• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konut kredisi yeniden yapılandırma.

Arkadaşlar biz de nişanlımla ev bakıyoruz ve kredi araştırmasındayız ama ben hiç mi hiç anlamıyorum bu kredi işinden, çok karışık geliyor bana... Bir tanıdığımız falan da yok.

Yazılanları az çok okudum, haziranda evleneceğiz inş, o zamana kadar bekleyelim mi krediyi çekelim mi? hangi banka daha güvenilir? hangisinin faiz oranı düşük? :18:

Bu konularda yardımcı olursanız bir hayır duamı alacaksınız:)

Şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben.. (: Gelelim sorunuza içinize sinen bir ev bulduğunuzda bence beklemenin anlamı yok nasılsa faziler düştükçe yapılandırma şansınız hep var ama ev çok çevremde diyorsanızda en azından Aralık ayını bekleyin tüm bankalar kotalarını doldurmak için yeni yıla girerken faiz indirimi yaparlar tüm bankaları dolaşıp yazılı teklif alın ve kafanıza yatana başvuru yapın aldığınız o yazılı teklifleride bankaları birbirine kırdırmak için kullanırsınız ve emin olun ki 2 puan bile fark ediyor bu da 10 yılda 2000 TL gibi bir paranın cebinize kalması demektir..Hangi banka güvenilir sorusunada kısaca cevap vereyim ismi bilindik ve büyük 5 banka var zaten Türkiyede mama benim şahsi fikrim her zaman devlet bankasından kullanmanız krediyi diğerleri oranı az gösterir ama ıvırı zıvırı çoktur kredi kartı kullanımı yada hesap işletim ücreti ister ama devlet bankalrında bu yoktur..Ben Halkbankasını tercih etmenizi öneririm..

Arkadaşlar biz de nişanlımla ev bakıyoruz ve kredi araştırmasındayız ama ben hiç mi hiç anlamıyorum bu kredi işinden, çok karışık geliyor bana... Bir tanıdığımız falan da yok.

Yazılanları az çok okudum, haziranda evleneceğiz inş, o zamana kadar bekleyelim mi krediyi çekelim mi? hangi banka daha güvenilir? hangisinin faiz oranı düşük? :18:

Bu konularda yardımcı olursanız bir hayır duamı alacaksınız:)

merhaba. Hayırlısı olsun Allah geçim versin.
Konut kredisi çekebilmeniz için, öncelikle almak istediğiniz konutu bulmalısınız sonrasında hangi bankadan çekeceğinize karar verip, topu fotokopisiyle gidip başvurmalısınız.
Konut faizleri daha da düşecek diye umut ediyoruz. Ykb 0,82 oran veriyormuş en son bunu öğrendik beklemedeyiz.

bızde hala ev arıyoruz
kocam 2 ay ıcınde oldu oldu artık dıyor sıkıstırıyor :S
sımdı dıyelım bulduk okeylestık kredıye bızmı basvurursak cabuk cıkar yoksa bızım adımıza aılemızmı aılelerımızın durumları daha ıyı belkı bızım maasları yeterlı gormeyebılırler

merhaba. Hayırlısı olsun Allah geçim versin.
Konut kredisi çekebilmeniz için, öncelikle almak istediğiniz konutu bulmalısınız sonrasında hangi bankadan çekeceğinize karar verip, topu fotokopisiyle gidip başvurmalısınız.
Konut faizleri daha da düşecek diye umut ediyoruz. Ykb 0,82 oran veriyormuş en son bunu öğrendik beklemedeyiz.

ykb sımdı hızlı hesaplama yaptım 0,99 cıkıyor guzelım

bızde hala ev arıyoruz
kocam 2 ay ıcınde oldu oldu artık dıyor sıkıstırıyor :S
sımdı dıyelım bulduk okeylestık kredıye bızmı basvurursak cabuk cıkar yoksa bızım adımıza aılemızmı aılelerımızın durumları daha ıyı belkı bızım maasları yeterlı gormeyebılırler

Merhaba hayırlısı olsun. Ama çok acele etmeyin gönlünüze sinen bir yer olsun.
Şimdi şöyle, eve giren toplam paraya baktıkları için, aylık ödemen örn 1000 tl olacaksa eve giren maaş 2500 tl olsa yeterli.
Ama yetmezse o zaman annenlerin maaşlarını düşünebilirsiniz. Yani dersiniz ki aynı evde ikamet ediyoruz. Tabi krediyi yine ya sen ya eşin kullanmalıki ev ikinizden birinin üzerine olsun. Yoksa biz başvurmayalım annemler başvursun dersen. Ev onlardan birinin üzerine olur.

