konut kredisi yeniden yapılandırma.

Bende bugün kendi bankam olan vakıfbankla görüştüm 0,68 oran verdi 96 ay vade için %2 lik cezayı kredinin içine katıcak ayrıca 200 TL vade değişikliği ücreti var toplam karım 11 bin TL eğer kredimi ziraate taşırsam şuan en düşük veren banka onlar 96 ayda 0,63 veriyor ama masraf exper tapu derken karım onlarda 13 bin TL oluyor acaba bankamda kalsam mı yoksa 2 bin TL için değiştirsem mi..

Son düzenleme:
Bende bugün kendi bankam olan vakıfbankla görüştüm 0,68 oran verdi 96 ay vade için %2 lik cezayı kredinin içine katıcak ayrıca 200 TL vade değişikliği ücreti var toplam karım 11 bin TL eğer kredimi ziraate taşırsam şuan en düşük veren banka onlar 96 ayda 0,63 veriyor ama masraf exper tapu derken karım onlarda 13 bin TL oluyor acaba bankamda kalsam mı yoksa 2 bin TL için değiştirsem mi..

bence değiştir 2000 tl az paramı

bence değiştir 2000 tl az paramı

Şansıma ben karar verene kadar faizler yükseldi bende bu sabah kendi bankam olan vakıfbankta yapılandırdım..0,69 oran ile 96 ay toplamda 10 Bin TL kar ve 19 ay kısalmış oldu kredim imkanı olan beklemeden yapılandırsın şubedeki bayan faizlerin haftaya dahada yükseleceğini söyledi o yüzden erken davranmakta fayda var..

ev kredisi çekmek isteyenlere şiddetle en uygun konut - ev kredisi hesaplama | konut kredisi | ev kredisi

aylık ödeyebileceğiniz tutarı ve almak istediğiniz miktarı giriyorsunuz. on beş bankadan size özel konut kredisi teklifi alıyor. sizde en uygun bankayı buluyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı