- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Temmuz ayinda 160bin cektik konut kredisi. Krediye basvurdugumuzda oran 0.95ti. Kredi onaylanana kadar 1hafta gecti ve 0.96dan aldık krediyi cuma gunuydu. Eger pazartesine onaylansaydi 0.98den olacakti. 160 bin cektik 120 ay oduyecez ve 110bin faiz geldi, siz kac aylık cekeceksinizarkadaşlar 2/3 hafta içinde k.k. çekebiliriz. oranlar 1 in üzerinde..
konut kredilerini çekerken bu oranları biraz iyileştirebildiniz mi.yani size özel bir oran yapılabiliyor muu??
150-000 e 50-000 den fazla faiz alıyorlar ya
1 sene önce 0,89 dan 50 bin çektik biz. Değişiyor bankacı bize kişiye göre bile değişiyor dedi.daha önceki evimi vade farksiz taksitle aldım inşaat şirketi taksıtlendirdi 5 yıl vade ile.tabii böyle bileyde aman güvenilir şirket olsun bir dairemi aşdım diğerini kücük bir şirketten aldık senetler bitti ev hala bitmediarkadaşlar 2/3 hafta içinde k.k. çekebiliriz. oranlar 1 in üzerinde..
konut kredilerini çekerken bu oranları biraz iyileştirebildiniz mi.yani size özel bir oran yapılabiliyor muu??
Temmuz ayinda 160bin cektik konut kredisi. Krediye basvurdugumuzda oran 0.95ti. Kredi onaylanana kadar 1hafta gecti ve 0.96dan aldık krediyi cuma gunuydu. Eger pazartesine onaylansaydi 0.98den olacakti. 160 bin cektik 120 ay oduyecez ve 110bin faiz geldi, siz kac aylık cekeceksiniz
Temmuz ayinda 160bin cektik konut kredisi. Krediye basvurdugumuzda oran 0.95ti. Kredi onaylanana kadar 1hafta gecti ve 0.96dan aldık krediyi cuma gunuydu. Eger pazartesine onaylansaydi 0.98den olacakti. 160 bin cektik 120 ay oduyecez ve 110bin faiz geldi, siz kac aylık cekeceksiniz
Seni ev sahibi yaparken110bin faiz mi?
Aman Allahim su paraya bak. ?
110bin faiz mi?
Öyle maalesef ama 10yil kirada gezip para biriktireyim desekte o parayi biriktiremeyiz ve 110binden fazla kira öderizSeni ev sahibi yaparken
Kendileri de bi ev parası kazanıyor mübarek..
110bin faiz mi?
bız yenı cektık 1,05 den sıfır ev aldık , muteahhıt fırmanın anlaşmalı oldugu banka subesınden bu oranda cektık. 120.000 9 yıl vadelı gerı odemesı 201.000 toplam odemenın az olmasının tek caresı vadeyı kısa tutup-faızı dusurtmek, o da banka ıle anlaşmanıza kalmıs..arkadaşlar 2/3 hafta içinde k.k. çekebiliriz. oranlar 1 in üzerinde..
resindence türü yerlerin bankalarla anlaşması oluyor ben 4 ay önce 0,80den falan çektim...evet bankalar öyle kazanıyor adam 240 daire için anlaşma yapıyor mesela...ona toplu indirim uyguluyorlar birde vadeyi az tutunarkadaşlar 2/3 hafta içinde k.k. çekebiliriz. oranlar 1 in üzerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?