ben buna yorum yazmıstım sabahhh amaa
sımdı kabadan bı ev yapılacak mart ayında baslacakmıs herhalde 3-4-5 ay ıcınde bıter
oncelıkle evın konumunu bılıyorum yıkılacak 3-4-5 katlar ınsaat fırmasına kalacak bukısı tanıdık ancak emlakcıdan da ıyı olur dıye dusunuyorum komısyon yok mesela
sızde mart ayı ıcın eger adamda ıyı fıyat cıkarırsa o evımı beklemeyı yoksa suanda faızler dusukken ev mı almalı
tamam evler guzel kabul ama ben ya fayansı yada dolabıyada kapıları begenmıyorum
tam ıstegın gıbı olmasının ımkanı yok zaten
aama esım faız oranları cıkınca ne olacak martta dıyor
1 sene bekleyelım para bırıktırelım desek 14 bın para bıkrıtırıyoruz bu arda kıradayız 6 bınlırada kıra oduyoruz
esım almalıyız dıyor bende oyle yon verıyorum umarım hata etmem

emlakcılar ındırım yaparmı mesela ev 170 bın
kac lıra kafadan duserler cok zorlarsak duserler acaba?
emlakcı 130 bınlık bı evden 4.5 mılyar komısyon alacak
3 bın tapu
3-4 bın ıcınden bısey degıstırsek :S
bıttık bız

erpay emlak var ona gıdıcez pazar gunu
usulen onlara para fılan vermemız gerekıyormu

ben buna yorum yazmıstım sabahhh amaa
sımdı kabadan bı ev yapılacak mart ayında baslacakmıs herhalde 3-4-5 ay ıcınde bıter
oncelıkle evın konumunu bılıyorum yıkılacak 3-4-5 katlar ınsaat fırmasına kalacak bukısı tanıdık ancak emlakcıdan da ıyı olur dıye dusunuyorum komısyon yok mesela
sızde mart ayı ıcın eger adamda ıyı fıyat cıkarırsa o evımı beklemeyı yoksa suanda faızler dusukken ev mı almalı
tamam evler guzel kabul ama ben ya fayansı yada dolabıyada kapıları begenmıyorum
tam ıstegın gıbı olmasının ımkanı yok zaten
aama esım faız oranları cıkınca ne olacak martta dıyor
1 sene bekleyelım para bırıktırelım desek 14 bın para bıkrıtırıyoruz bu arda kıradayız 6 bınlırada kıra oduyoruz
esım almalıyız dıyor bende oyle yon verıyorum umarım hata etmem

emlakcılar ındırım yaparmı mesela ev 170 bın
kac lıra kafadan duserler cok zorlarsak duserler acaba?
emlakcı 130 bınlık bı evden 4.5 mılyar komısyon alacak
3 bın tapu
3-4 bın ıcınden bısey degıstırsek :S
bıttık bız

erpay emlak var ona gıdıcez pazar gunu
usulen onlara para fılan vermemız gerekıyormu

Merhaba :)
Ben şöyle cevap vereyim. Bizde çok ev araştırdık, emlakçılardan almak bizde istemedik komisyon alıyorlar diye ve biz sıfır ev aradık. Birde zaten ev sahibi örneğin emlakçıya verirken, bu evi kaça satarsan sat ama bana 100 bin tl ver diyebiliyormuş yani adam 100 bine satıyor ama emlakçı 135000 fiyat biçiyor aradaki parayı vede ayrıca komisyonu cebe atabiliyor.
Neyse. Biz komisyon vermemek adına düşünmüştük ama sıfır evlerde tapu masrafını sen(alıcı) ödüyorsun yani normalde yarıya yarıya ödenirken (alıcı ve satıcı) sıfır olunca müteahhit tapu masrafına genelde karışmıyor. Ayrıca Marta kadar faizlerin çıkacağını çok sanmıyorum 15-20 bin kar edicez diye dediğin, gibi içine sinmeyen bir ev almayın derim. Sıfır ev sıfır evdir arkadaşım. İyi bir inşaat firması bulursanız faizler çıksada kar edebilirsiniz, Biz krediyi çekerken bireysel başvuranlar 1,20 den kullanırken biz 0,99 dan kullandık çünkü müteahhit müşterilerine özel oranlar istedi bankalardan çok kişi kullancağı için, biz çekeceğimiz parayı ve vadeyi bildirdik bankaya, ve tapuya imzaya gittik o kadar.
Bu arada emlakçı ev gösterirse usulen 15-20 tl sıkıştırılıyor eline :) tabi ev uzaksa öyle yaparsınız.
Hayırlısı olsun Bu telaşlar tatlı telaşlar güzel heycanlar :) Bursada olsaydın yardımcı olurdum ama İstanbul hakkında hiç bir bilgim yok

