- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
Vakıfbank 0,74 oran veriyor. İnterneti hemen güncellemiyor sanırım bankalar.
millet gemiciği çiftledi biz 2 gözlü bi ev alamıyoruz yaa, en güzel zamanlarımız borç ödeyerek geçiyo, istiyorumki çocuğum olursa ben bakayım 2 sene, bi yandanda diyorum kredi tek maaşla nasıl ödenecek, şu an şark görevi için batmandayız, ankaradan ev alsak hemen kiraya versek diyorum ama iyi bi ev 200den aşağı değil içini yaptırsan 250 falan de, offffffff
biz geçen sene kasım ayında konut kredisi ve konut destek kredisi çekmiştik... konut için 0,94 faiz oranıyla 90 bin, konut destek için 0,96 faiz oranıyla 45 bin çekmiştik. eğer 0,74 veren banka varsa, bizim için refinansman mantıklı sanıyorum.çünkü 0,2 puandan azı mantıklı olmuyormuş... bankaları arayıp, kredimi yapılandırmak istediğimi söyleyerek mi faiz teklifi alacağım?
biz geçen sene kasım ayında konut kredisi ve konut destek kredisi çekmiştik... konut için 0,94 faiz oranıyla 90 bin, konut destek için 0,96 faiz oranıyla 45 bin çekmiştik. eğer 0,74 veren banka varsa, bizim için refinansman mantıklı sanıyorum.çünkü 0,2 puandan azı mantıklı olmuyormuş... bankaları arayıp, kredimi yapılandırmak istediğimi söyleyerek mi faiz teklifi alacağım?
güzelim yaşım 27 çocuğuda çok ertelemek istemiyorum aslında, babamda sağolsun hep destektir Allah hepimizi feraha çıkarsın ne diyim, zor işler
Ankarada da bu kadar pahalımı evler yaa.. Oyy Bursanın gözünü seveyim...
Buradada pahalı evler ama semtten semte fark ediyor. Bizde fazla coşmadık vallahi.
Aslında bizlere cesaret gerekli. Bizde yıllarca ödeyemeyiz dedik durduk çocuk olunca aklımız başımıza geldi. Bu arada sizin tek maaşımız bizim 2 maaşımızdan fazladır muhtemelene birde çocuk birde başka borçlarda ekleniyor. Ne biliyim yaa herkesin deyimiyle sanırım Allah yardım ediyor...
konut destek kredisi de ne oluyorki ilk defa duydum...onunda faiz oranları nasıl acaba? biz habire ihtiyaç kredisi alıyoz birini kapatıp diğeri açılıyor hemde yüksek faizlerle
Maaş konusunu hiç açmayalım. ben söyleyince "nasıl geçiniyosunuz" diyen bile oldu
:84::84::84:
Deseydin soğan ekmek yiyoruz
0,74 ü kaç yıl vade için vermiş canım.miktar nedir şehir neresi??
biz erken kapatma cezasını elden vermiyoruz.çekeceğimiz krediye dahil.keşke elimizde olsa ama yok.başka borçlar var.şu an çıkan masraflar bile zorluyor.
ne yapalım kendi yağımızla kavruluyoruz.ben 5 sene toki konutlarında oturdum.5 senedir ödüyorum borç zaten.şimdi de 8 yılı 5 yıla düşürürsem 5 yılda inşallah bitecek.
bana aileden gelen bir yardım yok.kendi çabalarımla yapıyorum herşeyi.ilerde de ev filan kalmayacak.kendi emeğimizle evimizi alabilmek te önemli.yeter ki sağlıklarımız yerinde olsun.
Canım bu konuyla ilgili özel mesaj gönderdim sana, umarım ulaşmıştır.
Canım bu konuyla ilgili özel mesaj gönderdim sana, umarım ulaşmıştır.
kızlar ziraatin %0.82 diyo faiz oranına düşük mü yüksek mi bu oran, hiç bilmiyorum azcık kulağıma fısıldayın bişeyler
akbank 0.76 ve suan en dusuk akbank..aılemde kredı cektı ev ıcın ve 17 aralık ta basvurdular....bırde onu arastır ıstersen. bızım tanıdık emlakcı var adam ısını cok ıyı bılıyo.en dusuk akbank oldugu ıcın bızı ona yonlendırdı.
sağol canım benim babamda emlakçı, aslında hisseli bi daire var %14 hisseside babamın bu daire mahkemelik olucak muhtemelen ve ucuza satılacak babam bizim almamızı istiyo, ucuza alıp ilerde belki 50000 kar edeceğin bi daire, çünkü metro falan gelicek seneye, babamda anlar bu işlerden ama bende cesaret yok sanırım, millet çifter çifter kredi çekiyo biz 2 memur bi krediyi çekemedik
cesaret ısı bırasda..bazen degerlenmez dedıgın yer o kadar prım yapıyokı sasırıyosun..
benım annemde bı arsa aldı ama benım dedıgım yerde alsaydı 5 sene once 3 daıre verıyodu mutahıt..
şans ışi ama çift kısı calısıyosan korkma bence.
bı tanıdıgım tek kısı calısıyo veıkı cocugu var ve asgarı ucretle calısıyo ev aldı..
yanı cesaretı olan rısk alabılıyo.
doğru diyosun, benim şansım hem maddi hem manevi olarak babam, sıkıştığınız yerde ben destek olurum diyo, olurda, ama eşim mahçup hissedermi kendini diye çekiniyorum, çok ince düşünmeyip ya bismillah demek lazım galiba
100.000 tl 120 ay vadeli 0,76 ile akbank' tan olumlu sonuc geldi. Ekspertiz asamasindayiz umarim bi aksilik cikmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?