- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
100.000 tl 120 ay vadeli 0,76 ile akbank' tan olumlu sonuc geldi. Ekspertiz asamasindayiz umarim bi aksilik cikmaz.
Aylık ödemesi ne kadar olacak??
Sevcan bu durumda benim kredi epey bir yüksek kalıyor değil mi?
Ama yapacak birşey yok nasip böyleymiş.
dur bir 10 dakika geçsin...
Bana da mesaj atar mısınız acaba..
Kızlar şok oldum.... teb ile görüştüm0,92 nin altına düşmüyor yapılandırmada.
Birde hesapladı 3.000 tl karınız var 1500 TL %2 lik cezanızı ödüceksiniz 1500 TL karınız olur dedi :))) ayyyyy koptum yaaa.....
Bende dedim ki ben 0,74 oran aldım vakıfbanktan tabi şok vaziyetteyim. Eee tamam o zaman yollayalım sizi Vakıfbanka dedi. Tamam dedim 10 gün sonra uğrarım bankaya.
Sanırım blöf sandı. AMA YANDI. ehe ehe ehe....
Ben İstanbul'dayım ama fikir açısından iyi oldu saolun..Bende oran aldıkça paylaşıırm kimse bankalardan zengin değil sonuçta..
Bizde burada okuyunca kendi bankamıza sorduk hemen düşmezler dedi atıyorum 1000 lira ödüyorsanız 990'a düşerler dedi. Biz ondan vazgeçtik aslında biz maaşları vakıfbanktan alıyoruz sormam lazım ama içimden bir ses boşver diyor.
bende ilk kez aradım oran için şok oldum :)))
Yazıktır günahtır, hiç Allahtan korkularıda kalmamış... Kendi anaları bacıları gelse hiç düşünmeden seferber olurlar ama... Allahım bir an önce yakamızı kurtarsın çok sinir oldum vallahi.
Siz yeniden yapılandırma yapmışmıydınız???
Aylık ödemesi ne kadar olacak??
Sevcan bu durumda benim kredi epey bir yüksek kalıyor değil mi?
Ama yapacak birşey yok nasip böyleymiş.
Hayırlı uğurulu olsun. Allah güle güle oturmayı nasip etsin.
çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için.
çektiği kredinin 2 seneden fazla vadesi kalmışsa, 10 puan civarı bi faiz oranı düşüşü varsa kredi refinansmanı çok mantıklı. aynı şube masraf almaz, yada 500 tl gibi cuzi bişi alır. farklı banka masraf alır 1500-2500 arasında değişir. %2 de erken kapama cezası ödenir. ancak 10 bin karınız olacakken başka banka masraf alıyor die yapılandırmaktan vazgeçmek de akıl karı diil.
78 bin çektim. 0,93. 1 sene ödedim. yapılandırdım 0,80. 500 tl masraf ödedim 1 sene vade kısalttım ödemelerim değişmedi. 10.000 karım var. bütün giderler, erken kapatma cezası falan çıktıktan sonra karım 10 bin lira. yapılandırmak için önemli bi dönem değerlendirin derim. 1 senede daha önce bitecek borcum.
blöf sanmazlar canım bankaların ilginç bir politikası bu.HSBC aynısını yaptı bize.kıllarını bile kıpırdatmadılar.ancak borcumuzu gösterir yazıyı alırken sıkıntı yaşadık.444 lü numaraları filana rayıp pek çoğuyla da kavga etti.2 saat içinde verdiler yazıyı:))sen çekerken faiz neydi.0,92 çok çok yüksek.HSBC bize 0,820,84 gibi bişey önermişti.önermek te değil de bizde faizler bu diye.bence hiç durma değiştir bankanı.Kızlar şok oldum.... teb ile görüştüm0,92 nin altına düşmüyor yapılandırmada.
Birde hesapladı 3.000 tl karınız var 1500 TL %2 lik cezanızı ödüceksiniz 1500 TL karınız olur dedi :))) ayyyyy koptum yaaa.....
Bende dedim ki ben 0,74 oran aldım vakıfbanktan tabi şok vaziyetteyim. Eee tamam o zaman yollayalım sizi Vakıfbanka dedi. Tamam dedim 10 gün sonra uğrarım bankaya.
Sanırım blöf sandı. AMA YANDI. ehe ehe ehe....
aynen katılıyorum ben de.bütün masraflarımızı düşüp net kara bakarsak iyi olur.uğraşmaya değer.çektiği kredinin 2 seneden fazla vadesi kalmışsa, 10 puan civarı bi faiz oranı düşüşü varsa kredi refinansmanı çok mantıklı. aynı şube masraf almaz, yada 500 tl gibi cuzi bişi alır. farklı banka masraf alır 1500-2500 arasında değişir. %2 de erken kapama cezası ödenir. ancak 10 bin karınız olacakken başka banka masraf alıyor die yapılandırmaktan vazgeçmek de akıl karı diil.
78 bin çektim. 0,93. 1 sene ödedim. yapılandırdım 0,80. 500 tl masraf ödedim 1 sene vade kısalttım ödemelerim değişmedi. 10.000 karım var. bütün giderler, erken kapatma cezası falan çıktıktan sonra karım 10 bin lira. yapılandırmak için önemli bi dönem değerlendirin derim. 1 senede daha önce bitecek borcum.
hiç böyle bişey denmemişti bize.ilginç geldi doğrusudüzenli takip ederim burayı benimde bi sorum olacak.
bizde ziraatten kredi çekicez (oranları düşükse) yanlız krediyi benim adıma çekip,eşimi ek gelir göstericez.eşim başka bi bankayla görüşmüş.demişki bankacı arkadaş eşiniz kredi kartı kullanmıyorsa ev kredisi zor çıkar.ne olacak peki ben kredi kartı kullanmıyorum.kredi çıkmaz mı bana.
düzenli takip ederim burayı benimde bi sorum olacak.
bizde ziraatten kredi çekicez (oranları düşükse) yanlız krediyi benim adıma çekip,eşimi ek gelir göstericez.eşim başka bi bankayla görüşmüş.demişki bankacı arkadaş eşiniz kredi kartı kullanmıyorsa ev kredisi zor çıkar.ne olacak peki ben kredi kartı kullanmıyorum.kredi çıkmaz mı bana.
düzenli takip ederim burayı benimde bi sorum olacak.
blöf sanmazlar canım bankaların ilginç bir politikası bu.HSBC aynısını yaptı bize.kıllarını bile kıpırdatmadılar.ancak borcumuzu gösterir yazıyı alırken sıkıntı yaşadık.444 lü numaraları filana rayıp pek çoğuyla da kavga etti.2 saat içinde verdiler yazıyı:))sen çekerken faiz neydi.0,92 çok çok yüksek.HSBC bize 0,820,84 gibi bişey önermişti.önermek te değil de bizde faizler bu diye.bence hiç durma değiştir bankanı.
aynen katılıyorum ben de.bütün masraflarımızı düşüp net kara bakarsak iyi olur.uğraşmaya değer.
hiç böyle bişey denmemişti bize.ilginç geldi doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?