Merhaba :)
Ben şöyle cevap vereyim. Bizde çok ev araştırdık, emlakçılardan almak bizde istemedik komisyon alıyorlar diye ve biz sıfır ev aradık. Birde zaten ev sahibi örneğin emlakçıya verirken, bu evi kaça satarsan sat ama bana 100 bin tl ver diyebiliyormuş yani adam 100 bine satıyor ama emlakçı 135000 fiyat biçiyor aradaki parayı vede ayrıca komisyonu cebe atabiliyor.
Neyse. Biz komisyon vermemek adına düşünmüştük ama sıfır evlerde tapu masrafını sen(alıcı) ödüyorsun yani normalde yarıya yarıya ödenirken (alıcı ve satıcı) sıfır olunca müteahhit tapu masrafına genelde karışmıyor. Ayrıca Marta kadar faizlerin çıkacağını çok sanmıyorum 15-20 bin kar edicez diye dediğin, gibi içine sinmeyen bir ev almayın derim. Sıfır ev sıfır evdir arkadaşım. İyi bir inşaat firması bulursanız faizler çıksada kar edebilirsiniz, Biz krediyi çekerken bireysel başvuranlar 1,20 den kullanırken biz 0,99 dan kullandık çünkü müteahhit müşterilerine özel oranlar istedi bankalardan çok kişi kullancağı için, biz çekeceğimiz parayı ve vadeyi bildirdik bankaya, ve tapuya imzaya gittik o kadar.
Bu arada emlakçı ev gösterirse usulen 15-20 tl sıkıştırılıyor eline :) tabi ev uzaksa öyle yaparsınız.
Hayırlısı olsun Bu telaşlar tatlı telaşlar güzel heycanlar :) Bursada olsaydın yardımcı olurdum ama İstanbul hakkında hiç bir bilgim yok

sımdı oncelıkle bızım oturdugumuz yerde sıfır evler hep emlakcılarda
sahıplerı varmı sahıplerı ınsaat fırmasıı bılemıcem ama cogu emlakcıda
aslında 2.el ıstemıyorum vurugu kırıgı vs dıye
hayatımda ılk kez kırada oturuyorum ve kendımı hıc alıstıramadım emanet gıbı hıssedıyrum sımdı acaba nıyetıne gırdık dıyemı yoksak ıra oldugunu bıldıgım ıcınmı bılemıyorum
suanda 2i..el bı ev buldum ama oda ılk ev satılırkenkı goruntuler var bına kose bası cadde uzerı
fıyatıda ıyıyanı alabılırız
kapı rengı ve dolabını begenmedım :)
acıkcası 15-20 bın 15-20 bındır
ben odaların skelını vs yada buyukluguyle derdım yok
ama o 15-20 bıne degısıklıgı yapabılırım
ve kaldıkı o martta baslanacak olan ev 5 ay surse ben kırad aoturmaya devam edıcem ve muhtıs sıkısıcam hem kredı hemde kıra oderken ha bırde o daırelerın fıyatları ne olur bılmıuyorum cunku 1.katları bıle 170 ten acıyolar..bızım 130 gecmememız lazım suanda
mesela 130 olan evı 120 aparlarmı bu bızım ısrarımıza fılanmı baglı :S
ayrıca emlakcı uzak bıze 4-5 ev gosterse bız bıttık :16::16::16::16:

san abıraz ev resmı gostereyım
en begendıgım ev bu
Emlak Ofisinden Satılık Daire 178.000 TL 90 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 104502992
ama ne kadar dusebılırler
bılmıyorum 150 bıraksalar :1::1::1::1:
ne olurkı sankı dımı

bunun parasını begendım balkonu olsaydı nede olmasın Emlak Ofisinden Satılık Daire 138.000 TL 90 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 87697041

Emlak Ofisinden Satılık Daire 135.000 TL 100 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 87697747
buda aynı sekılde

