• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konut kredisi yeniden yapılandırma.

günaydınlar... kızlar eşimi kandırdım. dedim bak vakıfbank bukadar düşürmüş faizi git konuş bakalım. bide akbank bana dün msj atmış 91.300 tl krediniz hazır diye:35: ama kaç faizden olur bilemiyorum yarın eşim onunlada konuşucak. alıcaz dökumanları elimize ziraat bankasına gidicez. dicez bu bankalar bize bu kadar faize kadar düştü siz ne yapabilirsiniz. eğer bizi kaybetmek istemiyorlarsa düşerler ha eğer inemeyiz derlerse kendileri bilir geçiveririm vakıfbanka olur biter:21:

Hadi hayırlısı bakalım hangisi karlı olursa o şekilde geçiş yapın canım...
Güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Bu arada bizim aldığımız daire sıfır, yani çoğu kişi bizimle beraber, konut kredisiyle almış. Şimdi herkes bizi bekliyor biz ok diyeceğiz tüm komşular beraber gidicez yapılandırmaya :)
Allahım daha da düşsün inşallah...... :32::32::32:

günaydınlar... kızlar eşimi kandırdım. dedim bak vakıfbank bukadar düşürmüş faizi git konuş bakalım. bide akbank bana dün msj atmış 91.300 tl krediniz hazır diye:35: ama kaç faizden olur bilemiyorum yarın eşim onunlada konuşucak. alıcaz dökumanları elimize ziraat bankasına gidicez. dicez bu bankalar bize bu kadar faize kadar düştü siz ne yapabilirsiniz. eğer bizi kaybetmek istemiyorlarsa düşerler ha eğer inemeyiz derlerse kendileri bilir geçiveririm vakıfbanka olur biter:21:

cnm bızım senle kredı oranlarımız hemen hemen aynıydı vakıfbank baya dustumu kredıler oraya gecınce kar edıyormuyuz benı aydınlatırsan sevınırm bende geceyım oraya

cnm bızım senle kredı oranlarımız hemen hemen aynıydı vakıfbank baya dustumu kredıler oraya gecınce kar edıyormuyuz benı aydınlatırsan sevınırm bende geceyım oraya

Kızlar şimdi telde vakıfbankın burdaki şube müdürü ile görüştüm. bir abim aracı oldu şube müdürünün ev sahibiymiş. neyse aradık müdürü dedim ben ziraatten kredi çektim 70000 lira 2 senedir ödüyoruz 61000 lira ana paramız kalmış size geçersek faiz oranlarınız nasıl 0-60 ay arası 0,74 :52: 60-120 ay arası 0,76 dedi.senin 60000 liran kalmış 1200 lira ziraate ceza ödersin dedi.biz burdan madem tanıdıksın dosya parası almayız sadece expertis parası alırız dedi. bende dedim yarın geleyim karşılıklı görüşelim. aracı olan abi benimde slmımı söyle 1-2 puan daha insiyatifini kullanabilir dedi. 0,72 bile olsa süper olur:53: bakalım yarın gidip görüşücem. he telde konuştuktan sonra ziraat bankasını aradım ama benimle muhatap olan hanım yokmuş 15 dk sonra gelir dediler. şimdi orayı arayıp yemi atmayı düşünüyorum. dicem böyle böyle siz bana ne güzellik yaparsınız? bakalım ne olacak kızlar gelişme oldukça yazıcam buraya. Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Son düzenleme:
Kızlar şimdi telde vakıfbankın burdaki şube müdürü ile görüştüm. bir abim aracı oldu şube müdürünün ev sahibiymiş. neyse aradık müdürü dedim ben ziraatten kredi çektim 70000 lira 2 senedir ödüyoruz 61000 lira ana paramız kalmış size geçersek faiz oranlarınız nasıl 0-60 ay arası 0,74 :52: 60-120 ay arası 0,76 dedi.senin 60000 liran kalmış 1200 lira ziraate ceza ödersin dedi.biz burdan madem tanıdıksın dosya parası almayız sadece expertis parası alırız dedi. bende dedim yarın geleyim karşılıklı görüşelim. aracı olan abi benimde slmımı söyle 1-2 puan daha insiyatifini kullanabilir dedi. 0,72 bile olsa süper olur:53: bakalım yarın gidip görüşücem. he telde konuştuktan sonra ziraat bankasını aradım ama benimle muhatap olan hanım yokmuş 15 dk sonra gelir dediler. şimdi orayı arayıp yemi atmayı düşünüyorum. dicem böyle böyle siz bana ne güzellik yaparsınız? bakalım ne olacak kızlar gelişme oldukça yazıcam buraya. Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Ayy canım ya... Çok güzel haber bu :))) bence hemen geçin. Bursadaki bankada tanıdkları yokmuymuş :((( bizede bi güzellik yapıp hayır duamızı alsalar :27:

bu faız oranları ile gore degısıyormu acaba bızede oyle kalaylık yaparlarmı kı ınsalah olur cnm 1 yıl bıle dusse nekadar ne guzel olur bende burda tel acsam bankaya telde bılgı verıyorlarmı bılgı alabılırmıyım

bu faız oranları ile gore degısıyormu acaba bızede oyle kalaylık yaparlarmı kı ınsalah olur cnm 1 yıl bıle dusse nekadar ne guzel olur bende burda tel acsam bankaya telde bılgı verıyorlarmı bılgı alabılırmıyım

ile göre değişip değişmediğini bilmiyorum.
Telefonda bilgi veriyorlar evet.
ararsan aman arkadaşım rengini belli etme, yüksek oran verirse taşıcam falan deme. Kök söktürürler sonra.

