- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
Emlak Ofisinden Satılık Daire 95.000 TL 95 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 103685290
bu evın aydınlıgını fılan cok sevdım ancak bunun bahcesı yokmus :S
buda fena degıl ama ıc dızaynında degısıklık bununda gereklı Emlak Ofisinden Satılık Daire 95.000 TL 85 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 92809251
değişik buldugum bahce katıda budur
Emlak Ofisinden Satılık Daire 112.000 TL 90 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 92808979
bahce kısmına cıkan yer bana degısık geldı yer degılde demır degıl panjurlu olması işte boyle cankızlar
canım giriş daire olarak gösterdıgın yer cok ıyı bayıldımm
ama parası sızın ıcın sanırım yuksek aılelerının yardım etmesını ıstemememının mutlaka vardır bır sebebı ama almıskende bır kere alınıyor ıyı dusunmek lazım
bızım aldıgımız daırede hıc kucuk cam yok hepsı ara kat camları gıbı
bu yuzden bana bahce katları cok basık geldı
semtlede alakalı sanırım
ıs yerınız oraya yakın oldugu ıcın mı ıstıyorsunuz
bırde ıstanbulda cok pahalı evler yaa
resmen burda yasadıgına pişman edıyorlar ınsanı
canım ben evlenmeden once boyle bır daırede yasadım su baskını ve rutubet olmustu ve rutubet ınan ınsanı cok hasta edıyor helekı kucuk cocuk varsa
Emlak Ofisinden Satılık Daire 95.000 TL 95 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 103685290
aslında bunu bende begendım olabılır ama bahce katı aldıktan sonra nıye bahcesı olmasın dımı ama?
aynen oyle ama cok aydınlık degılmı :)
sevcan hanım merhaba;
biz 2 ay önce 0,94 den 100.000 tl 84 ay vade ile kredi çektik.aylık 1720 Tl ödüyoruz.Arkadaşım dün ev aldı benim aldığım bankadan 0,85 den almışlar.Bende bankayı arayıp yapılandırmayı sordum.Bana %2 ceza ödeyeceğim için yeni kredi aldığımdan yapılandırmanın çok erken olduğunu söylediler.Benim içinde hesaplayabilir misiniz ?
Birde başka bankadan yapılandırma yapıldığında tekrar dosya masrafı,ekspertiz ücreti falan alıyorlar mı? Bu konu hakkında bilginiz var mı acaba ?
Ev alan arkadaşıma emlakçı kredilerin yılbaşından sonra 0,68 'lere düşeceğini söylemiş.Ne kadar doğrudur bilemiyorum.
Bizde yapılandırdık kredimizi...Biz 1,05 ten almıştık yapılandırmayı 0,86 dan yaptık...Taksit tutarımızı azaltmaktansa seneden kısaltmayı tercih ettik toplamda cezayı çıkardığımızda 14 bin civarı kar etmiş olduk...Türkiyenin kredi puanı yükselmiş...Yatırım yapılabilir banka olarak görülüyormuş o yüzden kredi faizlerinin daha da düşeceği düşünülüyor....
Bir de biz krediyi haziranda çekmiştik altıncı taksidimizi ödedik bu ay ve yapılandırma yapabildik...
Bu arada teşekkürler sevcan...Konunu görmemiş olsaydım böyle bir şey aklımıza gelmezdi sanırım
Haziranda ev aldım. 1 + 1 85 bin tl ye kredi çektim %1 üzerinden. Daha uygun hale düşer mi acaba. Hemen değil de sonra yapılandırayım. Bildiğim kadarıyla bir kez yapılandırılabiliyormuş.
mrb cnm kredilerden yeni bi haber var mı???senden güzel haberler bekliyoruz
bu yapılandırma nedir ne işe yarar biri anlatabilirmi detaylı şekilde ?
hiç fikrim yok k bakmayın bilmek istiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?