ERPAY GAYRİMENKULDEN SATILIK YÜKSEK GİRİŞ Satılık Daire Sultangazi Cumhuriyet #593117- Emlak Jet

ıste bunun fıyatı ıyı kose bına 2.elmiş
kapısını begenmedım
dolabının alt kapaklarını vısne ısterdıma ma nereden bulucam onuda :1:
fıkırlerını sunabılırmısın arkadasım

sımdı oncelıkle bızım oturdugumuz yerde sıfır evler hep emlakcılarda
sahıplerı varmı sahıplerı ınsaat fırmasıı bılemıcem ama cogu emlakcıda
aslında 2.el ıstemıyorum vurugu kırıgı vs dıye
hayatımda ılk kez kırada oturuyorum ve kendımı hıc alıstıramadım emanet gıbı hıssedıyrum sımdı acaba nıyetıne gırdık dıyemı yoksak ıra oldugunu bıldıgım ıcınmı bılemıyorum
suanda 2i..el bı ev buldum ama oda ılk ev satılırkenkı goruntuler var bına kose bası cadde uzerı
fıyatıda ıyıyanı alabılırız
kapı rengı ve dolabını begenmedım :)
acıkcası 15-20 bın 15-20 bındır
ben odaların skelını vs yada buyukluguyle derdım yok
ama o 15-20 bıne degısıklıgı yapabılırım
ve kaldıkı o martta baslanacak olan ev 5 ay surse ben kırad aoturmaya devam edıcem ve muhtıs sıkısıcam hem kredı hemde kıra oderken ha bırde o daırelerın fıyatları ne olur bılmıuyorum cunku 1.katları bıle 170 ten acıyolar..bızım 130 gecmememız lazım suanda
mesela 130 olan evı 120 aparlarmı bu bızım ısrarımıza fılanmı baglı :S
ayrıca emlakcı uzak bıze 4-5 ev gosterse bız bıttık :16::16::16::16:

san abıraz ev resmı gostereyım
en begendıgım ev bu
Emlak Ofisinden Satılık Daire 178.000 TL 90 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 104502992
ama ne kadar dusebılırler
bılmıyorum 150 bıraksalar :1::1::1::1:
ne olurkı sankı dımı

bunun parasını begendım balkonu olsaydı nede olmasın Emlak Ofisinden Satılık Daire 138.000 TL 90 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 87697041

Emlak Ofisinden Satılık Daire 135.000 TL 100 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 87697747
buda aynı sekılde

ERPAY GAYRİMENKULDEN SATILIK YÜKSEK GİRİŞ Satılık Daire Sultangazi Cumhuriyet #593117- Emlak Jet

ıste bunun fıyatı ıyı kose bına 2.elmiş
kapısını begenmedım
dolabının alt kapaklarını vısne ısterdıma ma nereden bulucam onuda :1:
fıkırlerını sunabılırmısın arkadasım

Çok pahalı gerçekten yaa :( sanırım biz istanbulda yaşasaydık hiç ev sahibi olamazdık.
Neyse.
1. si gerçekten içi güzel ama çok pahalı. 2+1 yüksek giriş daire 178 bin aklım ermiyor.

Ben 1. den sonra en çok 2. yi beğendim. balkonu var mı? bunun.

Aslına bakarsan içi çok önemli değil evin. Mevkisi ve ara kat falan olduktan sonra, ben inşaat olan bir daireyi bile alabilir tek odasında 1 yıl kalabilir zamanla diğer yerleri keyfime göre yaptırabilirdim :52::52: vallahide yapardım :) annelerimizde zamanında hep böyle ev sahibi olmuş :) ne var, Önemli olan konumu güzel olsun.
Semt nasıl bilmiyorum hiç istanbulu gerçekten sokağa çıktığında yaşanılabilecek bir yer umarım buralar.

Çok pahalı gerçekten yaa :( sanırım biz istanbulda yaşasaydık hiç ev sahibi olamazdık.
Neyse.
1. si gerçekten içi güzel ama çok pahalı. 2+1 yüksek giriş daire 178 bin aklım ermiyor.

Ben 1. den sonra en çok 2. yi beğendim. balkonu var mı? bunun.

