krediye dahil edebilirsiniz hatta, banka masrafları (ekspertiz, dosya masrafı vb) masraflarıda dahil edebiliyordunuz eskiden bir soruşturun derim.
Hayırlısı olsun.
Almışsınız görmemişim, hayırli olsun, güle güle oturun.
Anlıyorum hayırlısı olsun. Bu konuyla ilgili size özel mesaj attım bir bakarmısınız.Teşekkür ederim rayiç bedel sandığımızın altındaymış bu yüzden 1750 ödedik harçla birlikte
hayırlı olsun güle güle oturun darısı bizim başımıza, bizde şuan oturduğumuz dairemiz satılsın diye bekliyoruz :)canım bizde 0.85 le vakıfta kampanya vardı gerçi bizim exper erken geldiği için o faiz uygulandı faiz oranları dolar yükselişinden dolayı 2 puan arttı
canım bizde 0.85 le vakıfta kampanya vardı gerçi bizim exper erken geldiği için o faiz uygulandı faiz oranları dolar yükselişinden dolayı 2 puan arttı
:) açık adres mi veriyim canımev nerdeydi canım senin
:) açık adres mi veriyim canım
HANGİ İL DE desek daha doğru uygun geldi fiyatı da
.Teşekkür ederim rayiç bedel sandığımızın altındaymış bu yüzden 1750 ödedik harçla birlikte
Tapu masrafiniz toplam 3.200TL ,1600TL siz,1.600TL satıcı ödeyecek (80.000TL Üzerinden hesaplanınca) Döner sermaye harcı var oda 80 küsür liraydı en son. Bunun dışında abonelik masrafları olur, onlarıda halihazırda üzerinize bulunan abonelik bedellerini geri alarak kısmi olarak en azından halledebilirsiniz. 3-4 bin lirayı geçmez diye tahmin ediyorum.
Bankanızla anlaşıp bunlarıda krediye dahil edebilirsiniz hatta, banka masrafları (ekspertiz, dosya masrafı vb) masraflarıda dahil edebiliyordunuz eskiden bir soruşturun derim.
Hayırlısı olsun.
Almışsınız görmemişim, hayırli olsun, güle güle oturun.
eşin seni kandırmış. ev almak istemiyor mu eşin?Merhaba arkadaşlar konut kredisiyle ev almak istiyorum ama eşim gözümü çok korkutuyor kredi tapu masrafları 10bin civarı tutar diye.ALmak istediğimiz ev yaklaşık 8o bin tl 2+1 . Bilen varsa masrafımız ne gider acaba vergi dosya abonelik ne istiyorlar.şimdiden teşekkür ederim.