- 25 Aralık 2010
- 426
- 50
- 118
- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
arkadaşlar bizde halk banktan 1.01 den çekmiştik 7 ay önce . geçen gün bankaya gittim faizi öğrenmeye. orada bize krediyi veren müdür yardımcısı bayan dedi ki şuan faizler 0,81 filan size de 0,91 den filan olur dedi. nasıl yani dedim. yapılandırma yapanlara o andaki kurdan verilmiyormu dedim. hayır dedi bu her bankada böyledir biraz daha üstünden verilir dedi.
bu doğrumu ?
arkadaşlar bizde halk banktan 1.01 den çekmiştik 7 ay önce . geçen gün bankaya gittim faizi öğrenmeye. orada bize krediyi veren müdür yardımcısı bayan dedi ki şuan faizler 0,81 filan size de 0,91 den filan olur dedi. nasıl yani dedim. yapılandırma yapanlara o andaki kurdan verilmiyormu dedim. hayır dedi bu her bankada böyledir biraz daha üstünden verilir dedi.
bu doğrumu ?
özür ne demek , est. :) tutarı yazdım sanıodum. bu arada bizim faiz oranı 0.82 yada 0.83 galiba. taksitlerimiz 1387 çünkü. nette baktım 0.86 olunca daha yüksek taksit oluyor
toplam 129 bin çektik 1.20 faizle 12 ay ödedik 60 ayımız kaldı. 72 aylık çekmştik.
bizimkinide hesaplayabilir misiniz
iyi günlerde oturun evinizde.
kalan ana paranız 114.500 tl toplam borcunuz ise 161.000 tl.
114.500. tl yi 0.78 oran ile 48 ay vade kullanırsanız. aylık ödemeniz 2.868 tl olur. toplam karınız da 25.700 tlolur :)))
60 ay kullanırsanız aylık 2400 tl ödersiniz 15000 tl de karınız olur.
teşekkür ederim çok sağol şimdi en düşük faiz oranını hangi banka veriyor onu bulmak kalıyor. ocak ödemesini de yapıp sonrasında yapılandırırız galiba biz de
geçen hafta en düşük 0,79 ile vakıfbanktı. Hayırlısı olsun sonucuda yazarsanız seviniriz :)
tabi yazarım bizim bir arkadaş akbanktan 0.75 ile anlaşmış bi gidip kponuşmak gerek. ama seneyi kısaltsak mı yoksa 60 ay olarak devam mı etsek bilemedim.
arkadaşlar bizde halk banktan 1.01 den çekmiştik 7 ay önce . Geçen gün bankaya gittim faizi öğrenmeye. Orada bize krediyi veren müdür yardımcısı bayan dedi ki şuan faizler 0,81 filan size de 0,91 den filan olur dedi. Nasıl yani dedim. Yapılandırma yapanlara o andaki kurdan verilmiyormu dedim. Hayır dedi bu her bankada böyledir biraz daha üstünden verilir dedi.
Bu doğrumu ?
merhaba arkadaslar çok faydalı bir konu olmuş.
yaklasık 3 ay önce ev almaya karar vermiştik.ancak herşeyin ucu ucuna yetmesi bir de evdeki tadilat nedeniyle gözümüz korktu ve vazgectik.o zmn ykb eşime özel krediyle 0,89 oranıyla veriyordu.ancak su an görüyorum ki oranlar daha da düşmüş.sizce bu fırsat birdaha elegecmez deyip depremden önce yapılmış 15-20 yıllık eski bir ev mi almalıyım.ayrıca baktıgım ev ailemin yan blogu..bir taraftanda güvenli oldugunu dusunuyoruz..sonucta onlar da orda yasıyor..yoksa 0 ev için beklemeli miyiz..ama gelen para gidiyo ne zaman alacagımız belli değil..nolur bana bi akıl vein kafam cok karısık..
bu arada bursa da yasıyorum.körfezde..alacagım ev deprem bölgesinde..10 katlı bir bina..su an devlet o bölgeye 5-6 kattan fazla vermiyor..
birşey daha..kentsel dönüşüm hakkında bilginiz var mı?çünkü bizim yasadıgımız bölgedeki bütün depremden önceki evlerin yıkılacagı söyleniyor.almayı dusundugumuz evde dahil..
o nasıl bişidir ya?0,98 den çektim. Faizler 0,80 di bankamda. Bana 0,81 den verdi. Sadece 1 puan fazla yapılandırdığım için. 10 puanlık bi fark çok çok saçma geldi. Başka bankadan yapılandırmak senin için çok mantıklı olur öyleyse 1,01 çok yüksek bi oran özel banklara 20 puana kadar düşürecektir.
Arkadaşlar VAKIFBANK ORANINI 0,74 E DÜŞÜRMÜŞ.
Eniştemin arkadaşı dün ev almışta...
Herkes harıl harıl ev alıyor. Allah her isteyene nasip etsin.
Allahım oranlar daha da düşsün
Allahım oranlar daha da düşsün[/QUOTE)
sevcancım bu faiz oranı sıfırdan alanlar içinmi yoksa yapılandıranlar içinmi acaba? bizim ziraatte bi türlü düşmüyo kredi. şeytan diyo başka bankaya git....
Allahım oranlar daha da düşsün
sevcan merhaba
biz 2011 haziran ayı ilk taksidi olmak üzere 100.000 çekerek evimizi aldık.
0,79 dan.
bizim yapılandırmadan kar etmemiz için faizlerin kaça düşmesi lazım.
48 ay çektik.
2.511 lira aylık ödememiz.
Çok iyi bir oran gerçekten..Kaç ay vade acaba öğrenebilir miyim..
Allahım oranlar daha da düşsün[/QUOTE)
sevcancım bu faiz oranı sıfırdan alanlar içinmi yoksa yapılandıranlar içinmi acaba? bizim ziraatte bi türlü düşmüyo kredi. şeytan diyo başka bankaya git....
Canım sıfırdan alanlar için. Fakat 1500 TL dosya masrafı varmış Şahsen taşımayı düşünüyorum.
Hadi yaaa. uffff dosya masrafı almasalar bankamı değiştirirdim hemen. hangi şubede düşmüş acaba. çünkü şubeden şubeye değişiyor oranlar.
AMİNNNNNNNN.....
1500 tlymiş dosya masrafı. Karlı olacaksa ben taşıyacağım kredimi. Birde bankadan bankaya değişiyordur. Şubeden şubeye sanmıyorum değişeceğini.
Canım sıfırdan alanlar için. Fakat 1500 TL dosya masrafı varmış Şahsen taşımayı düşünüyorum.
1500 tlymiş dosya masrafı. Karlı olacaksa ben taşıyacağım kredimi. Birde bankadan bankaya değişiyordur. Şubeden şubeye sanmıyorum değişeceğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?