Aslına bakarsan içi çok önemli değil evin. Mevkisi ve ara kat falan olduktan sonra, ben inşaat olan bir daireyi bile alabilir tek odasında 1 yıl kalabilir zamanla diğer yerleri keyfime göre yaptırabilirdim :52::52: vallahide yapardım :) annelerimizde zamanında hep böyle ev sahibi olmuş :) ne var, Önemli olan konumu güzel olsun.
Semt nasıl bilmiyorum hiç istanbulu gerçekten sokağa çıktığında yaşanılabilecek bir yer umarım buralar.

gelısmıs yerler degıl ama etrafıdna park dolu yanı gonul rahatlıgıyla cocugunu alıp cıkar gezersın ttrafıgı gurultusu yok ada gıbı dusun burayı canım
2.de balkn yok guzelım
sadece en sonuncuda balkon var orası 2.el

ay valal bende yaparım ama ınsaat bıle yok :)
evet eskıler ne ugraslar vermısler valla 4.daıre kose ben bugun gıdıp sorucam cunku ıcınde ev sahıbı oturuyor suanda o ılk elkı fotolar elbette belkı emlakcı bulasmadan olur cok heycanlıyım :16::16::16::16:

buarada ıstanbulda hep bu sekılde valla hatat azıcık merkezı 150 gırıs kat bıle bulanamıyor sıfır daırelerde:26:

gelısmıs yerler degıl ama etrafıdna park dolu yanı gonul rahatlıgıyla cocugunu alıp cıkar gezersın ttrafıgı gurultusu yok ada gıbı dusun burayı canım
2.de balkn yok guzelım
sadece en sonuncuda balkon var orası 2.el

ay valal bende yaparım ama ınsaat bıle yok :)
evet eskıler ne ugraslar vermısler valla 4.daıre kose ben bugun gıdıp sorucam cunku ıcınde ev sahıbı oturuyor suanda o ılk elkı fotolar elbette belkı emlakcı bulasmadan olur cok heycanlıyım :16::16::16::16:

buarada ıstanbulda hep bu sekılde valla hatat azıcık merkezı 150 gırıs kat bıle bulanamıyor sıfır daırelerde:26:

4. de güzel, hem balkonu olması da iyi en azından çamaşır vesaire asabilirsin.
Sor bakalım şimdiden hayırlısı olsun.
Bende evlenince kiraya çıktım, ayy gerçekten çok zor hele birde evde durmayıp çalışınca, otelde gibiymiş geliyor insana, ben kira öderken o parayı hibe ettiğimi düşünüyordum :))) halbuki adamın evini gaspetmişin :1::1:
bizim evimizde 2+1 bir, site içerisinde+çocuk parklı, 5. kat. 17 mt2+küçük balkonlu :) 100.000 TL şuanda :) semt ahım şahım değil ama kötüde değil :) yok yok ben istanbul da yapamazmışım, Ayy büyük konuşuyorum Allah düşürürmüş :52:

4. de güzel, hem balkonu olması da iyi en azından çamaşır vesaire asabilirsin.
Sor bakalım şimdiden hayırlısı olsun.
Bende evlenince kiraya çıktım, ayy gerçekten çok zor hele birde evde durmayıp çalışınca, otelde gibiymiş geliyor insana, ben kira öderken o parayı hibe ettiğimi düşünüyordum :))) halbuki adamın evini gaspetmişin :1::1:
bizim evimizde 2+1 bir, site içerisinde+çocuk parklı, 5. kat. 17 mt2+küçük balkonlu :) 100.000 TL şuanda :) semt ahım şahım değil ama kötüde değil :) yok yok ben istanbul da yapamazmışım, Ayy büyük konuşuyorum Allah düşürürmüş :52:

kac lıra kredı cekmıstınız ya soylemıstım ama unuttum
cocugun varmı
benım balkonum(sahıplendım) da kucuktur herhalde camasırı gecıyorum dıcemde dıger cehpeler caddeye bakıyor dısarı camasır sallandıramam :D ama dısarı demırle olan camasırlar da cabuk kuruyor balkonuda on caddeye bakıyor gıdıp kapısını calıcam ıcınde oturanların ınsallah temız kullanmıslardır
1350 bın 120 bıne alsam
ohooo gobek atarım :16::16::16::16::16::16:
evımı normalde cok sevıyodum ama ev bakamaya baslayınca evım bı cok evden guzel olmasıan ragmen sogudum :27: albumumde resımlerı var gormusundur

kac lıra kredı cekmıstınız ya soylemıstım ama unuttum
cocugun varmı
benım balkonum(sahıplendım) da kucuktur herhalde camasırı gecıyorum dıcemde dıger cehpeler caddeye bakıyor dısarı camasır sallandıramam :D ama dısarı demırle olan camasırlar da cabuk kuruyor balkonuda on caddeye bakıyor gıdıp kapısını calıcam ıcınde oturanların ınsallah temız kullanmıslardır
1350 bın 120 bıne alsam
ohooo gobek atarım :16::16::16::16::16::16:
evımı normalde cok sevıyodum ama ev bakamaya baslayınca evım bı cok evden guzel olmasıan ragmen sogudum :27: albumumde resımlerı var gormusundur

