- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
Arkadaşlar biz de nişanlımla ev bakıyoruz ve kredi araştırmasındayız ama ben hiç mi hiç anlamıyorum bu kredi işinden, çok karışık geliyor bana... Bir tanıdığımız falan da yok.
Yazılanları az çok okudum, haziranda evleneceğiz inş, o zamana kadar bekleyelim mi krediyi çekelim mi? hangi banka daha güvenilir? hangisinin faiz oranı düşük? :18:
Bu konularda yardımcı olursanız bir hayır duamı alacaksınız:)
Şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben.. Gelelim sorunuza içinize sinen bir ev bulduğunuzda bence beklemenin anlamı yok nasılsa faziler düştükçe yapılandırma şansınız hep var ama ev çok çevremde diyorsanızda en azından Aralık ayını bekleyin tüm bankalar kotalarını doldurmak için yeni yıla girerken faiz indirimi yaparlar tüm bankaları dolaşıp yazılı teklif alın ve kafanıza yatana başvuru yapın aldığınız o yazılı teklifleride bankaları birbirine kırdırmak için kullanırsınız ve emin olun ki 2 puan bile fark ediyor bu da 10 yılda 2000 TL gibi bir paranın cebinize kalması demektir..Hangi banka güvenilir sorusunada kısaca cevap vereyim ismi bilindik ve büyük 5 banka var zaten Türkiyede mama benim şahsi fikrim her zaman devlet bankasından kullanmanız krediyi diğerleri oranı az gösterir ama ıvırı zıvırı çoktur kredi kartı kullanımı yada hesap işletim ücreti ister ama devlet bankalrında bu yoktur..Ben Halkbankasını tercih etmenizi öneririm..