Son düzenleme:
ile göre değişip değişmediğini bilmiyorum.
Telefonda bilgi veriyorlar evet.
ararsan aman arkadaşım rengini belli etme, yüksek oran verirse taşıcam falan deme. Kök söktürürler sonra.

cnm sen hesaplıyordun ya 0,72 olunca nekadar kar ederım tasımaya degermı bır bakarmısın 75000 cektım 27 ay odedım 0,83 den cekmıstım

Selam kızlar seri bi şekilde okuyorum malum arada çalışarak, Allah hepimize ödeme kolaylığı versin :)

Bide bana fikir verseniz...

Nisan ayında 78,800 TL 120 ay vadeli Akbanktan çektik, aylık ödeme 1.134 TL, %1,01 faizle
Bugün tlf görüştüm %0,82 için müdürlüğe teklifte bulunalım dedi...
1500 tl ceza dedi... Yaklaşık kar ne olur?

İşyerinden izin alıpta yüzyüze görüşmeye gidemiyorum tlf çok bilgi vermiyor, bide yapılandırdığımızda aylık ödeme tutarından düşmeden 120 aydan düşüş oluyor mu?

Beni aydınlatır mısınız

Taksit Tutarı 1.304,11
Geri Ödenecek Toplam Tutar 78.246,60
Faiz Oranı(%) 0,74

Taksit Tutarı 1.296,80
Geri Ödenecek Toplam Tutar 77.808,00
Faiz Oranı(%) 0,72

böyle canım.

Allah razı olsun canım. iyiymiş ya. şimdi ziraat bankasındaki hanımı aradım. dedim böyle böyle faizler düştümü? o da dedi ben bireysel kredilere bakmıyorum ama faziler düşüyor dedi öğrenip seni arattırıcam dedi. bende dedimki vakıfbank 0,74 hatta 0,72 bile olabilir dedim. bana ne masraf alacaklarmış diye sordu bende bi masrafı yok dedim sadece expertis parası. eğer bana bi güzellik yapıp 0,74 ten yapılandırırsanız sizin bankanızda kalıcam ha eğer olmassa banka değiştiricem dedim. o da ben arkadaşla konuşayım dönücem dedi telefonumu aldı. kızlar inşallah düşerde 1200 ceza masrafı ödemem....

93 ay cnm ama hanı duser aylık 1000 oderım yıldan keserım yanı aylık odemem 1000 gecmeden yıldan dusme olayı nasıl olur

Anladım canım şimdi şöyle.

64.000 kalan ana paranız.

84 ay kullanırsan.
Taksit Tutarı 1.018,05
Geri Ödenecek Toplam Tutar 85.516,20
Faiz Oranı(%) 0,72

Karınızda 6.400-1280(ceza)=5204 TL olur.

Anladım canım şimdi şöyle.

64.000 kalan ana paranız.

84 ay kullanırsan.
Taksit Tutarı 1.018,05
Geri Ödenecek Toplam Tutar 85.516,20
Faiz Oranı(%) 0,72

Karınızda 6.400-1280(ceza)=5204 TL olur.

cnm ya ben anlamıyorum bu konulardanda sımdı 84 ay odemelı yaparsam benım kredıden hem 8 aylık sılınme hemde 5204tl lık bır karımmı olacak

Selam kızlar seri bi şekilde okuyorum malum arada çalışarak, Allah hepimize ödeme kolaylığı versin :)

Bide bana fikir verseniz...

Nisan ayında 78,800 TL 120 ay vadeli Akbanktan çektik, aylık ödeme 1.134 TL, %1,01 faizle
Bugün tlf görüştüm %0,82 için müdürlüğe teklifte bulunalım dedi...
1500 tl ceza dedi... Yaklaşık kar ne olur?

İşyerinden izin alıpta yüzyüze görüşmeye gidemiyorum tlf çok bilgi vermiyor, bide yapılandırdığımızda aylık ödeme tutarından düşmeden 120 aydan düşüş oluyor mu?

Beni aydınlatır mısınız

Vayy anasını arkadaş bize verilen orana bak size verilen orana bak.
Yok yok biz insan değiliz........ :47::47::47:

Maaşınıza istinaden istediğiniz vadede yapılandırabiliyorsunuz.

8 taksit ödediğinizi varsayarak hesap yaptım

108 ay vadede.
Taksit Tutarı 1.063,41
Geri Ödenecek Toplam Tutar 114.848,28
Faiz Oranı(%) 0,82

kar 10.800 tl.

Back