Canım profiline bakmıştım ama arkadaş olmadığımız için sanırım fotolarını göremedim.
Biz evi aldığımızda 82 bine aldık 1,5 yıl öce arsadan girdik yani. Benimde 26 aylık kızım var :)
Ben bile merak ettim inan. Git bi bakta yarın yazarsın. Ama kötü bir semtten iyi, sıfır bir ev almaktansa, iyi bir semtten 1. kat bir ev almak daha mantıklı. Niye asamıcan dışarı çamaşır :) ben asardım her şekilde :) çünkü hiç sevmiyorum evde çamaşır kokusunu şimdi asıyorum mecburiyetten havalar soğuk çabuk kurusun diye ama sevmiyorum yaa...
O kurutmalıklardan bende de var a101 den aldım yeni :9: çok kullanışlı.
İnşallah gönlünüze göre bir ev bulabilirsiniz.

Canım profiline bakmıştım ama arkadaş olmadığımız için sanırım fotolarını göremedim.
Biz evi aldığımızda 82 bine aldık 1,5 yıl öce arsadan girdik yani. Benimde 26 aylık kızım var :)
Ben bile merak ettim inan. Git bi bakta yarın yazarsın. Ama kötü bir semtten iyi, sıfır bir ev almaktansa, iyi bir semtten 1. kat bir ev almak daha mantıklı. Niye asamıcan dışarı çamaşır :) ben asardım her şekilde :) çünkü hiç sevmiyorum evde çamaşır kokusunu şimdi asıyorum mecburiyetten havalar soğuk çabuk kurusun diye ama sevmiyorum yaa...
O kurutmalıklardan bende de var a101 den aldım yeni :9: çok kullanışlı.
İnşallah gönlünüze göre bir ev bulabilirsiniz.

sımdı ekledım senı gorebılırsın canım
oh cok ıyı be canım ah ah bızde 90000 kredı ceksek 80 ayda odesek ne ıyı olacak :)
balkon ıcındekı camasır da zor kuruyor
benım aparatım sabıt duvara sımdıkı daıremın balkonu yok camdan asıyorum dısarı gordu cok cabuk kuruyor
buarada evde kurutmak ıstemem camasır
balkon ıyı oldu ya bı hava alınır bısey olur
eve kendımın gozuyle bakıyorum
yarın haber verırım canım cok tesekkur ederım

sımdı ekledım senı gorebılırsın canım
oh cok ıyı be canım ah ah bızde 90000 kredı ceksek 80 ayda odesek ne ıyı olacak :)
balkon ıcındekı camasır da zor kuruyor
benım aparatım sabıt duvara sımdıkı daıremın balkonu yok camdan asıyorum dısarı gordu cok cabuk kuruyor
buarada evde kurutmak ıstemem camasır
balkon ıyı oldu ya bı hava alınır bısey olur
eve kendımın gozuyle bakıyorum
yarın haber verırım canım cok tesekkur ederım

ne kadar kredi çektiniz demişsin :) yazmamışım canım. 75 çektik biz başka borçlarda vardı :)
Evet balkon çok önemli. Bizim balkon salon kadar ileride cam kapatmayı düşünüyorum yemek odası yapıcam. Bizde balkonda otururuz diye öldük bittik :) ama hiç oturamadık çünkü evimizin etrafı yeşillik o kadar çok sivri varki anlatamam hiç ama hiç duramadık koca yaz balkonda :)) seneye Allah kerim artık.
Senin eşyaların çok şık. Kendi evine eminim çok yakışır.
Hadi bakalım güzel haberler inşallah :))

Canım sen 4.cü eve ikinci el demişisn ilanda da öyle yazıyor ama o ev 2.el değilki..Daha mutfak dolaplarının poşeti duruyor kapısı öyle doğramalar dersen hala etiketli..Sanırım emlakçılar yanlış yazdı sıfır ev orası banyosu bile hala çimentolu 2.el ev böyle olmaz..

Back